با سلام یدونه کولر گازی ۳۰ هزار تازه نصب کردم موقع اتومات کمپرسور یه لحظه برق لامپ ها انگار خاموش روشن میشن در حد ثانیه و ضمن اینکه محافظ تلویزیون میره رو حالت تاخیر در وصل من این برق کولر گازی را به یک پریز فیوز ۲۵ آمپر که پمپ آب هم از آن تغذیه میکنه وصل کردم .برا اینکه نوسان برق نداشته باشم چیکار کنم یا چه چیزی قبل کولر وصل کنم ممنون از جواباتون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
استارت کولر گازی
Collapse
X
-
با سلام و احترامنوشته اصلی توسط masuood نمایش پست هابا سلام یدونه کولر گازی ۳۰ هزار تازه نصب کردم موقع اتومات کمپرسور یه لحظه برق لامپ ها انگار خاموش روشن میشن در حد ثانیه و ضمن اینکه محافظ تلویزیون میره رو حالت تاخیر در وصل من این برق کولر گازی را به یک پریز فیوز ۲۵ آمپر که پمپ آب هم از آن تغذیه میکنه وصل کردم .برا اینکه نوسان برق نداشته باشم چیکار کنم یا چه چیزی قبل کولر وصل کنم ممنون از جواباتون
اول مشخصات کولر را بررسی کنید و ببینید مصرف آن را چند آمپر قید نموده.
کابل مورد استفاده برای کولر گازی باید با کیفیت بوده و سایز آن متناسب با جریان مصرفی کولر باشد.
اتصالات سیمها در تابلوی برق و پریزها باید محکم یاشد.
انشعاب مورد استفاده، برای کولر گازی، باید از جعبه فیوز مستقیما و بصورت یک تکه فقط به کولر برود و به کلید و پریزهای دیگر پخش نشود.
با رعایت همین موارد معمولا نباید استارت کمپرسور آنقدر افت ولتاژ ایجاد کند که محافظ تلوزیون عمل نماید.
در هنگام کار با برق، اصول ایمنی را کاملا رعایت نمایید و اگر تجربه لازم در این زمینه را ندارید از فردی مجرب کمک بگیرید.
موفق باشید.
- تشکرها 1

دیدگاه