اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت موتور براشلس ۱۰۰ هزار دور در دقیقه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت موتور براشلس ۱۰۰ هزار دور در دقیقه

با سلام خدمت همه اعضا، من نیاز به طراحی نوتور براشلسی داشتم که به نهایت دور ۱۰۰ هزار دور در دقیقه برسه، با چندتا ویدئوی یوتیوب رفتم جلو، قطعاتو با پرینتر سه بعدی طراحی و پرینت کردم، سیم پیچ ها رو بستم ولی هنگام تست موتور حتی به ۱۰ دور در دقیقه هم نرسیدم!! از دوستانی که اطلاعات دارند یا قبلا ساختند این مدل موتورو میخواستم بدونم ایراد کجاست؟

درود
    اشکال ویدیوهای سرکاری یوتیوب است!! شا یک چنین موتوری را برای چه منظوری لازم دارید؟ اصلا ایده ای از 100 هزار دور دقیقه دارید؟ آیا میدانید در این دور هیچ قطعه مکانیکی(بلبرینگ) نمیتواند روتور شما را در جای خود ثابت نگاه دارد؟ آیا میدانید چگونه باید روتوری را که 100 هزار دور در دقیقه میچرخد بالانس کرد؟ آیا راجع به بلبرینگهای مغناطیسی شنیده اید؟ اینها که گفتم مشکلات مکانیکی موتور مورد نظر شماست، بحث مشکلات الکتریکی بجای خود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mhkm نمایش پست ها
      با سلام خدمت همه اعضا، من نیاز به طراحی نوتور براشلسی داشتم که به نهایت دور ۱۰۰ هزار دور در دقیقه برسه، با چندتا ویدئوی یوتیوب رفتم جلو، قطعاتو با پرینتر سه بعدی طراحی و پرینت کردم، سیم پیچ ها رو بستم ولی هنگام تست موتور حتی به ۱۰ دور در دقیقه هم نرسیدم!! از دوستانی که اطلاعات دارند یا قبلا ساختند این مدل موتورو میخواستم بدونم ایراد کجاست؟
      با سلام
      سرعت چرخش موتورهای جت هواپیماها حدود سی هزار دور بر دقیقه هست، و سانتریفیوژهای صنایع هسته ای حدود 64 هزار دور.
      و تمام اینها با تکنولوژی های پیشرفته، محاسبات علمی دقیق، قطعات و آلیاژهای خاص، کار تیمی دانشمندانی با دهها سال تجربه، و ابزارهای فوق دقیق بدست میاد، نه با پرینتر سه بعدی.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

برای دوران ایمپلر کمپرسور آلومینیومی نیاز به rpm بالا دارم ، مشکلی بابت ساخت موانیکی ندارم ، بلبرینگ سرامیکی راحت دور های بالای ۱۵۰ هزار دور رو تحمل میکنند ، و از لحاظ مکانیکی محدودیت ندارم مسئله من ساخت از لحاظ الکترونیکی هست ، ویدئوهای یوتیوب قطعا همشون معتبر نیستند ولی از ۱۰۰ تا ویدئو قطعا تعداد انگشت شماری هم ساختند وقابل اجرا .
        در ضمن به عنوان مهندس هوافضا خدمتتون میگم تنها ایمپلر کمپرسور توربوشارژ تا ۲۰۰ هزار دور در دقیقه دوران دارند ، چجوری میتور جت ۳۰ هزار دور دوران دارند ، موتور سشوار دایسون الان ۸۰ هزار دور چرخش دارند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X