اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور بادی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ژنراتور بادی

نوشته اصلی توسط arvinfx
    ممنون از توضیحات خوبتون در مورد تعداد و ولتاژ باطری ها چه پیشنهادی دارید؟ چند Ah برای 5-6 ساعت مناسب هستش؟
    سلام دوست عزیز
    بی زحمت میزان مصرفتونو بفرمایید (یا تعداد لامپها و دستگاه هایی که قرار است از آنها استفاده کنید) تا ن خدمتون عرض کنم
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

شما برای بد ترین حالت 3000w در نظربگیرید.

لطفا" فرمولاهای محاسبتون رو هم بگید چطوری محاسبه میشه.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        3KW x 5h =15kw اگر اشتباه نکرده باشم شما به این اندازه نیاز دارید
        عدد بالایست و فکر نکنم به صرفه باشه (حداقل برای سلول خورشیدی)
        حلا من جور دیگری میگم که برای دوستم در تفرش جمع کردم
        ایشون 3 لامپ 20 وات (کم مصرف بزرگ) برای داخل خانه + 2 لامپ 12 وات شمعی (کم مصرف) برای سرویس بهداشتی... = 82 وات
        یک عدد تلویزیون 21 اینچ رنگی جدید سامسونگ = 98 وات
        یک عدد DVD پلیر = 35 وات
        یک چراغ برای دم در خانه که از یک نور افکن 6 ال ای دی پاور یک وات استفاده شد = 6 وات
        جمع = 221 که من 250 در نظر گرفتم (+ شارژ موبایل و لپتاپ...) در ساعت
        مصرف هم 6 ساعت در شب مد نظرشون بود = 250 در 6 = 1500 وات در 6 ساعت (حالا خیلی از وسایل داعما روشن نیستند پس به پیشنهاد
        من 1000 وات ساعت ذخیره در نظر گرفتیم)
        حالا روزی 6 ساعت شارژ کامل (در تفرش کوهستانی) داشتیم (میانگین تابستانی و زمستانی)= سولار 17.5 ولت 150 وات دو عدد = 300 وات
        که در 6 ساعت شارژ 1800 وات ذخیره روزانه
        1000 وات را برای مصرف شب و 800 وات هم برای بک پ برداری روزهای ابری
        باتری 4 عدد سیل اسید 12 ولت 100 آمپر ساعت که تقریبا 4-5 روز میتوان کم کم بک پ برای روزهای ابری برداشت کرد
        همچنین میتوان در تابستان (که روز ابری کمتره) این 800 وات را در روز به صورت لایو هم استفاده کرد

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

خلاصه به این صورت عرض کنم که:
          هر مقدار مصرف شما در شب هست شما باید تقریبا دو برابر آن سولار در نظر بگیرید که به اندازه یک روز بتوان بک پ برای روز ابری ذخیره کرد
          حالا هر چی باتری را بالا تر بگیرید روزهای بیشتری میتوان ذخیره ابری داشت
          مثلا:
          مصرف من در شب 12 وات برای 12 ساعت هست (یک ال ای دی پاور 1 وات مصرف کننده ماست)
          من سولار 4 وات (پس ما یک سولار 17.5 با وات 5 میخواهیم) نیاز دارم که در 6 ساعت در روز 24 وات ذخیره کند (12 وات برای شب +12 وات ذخیره بک پ)
          حالا میخوام 6 روز ابری همیشه ذخیره داشته باشم = 12 وات در 6 روز = 72 وات
          پس تقریبا باتری 6 آمپر 12 ولت برای ما کافیست
          حالا اگر شمال هستید و میخواهید 20 روز ابری ذخیره کنید کافیست باتری را بزرگتر کنید و به سلول خورشیدی دست نمیزنید. پس میشود = تقریبا باتری
          12 ولت 20 آمپر ساعت نیاز است

