اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تجربیات کاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تجربیات کاری

اشکم در اومد.آخر ذاستان حس فیلم هندی بهم دس داد

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان گرامی.بنظر من وفکر کنم همه دوستان بودن وداشتن لوازم وابزار کار در هر رشته وتخصصی جزی لاینفک وغیر قابل اجتناب وبدون انها در بیشتر مواقع انجام بسیاری از کارها وتعمیرات غیر ممکن وشاید هم محال باشد و هیچ تردیدی دران نیست.اما تجربه کاری چیزی جدای از ابزار وغیره است .راننده ای ک 30ساله پشت فرمان نشسته قدر مسلم ب مراتب از کسی ک یک ماهه رانندگی میکند بیشتر علم وتجربه دارد واین تجربیات در هر کاری هست از کشاورزی بگیر تا برق والکترونیک وتمامی کارهای روز مره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
        سلام خدمت همه دوستان گرامی.بنظر من وفکر کنم همه دوستان بودن وداشتن لوازم وابزار کار در هر رشته وتخصصی جزی لاینفک وغیر قابل اجتناب وبدون انها در بیشتر مواقع انجام بسیاری از کارها وتعمیرات غیر ممکن وشاید هم محال باشد و هیچ تردیدی دران نیست.اما تجربه کاری چیزی جدای از ابزار وغیره است .راننده ای ک 30ساله پشت فرمان نشسته قدر مسلم ب مراتب از کسی ک یک ماهه رانندگی میکند بیشتر علم وتجربه دارد واین تجربیات در هر کاری هست از کشاورزی بگیر تا برق والکترونیک وتمامی کارهای روز مره.
        با سلام :
        با نظر شما کاملا موافقم، چون ضرب المثلی است که می گوید: تجربه بالاتر از امتحان است.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام
          باتوجه به تجربه ایی که دوستان دارن برای اتصال سیم ها بهم ترمینال بهتره یا چسب برق؟
          تو تابلو برق برای اتصال نول یا ارت شینه بهتره یا همون چسب برق؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
            سلام
            باتوجه به تجربه ایی که دوستان دارن برای اتصال سیم ها بهم ترمینال بهتره یا چسب برق؟
            ترمینال بهتره
            چون هم مونتاژ تابلو آسون میشه و هم کار تمیر در میاد
            علاوه براین عیب یابی تابلو و تعمیر آسون میشه
            در ضمن بعضی از مارک های چسب برق در اثر دمای محیطی بالا از هم باز میشن که خطرناک هست
            نوشته اصلی توسط power110
            تو تابلو برق برای اتصال نول یا ارت شینه بهتره یا همون چسب برق؟
            متوجه این قسمت سوال نمیشم !!!! یکم واضحتر بیان کنید

دیدگاه

استفاده از ترمینالو برای تابلو نمیخوام کلی گفتم حالا هر جای ساختمون که نیاز باشه دو رشته سیم بهم وصل بشن.
              شینه هم یه تکه فلزه که یا مسیه یا اهنی و برای اتصالات نول یا ارت تو تابلو ها میزارن ولی تابلویی که من دارم شینه نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                استفاده از ترمینالو برای تابلو نمیخوام کلی گفتم حالا هر جای ساختمون که نیاز باشه دو رشته سیم بهم وصل بشن.
                توی تابلو استفاده از ترمینال اصولی تره
                ولی توی سیم کشی ساختمان به خاطر عدم وجود کافی چسب برق مناسب هست و چون سیم ها بعد از چسب کاری کامل کنار هم قرار میگیرن پ جایی برای شل شدن چسب نیست
                نوشته اصلی توسط power110
                شینه هم یه تکه فلزه که یا مسیه یا اهنی و برای اتصالات نول یا ارت تو تابلو ها میزارن ولی تابلویی که من دارم شینه نداره.
                منظور من شینه نبود
                منظورتون رو متوجه شدم!!!!!
                اگه شینه کف تابلو وجود نداره میتوینن خودتون راحت براش تعبیه کنید
                بصورت زیر

دیدگاه

سلام
                  شکلو بیشتر توضیح میدید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                    سلام
                    شکلو بیشتر توضیح میدید؟

دیدگاه

ایا برای برقکاران جواز خاصی هست که بگیرم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                        سلام این شینه ارت مگه مال خوده تابلو نیست؟اینکه شما میگید میشه درستش کرد چطوریه؟ایا بصورت جدا فروخته میشه و تو تابلو سوار میشه؟ یا...
                        درباره ارت همبندی و علت اتصال ارت به نول هم اگه توضیح بدید ممنون میشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                          سلام این شینه ارت مگه مال خوده تابلو نیست؟اینکه شما میگید میشه درستش کرد چطوریه؟ایا بصورت جدا فروخته میشه و تو تابلو سوار میشه؟ یا...
                          روی همه تابلو ها نیست
                          ساختنش کاره سختی نیست!
                          به اندازه کافی از شینه مسی میبری و با چکش بهش فرم میدی و با دریل سوراخ کاریش میکنی!
                          نوشته اصلی توسط power110
                          درباره ارت همبندی و علت اتصال ارت به نول هم اگه توضیح بدید ممنون میشیم.
                          اطلاعات قدرتی من در همین حده
                          در این مورد اطلاعی ندارم

دیدگاه

سلام خدمت همه عزیزان.چند روز قبل شخصی زنگ زد واز مشکل خط تلفن گفت ومن برای عیب یابی وتعمیر رفتم .وقتی خط را برسی کردم همه چیز عادی وبدون مشکل بود وگوشی را ک برمیداشتی صدای بوق بدون نویز وصدای اضافی شنیده میشدو وقتی شماره گیری میکردی شماره گیری میکرد اما ب محض اینکه میخواست بوق بزند تلفن قطع میشد .چند بار تکرار کردم نتیجه نداد بعد گفتم شاید خط مخابرات مشکل داره ک برای اطمینان گوشی را ب کابل ورودی مخابرات وصل کردم و ورودی ساختمان را قطع نمودم مشکل حل شد اما دو باره سیم تلفن ساختمان را وصل کردم باز هم عیب دار شد.بعد از برسی پریزهای تلفن متوجه شدم در یک پریز دوکاره در قسمت سوکت زائده های سوکت کاملا زنگ زده وسیاه شده و با قطع سیمهای سوکت مشکل حل شدو علت ازین بوده ک مالک ساختمان گفت ک قبلا پشت این پریز بیرون ساختمان ناودانی نشتی داشت و اب باران روی دیوار میریخت و از رطوبتش سوکت سیاه شده بود.

دیدگاه

سلام
                              یک بیمتالی هست که روی 75تنظیم شده و 50 امپر از ان مگذرد وبیمتال مدار را قطع میکند چرا؟

دیدگاه

درود.
                                بی متال ها بعد از مدتی از کارکرد حساس شده و روی جریان تنظیمی بعد از چند ساعت میپرد
                                لذا می توانید جهت جلوگیری از قطع ان یک مقداری تنظیم جریان انرا بالاتر تنظیم نماید
                                یا از کنترل بارهای الکترونیکی بجای بی متال استفاده نماید
                                نمونه های ان به همراه قیمت در سایت شیوا امواج وجود دارد
                                جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۲:۵۳ ۱۳۹۵/۰۴/۳۰.
                                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X