اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی راه اندازی موتور سه فاز با برق شهر(220 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی راه اندازی موتور سه فاز با برق شهر(220 ولت)

سلام دوستان
    برای راه اندازی موتور سه فاز به صورت تک فاز:
    1- خازن رو چطوری محاسبه کنیم؟
    2-اتصال موتور سه فاز رو ستاره بگریم یا مثلث؟ هر کدوم از حالت ستاره یا مثلث قدرت را چقدر کاهش می دهند؟
    3-در این روش محدوده توان موتور سه فاز چقدر باید باشد؟به عبارت دیگربرای چه موتورهای سه فازی وتا چه توانی از موتور سه فاز مجازیم از خازن استفاده کنیم؟؟؟
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

پاسخ : راهنمایی راه اندازی موتور سه فاز با برق شهر(220 ولت)

نوشته اصلی توسط hamid256
    سلام دوستان
    برای راه اندازی موتور سه فاز به صورت تک فاز:
    1- خازن رو چطوری محاسبه کنیم؟
    2-اتصال موتور سه فاز رو ستاره بگریم یا مثلث؟ هر کدوم از حالت ستاره یا مثلث قدرت را چقدر کاهش می دهند؟
    3-در این روش محدوده توان موتور سه فاز چقدر باید باشد؟به عبارت دیگربرای چه موتورهای سه فازی وتا چه توانی از موتور سه فاز مجازیم از خازن استفاده کنیم؟؟؟
    برای راه اندازی متور سه فاز با برق تکفاز باید بشرح زیر عمل کنی

1- اگه از اینورتر با ورودی تکفاز استفاده کنی اونطرف برق سه فاز رو بهت میده و براحتی موتور کنترل می شه البته تاقدرت 4 کیلو وات بیشتر نداره و حداکثر موتورت می تونه 4 کیلو وات باشه
    2- اگه از خازن استفاده کنی بستگی به ولتاژ موتور می تونی اتصال رو ستاره یا مثلث ببندی قدرت هم یکمی محدود میشه خازن هم زود خراب میشه و گشتاور راه انداز ی کم می شه ولی خیلی ارزونه
    معمولن برای هر کیلو وات 70 میکرو فاراد خازن در نظر می گیرن
    توان هم تا اونجا که برق جواب بده می تونی استفده کنی
    البته از یک حدی بیشتر بشی ( حدود 4 کیلو وات ) خازن خیلی داغ می کنه و احتمال ترکیدنش بیشتره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
      برای راه اندازی متور سه فاز با برق تکفاز باید بشرح زیر عمل کنی

1- اگه از اینورتر با ورودی تکفاز استفاده کنی اونطرف برق سه فاز رو بهت میده و براحتی موتور کنترل می شه البته تاقدرت 4 کیلو وات بیشتر نداره و حداکثر موتورت می تونه 4 کیلو وات باشه
      2- اگه از خازن استفاده کنی بستگی به ولتاژ موتور می تونی اتصال رو ستاره یا مثلث ببندی قدرت هم یکمی محدود میشه خازن هم زود خراب میشه و گشتاور راه انداز ی کم می شه ولی خیلی ارزونه
      معمولن برای هر کیلو وات 70 میکرو فاراد خازن در نظر می گیرن
      توان هم تا اونجا که برق جواب بده می تونی استفده کنی
      البته از یک حدی بیشتر بشی ( حدود 4 کیلو وات ) خازن خیلی داغ می کنه و احتمال ترکیدنش بیشتره

اقای باقرانی میشه شماتیک راه اندازی موتور سه فاز با برق تکفاز رو بزارید.
      مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabd
        اقای باقرانی میشه شماتیک راه اندازی موتور سه فاز با برق تکفاز رو بزارید.
        مرسی
        2 تا فازش رو نول + فاز 220 ولت بده
        اون یکی دیگه رو از با خازن سری کن و اون سر دیگه خازن رو به فاز بده

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabd
          شماتیک راه اندازی موتور سه فاز با برق تکفاز رو بزارید.
          هم مثلث هست هم ستاره (چپ گرد راستگردش رو هم کشیده هرچند فقط عوض کردن جای سیم هاست)
          http://yeki1.persiangig.com/other/electromotor.rar
          HELLO WORLD

دیدگاه

البته در حالت ستاره لازم نیست خازن در مدار باقی بمونه همینکه موتور چرخید می تونی خازن را از مسیر قطع کنی و چون دو کلاف موتور در مدار باقی میمونه و یک کلاف حذف میشه و چون اختلاف پتانسیل از 380 به 220 ولت میرسه قدرت موتو 1/3 می شه ( یک سوم ) در حدود 33 درصد
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

