اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی نصب ایفون صوتی کالیوز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی نصب ایفون صوتی کالیوز

سلام
    وقتی شاسی دربازکنو میزنید و با فازمتر زبونه رو میدید بالا در باز نمیشه؟
    ایا فاصله در بازکن و قفل اندازه هست؟ایا در بازکن و قفل تو یه خطن(بالا پایین نیستن؟)
    اگه مولتی متر نتونستید تهیه کنید یه فازمتری هست که ولتاژ 12 تا 600 ولت رو اندازه میگیره از اونا تهیه کنید و 12 ولتو اندازه بگیرید.اندازه گیری این ولتاژ مهمه.
    در اخر اگه همه چیز ok بود از یه رله 12 ولت استفاده کنید.
    نتیجه رو بگید.

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی نصب ایفون صوتی کالیوز

سلام
      خوب این اولین ایفونی بود نصب کردم و قبلشم اموزش ندیدم چطور نصب میکنن و دوربرم ندیدم و اون لحظه به ایفونی دیگه دسترسی نداشتم که از روش ببینم عیب کارم کجا بود بلاخره ادم باید تجربه کسب کنه :nice:
      خوب از نظر سیم کشی که مشکلی نبود نقشه خوانی کاری خیلی سختی نیست و از رو نقشه سیم کشی درست انجام دادم .اما قسمت مهمی که تو راهنما یاد نمیدن اینه که چطور قفل باید نصب کرد اونم برای کسی که تاحالا نصب نکرده .
      اول ایراد کار من این بود که زنجیر که به پایه ثابت وصل میشد نمیکشید تا فنر داخل قفل جمع شه و زبانه بیاد بالاتر فقط صاف و کشیده و محکمش میکردم برای همین زبانه بالاتر نمیومد که با زدن دکمه در بازکن نیروی لازم وارد بشه و در باز شه
      دومین اشتباه اساسی و بزرگ این بود که پایه ثابت روی در کنار قفل نصب کردم که بعد درست کردن ایراد اول باعث میشد در باز بشه ولی قفل به حالت اول برنگرده فکر نکنید خنگم ها نه تقصیر مربی فنی حرفه ای بود گفتم یاد بده گفت کاری نداره سیم داره میبندی تمام oo:
      بعد که رفتم جای دیگه از رو قفل دیگه دیدم فهمیدم پایه اشتباه بستم در اوردم و روی چارجوب کنار در که ثابته وصل کرده این کار باعث میشه در حالتی که در بسته زنجیر کاملا کشیده و صاف بشه و بعد باز شدن در وقتی در ،در حال باز شدن میشه فنر از حالت کشیدگی در بیاد و باعث بشه فنر به حالت اول برگرده و اماده بسته شدن بشه
      تجربه خوبی بود :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X