سلام و تشکر از وقتی که میذاری
چون دوربین ها رفتن پشت بام و با انتن مرکزی بقیه واحدها هم تصاویر دوربین ها را دارن فکر کنم نشه فقط برای این واحدو برد تو واحدش درسته؟ در ضمن طرف هزینه اضافی هم برای کابل کشی و داکت نمیکنه.باید تو همون انتن مرکزی بیاریمش یعنی بدون تفکیک.
سلام
با اتصال خروجی تلوزیون به dvr تصاویر تمام دوربینها ضبط میشه؟ایا تنظیمات motion detection یا الارم ها تو این حالت اجرا میشه(اتصال خروجی تلوزیون به dvr )؟
در این صورت فقط کانالی که در حال پخش از تیونر هست قابل مشاهده است چه از خروجی تلویزیون استفاده کنی چه ویدئو اون کانالی رو می تونی روی dvr داشته باشی که در حال چخش باشه نه همه دوربین ها با هم !
این از معایب این سیسم هست . :mrgreen:
- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
اونم اینکه شما مبدل های ویدئو به RF ای که در اتصال به آنتن مرکزی استفاده کردی هر کدوم تصویر رو توی یه باند تبدیل کنه و تداخلی با هم نداشته باشن . یعنی اصلا بتونی که روی 4 تا کانال مختلف تنظیمشون کنی . که احتمالا از قببل این کارو کردی دیگه . پس حله مشکلی نیست . ولی آره روی هر کانالی بری همون و می تونی ضبط کنی .
سلام
پس برای هر دوربین باید از یک مودلاتور استفاده بشه(در حقیقت 4 تا)؟ایا مدلاتورهایی هستن که بشه تصویر چند تا دوربین رو با هم تبدیل کنن؟اینکه گفتی تو یه باند نباشه و با هم تداخل نکنن رو میشه بیشتر توضیح بدی؟
دوست من
شما مثلا میری یه مودلاتور می خری که یک ورودی ویدئو داره و خروجی rf می ده . خروجی رو توی یه باند خاص می ده دیگه درسته ؟ حالا اگر 4 تا از همون مارک رو بزاری رو آنتن ( امتحان نکردم ولی فکر می کنم ) با هم تداخل داشته باشن مگر اینکه داخلشون تنظیمی برای تغییر کانال داشته باشی .
(من با تک ورودیش البته فقط یه دونه گذاشتم روی انتن مرکزی کاری کردم ) نمی دونم چند ورودی داره یا نه ؟! و البته خیلی هم خوب جواب میده و کار مقرون به صرفه ای هم هست و همه واحد ها تصویر دوربین رو دارن و استفاده میکنن .
دیدگاه