اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد تاسیسات برقی ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد تاسیسات برقی ساختمان

سلام
    اگه سازنده بخاد اوصولی بسازه .خب باید روی همین بلوک ها هم شیار ایجاد بشه و بعد لوله گذاری و ادامه کار ولی اگه کار بصورت دیمی باشه که مسلما بقیه کار ها هم سلیقه ای خواهد بود
    برای ایجاد شیار روی دیوار فرقی نمیکنه سیمانی باشه یا اجری و یا سفال .میشه از فرض با صفحه گرانیت بر استفاده کرد البته دستگاه های مخصوص شیار کن هم هست که علاوبر قیمت بالا کیفیت چندانی هم ندارن و سرعتشون در زمان کار کم تر از فرض معمولی هست
    لوله هم اگه توکار باشه هم.ن pvc هست
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام
      من برای ازمون نظام مهندسی دارم مبحث 13 میخونم. ولی یه سری تعریفاش اصلا واضخ نیس و من نمیفهمم. از دوستام ممنون میشم یه توضیخی درمورده موارد زیر بدن:
      1 جریه الکتریکی

دیدگاه

سلام یه پروژه ای هست که می خوان تو حمام جکوزی احتمالا از نوع پیش ساخته بذارند.حالا انگار اون یه پریز داره.از طرفی ما که تو حمام نباید پریز بذاریم می گن از پشت دیوارش پریز رو بگذارید بعد سیم جکوزی بیاد بیرون.می شه اگه کسی می دونه توضیح بده.؟دیگه چی لازم داره؟

دیدگاه

اگه تجربه کاری نداری تو این زمینه توصیه میکنم بری یه جایی که تو این کار تبحر دارند کار اموزی تا تجربه کسب کنی که حرفی واسه گفتن داشته باشی
          کتابهای برق هنرستان بخون خوبه

راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

سلام
            به نظر من بهترین راه اینه که بری یه ناظر و پیدا کنی و ازش بپرسی اون چی کار می کنه .
            معمولا تا جایی که شنیدم فقط دو سه تا مورد مثل ارتفاع پریز ها و سطح مقطع سیم مسی ها و مقاومت چاه ارت و از این چیزهارو فقط تست می کنن . برا چاه ارت باید یه دستگاه بخری یا از دوستات قرض کنی .

در ضمن پرانتز باز با عرض پوزش دوستانی که تجربه ای راجع به آزمون نظام مهندسی و منابع دارن یا همینجا بگن یا هم اگه در حوصله ی این بحث نمیگنجه تو این تاپیک ما رو هم بهره مند کنن . شاید خدا خواست این بار قبول شدیم
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4277#msg584277

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fateh
              سلام ببخشید یک سوال.تو تعطیلات رفته بودیم شمال بعد من دیدم اکثر خونه ها رو با این بلوک های سیمانی دیوارچینی کردند.می خواستم ببینم برای لوله گذاری چی کار می کنند؟یعنی تو همین بلوک سیمانی ها شیار ایجاد می کنند؟با چه دستگاهی؟لوله همون pvc? :eek:
              بله مسیر لوله های روی دیوار را با شیار زن که وسیله ای شبیه سنگ پرس هست و دو تیغه داره در میارن و برای لوله های روی سقف هم از کف طبقه بعدی قبل از بتونن ریزی اقدام میکنن

دیدگاه

سلام ip(درجه حفاظت) پریزی که می خواد تو حموم نصب بشه چند باشه؟

دیدگاه

ip54یا ip56

دیدگاه

دوستان جکوزی رو چه طور برق میدید براش؟
                    1 خط با یک مینیاتوری-یک ترانس یک به یک-کابل به خود جکوزی وصل شه؟پریز نباشه
                    یا 1 خط با یک مینیاتوری -پریز با ip مناسب در حمام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X