البته فکر نکنم کسی برای حالت ستاره از خازن استفاده کنه آخه ما که با این کار قدرت رو میاریم پایین و حداکثر قدرت خروجی هم از 2hp نباید بیشتر باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid256
                البته فکر نکنم کسی برای حالت ستاره از خازن استفاده کنه آخه ما که با این کار قدرت رو میاریم پایین و حداکثر قدرت خروجی هم از 2hp نباید بیشتر باشه
                چرا من استفاده می کنم وفقط برای شروع چرخش در مدار هست و زود از مدار خارج میشه ( با یک تایمر و رله در مجموع 500 تومن ) چون قیمت سه فاز 9 کیلو وات برا بر تک فازه 3 کیلو وات هست و چون تک فاز گاور نر ( کنتاکت کریز از مرکز ) داره زود به زود خراب میشه و به خاطر سیم پیچی کم قطر در برابر اضافه بار و حرات و کار کرد زیاد زود نیم سوز میشه ولی 3 فاز خیلی مقاوم در برابر اظافه بار و ... هست و اصلا خراب نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                  چرا من استفاده می کنم وفقط برای شروع چرخش در مدار هست و زود از مدار خارج میشه ( با یک تایمر و رله در مجموع 500 تومن ) چون قیمت سه فاز 9 کیلو وات برا بر تک فازه 3 کیلو وات هست و چون تک فاز گاور نر ( کنتاکت کریز از مرکز ) داره زود به زود خراب میشه و به خاطر سیم پیچی کم قطر در برابر اضافه بار و حرات و کار کرد زیاد زود نیم سوز میشه ولی 3 فاز خیلی مقاوم در برابر اظافه بار و ... هست و اصلا خراب نمیشه
                  دوست عزیز یک تایمر و رله 500 تومان؟آخه این رله اش فقط 500 تومان راستی مدارشو خودت ساختی می تونی شماتیک مدارتو بزاری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid256
                    دوست عزیز یک تایمر و رله 500 تومان؟آخه این رله اش فقط 500 تومان راستی مدارشو خودت ساختی می تونی شماتیک مدارتو بزاری؟
                    رله 25 آمپر 200 تومن هست گرون نخرید تایمر همون 555 هست 150 تومن و منبع تغذیه هم مقاومت 5 وات هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                      رله 25 آمپر 200 تومن هست گرون نخرید
                      هر چند هزار تایی که داری من خریدارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                        رله 25 آمپر 200 تومن هست گرون نخرید تایمر همون 555 هست 150 تومن و منبع تغذیه هم مقاومت 5 وات هست
                        من که قزوینم از این خبرها نیست ic555 =200ومن یک رله 5 ولت به 220 ولت فکر کنم جریان 10 آمپر رو 500 تومان اما کلا پولش مهم نیست اما من یک سوال ازت دارم این ic 555 تو محیط صنعتی خوب جواب می ده؟

دیدگاه

حمید خان
                          رله 25 آمپری 8 هزار تومن قیمت داره

10 آمپرش هم 400 تومنه

555 در تایمر های صنعتی همم استتفاده می شه و خوب جواب می ده
                          کلا اون قطعاتی که در برابر نویز ریست نمیشن توی صنعت خیلی مفید ن
                          مثلن ال سی دی بخاطر ریست شدن ش نسبت به سون سگمنت کمتر مصرف داره
                          حتی توی بعضی از اینورتر ها که قیمت نسبتن بالایی دارن از سون سگمنت استفاده شده

دیدگاه

سلام به دوستان و اساتید محترم،
                            من یک عدد موتور B5 که مربوط میشه به مشعل گازسوز هیترهای گاز دارم که 3 فاز هست با توان 3 کیلووات.
                            میخوام که از برق تکفاز برای راه اندازی اون استفاده کنم.
                            کدام روش برای من مقرون به صرفه هست و ایمن تر چون مشعلها توی بیابان نصب میشن و نمیخوام چیزی باشه که زود خراب شه. اختلاف قیمت در حد 200-300 هزار تومان قابل چشم پوشیه برای ما.
                            1- استفاده از خازن : 70 * 3 = 210 میکرو فاراد ------> چه نوع خازنی مناسبه ؟
                            2- اینورتر ------> چه نوع اینورتری با چه مشخصاتی الان در بازار موجود هست ؟
                            و اینکه اگه از برق تکفاز استفاده کنم چند آمپر میکشه ؟ آیا فرقی میکنه یا نه؟
                            الکترو موتور 3 کیلو وات 3 فاز که حدود 6-7 آمپر میکشه اگه با برق تکفاز راه اندازی بشه چقدر میشه آمپرش؟

با سپاس

دیدگاه

استفاده از خازن برای کار های موقت ه و برای حالت کارکرد بالا و دایم کار پیشنهاد نمیشه

اینورتر بسیار مورد خوبیه
                              برای خرید ش اینورتر 3 کیلو وات ورودی 220 ولت باید سفارش بدین
                              برق ورودی تکفاز حدود 18 تا 20 آمپر هست ش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X