سلام وقت همگی بخیر. دوستان اگه بخواهیم برای اندازه گیری جریان یک سیم به جای یک ترانس جریان یا ct از دو تا ترانس استفاده کنیم اتصال اونها رو سری ببندیم یا موازی. ممنونم از همه اعضای محترم هر کس پاسخ دقیقی رو میدونه لطفا راهنماییم بکنه.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
استفاده از 2 عدد ct به جای یکی
Collapse
X
-
با سلام،نوشته اصلی توسط eltd نمایش پست هاسلام وقت همگی بخیر. دوستان اگه بخواهیم برای اندازه گیری جریان یک سیم به جای یک ترانس جریان یا ct از دو تا ترانس استفاده کنیم اتصال اونها رو سری ببندیم یا موازی. ممنونم از همه اعضای محترم هر کس پاسخ دقیقی رو میدونه لطفا راهنماییم بکنه.
در اتصال سری ، جریان اندازه گیری شده ( در صورت اتصال صحیح ) برابر جمع جریان دو CT میشه.
یعنی به فرض اگر از سیم 2 آمپر عبور کنه ، شما 4 آمپر اندازه میگیرید.
در اتصال موازی ، اگر CT ها هم فاز موازی بشن ، جریان اندازه گیری شده تقریبا برابر با جریان حقیقی میشه.
در صورتی که غیر هم فاز باشن ، جریان اندازه گیری شده نزدیک به 0 میشه.
-
اگر شرایط ایده آل در نظر بگیریم ، بله جریان های برابر نشون میدن.نوشته اصلی توسط eltd نمایش پست هاخیلی ممنونم از شما بابت پاسختون.
هدف من اینه که به جای یک ct 400/5 از دو عدد ct 200/5 استفاده کنم. به نظر شما اگه اینا رو سری ببندم عددی آمپرمتر نشون میده تو هر دو حالت برابره؟ و سوال دوم اینکه توی تنظیمات ct در آمپرمتر، ۴۰۰ تنظیم کنم یا ۲۰۰؟
در تنظیمات آمپر متر هم 400 تنظیم کنید.
دیدگاه
-
اگر هر دو CT کاملاً مشابه و روی همان هادی قرار میگیرند، اتصال ثانویهها معمولاً سری مناسبتر است؛ در این حالت ولتاژ خروجی جمع میشود، ولی باید قطبیت CTها درست باشد.
اما اگر هدفتان این است که همان جریان را اندازه بگیرید و خروجی بیشتری بگیرید، نمیتوان CTها را بدون توجه به مشخصاتشان موازی کرد؛ نسبت تبدیل، بار (Burden) و قطبیت باید دقیقاً یکسان باشد.
در عمل اگر فقط برای افزایش سیگنال اندازهگیری میخواهید، سری کردن دو CT مشابه گزینه رایجتری است.
دیدگاه

دیدگاه