دیدگاه

خیلی جالب بود ... اونوقت قیمت این باطری ها دونه ای چنده؟ 12v 100ah

دیدگاه

فکر کنم همه ما در به صرفه نبودن برق خورشیدی (به روش ذخیره در روز) در ایران چه قبل از برداشتن یارانه چه بعد از برداشتن یارانه هم نظر باشیم .(البته در مکانهایی که سیم کشی برق وجود داره)من یک بار حساب کردم اگه یارنه را 100درصد هم بردارند باز بهای هر کیلو وات ساعت برق حدود 75تومان میشه حالا گیریم 100تومان در حالی مثلا یه باطری سیلید اسید خوب برای 100آمپر قیمتی بالای300هزار داره یعنی 4 عدد میشه یک میلیون دویست هزار برای مثلا3 سال تازه این باتری ها نمودار عمر داره یعنی در سال دوم مثلا60 درصد ظرفیت نامی ذخیره انرژی دارند .مثل اینه که شما 12000کیلو وات ساعت برق بدون یارانه مصرف کنید :eek:
              به نظر من باید به فکر ترکیب این نیرو ها باهم باشیم تا قیمت مناسب تر بشه
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                خیلی جالب بود ... اونوقت قیمت این باطری ها دونه ای چنده؟ 12v 100ah
                قیمت سولار واتی 4000 (که آخرین بار قیمت گرفتم) تومان
                باتری سیلد اسید مارک sunny batt چین . هر آمپر ساعتی 2000 تومان
                چارج کنترل چینی 25 آمپر 23000 تومان و 50 آمپر 30000 تومان که قابلیت برنامه ریزی هم دارد
                کابل مخصوص انگلیسی (در قسمت پشت بام برای جلوگیری از تخریب به وسیله آفتاب...) متری 2500 تومان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                  فکر کنم همه ما در به صرفه نبودن برق خورشیدی (به روش ذخیره در روز) در ایران چه قبل از برداشتن یارانه چه بعد از برداشتن یارانه هم نظر باشیم .(البته در مکانهایی که سیم کشی برق وجود داره)من یک بار حساب کردم اگه یارنه را 100درصد هم بردارند باز بهای هر کیلو وات ساعت برق حدود 75تومان میشه حالا گیریم 100تومان در حالی مثلا یه باطری سیلید اسید خوب برای 100آمپر قیمتی بالای300هزار داره یعنی 4 عدد میشه یک میلیون دویست هزار برای مثلا3 سال تازه این باتری ها نمودار عمر داره یعنی در سال دوم مثلا60 درصد ظرفیت نامی ذخیره انرژی دارند .مثل اینه که شما 12000کیلو وات ساعت برق بدون یارانه مصرف کنید :eek:
                  به نظر من باید به فکر ترکیب این نیرو ها باهم باشیم تا قیمت مناسب تر بشه
                  برای خانه های فوق کم مصرف ژاپنی صرفه اقتصادی داره
                  نه برای ما ایرانیهای ....

دیدگاه

رفته بودم امجد قیمتم گرفتم سلول خورشیدی mono واتی 5 تومن بود..

باطری هم 2 مدل بود یه مدل سلید اسید یه مدل هم Mulriple Gel بود هر دو رو 100ha رو قیمت کردم سلید اسید 180.000 تومن این جدیده gel داره 150.000 تومن

اینم عکسش این جدیده چیه! oo:

دیدگاه

من می خوام این زنراتور بادی رو بسازم چون جدا ازاینکه صرفه ریالی داره یا نه برای یک باغ تو کوره راهی خیلی خیلی خوبه
                      کافیه یک دینام رنو که به قیمت 38 هزار تومن هست رو با نیروی باد بچرخونی ( یا حتی دینام کشنده 30 تن که 24 ولت است 400 هزار تومن قیمت داره) خودش آفتامات هم داره ولتاز مناسب شارز یک یا دو باطری رو تولید میکنه
                      میشه باهاش تلوزیون و چراغ روشن کرد فقط باید دید باد میتونه سرعت 100 دور در دقیقه یک دینام رو بچرخونه ؟ یا احتیاج به گیر بکس است ؟
                      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                        من می خوام این زنراتور بادی رو بسازم چون جدا ازاینکه صرفه ریالی داره یا نه برای یک باغ تو کوره راهی خیلی خیلی خوبه
                        کافیه یک دینام رنو که به قیمت 38 هزار تومن هست رو با نیروی باد بچرخونی ( یا حتی دینام کشنده 30 تن که 24 ولت است 400 هزار تومن قیمت داره) خودش آفتامات هم داره ولتاز مناسب شارز یک یا دو باطری رو تولید میکنه
                        میشه باهاش تلوزیون و چراغ روشن کرد فقط باید دید باد میتونه سرعت 100 دور در دقیقه یک دینام رو بچرخونه ؟ یا احتیاج به گیر بکس است ؟
                        دینام بدون گیربکس فایده نداره دینام زیر هزار دور برقی کمی تولید میکنه.مشکل بعدی اینه که موتوری که برا این کار استفاده میشه باید با آهن ربای ثابت باشه(permagnet generator)اگه نه خود سیم پیچ موتور دائما مصرف برق داره.دینام ماشین اکثرا از سیم پیچ به جای آهن ربا استفاده میکنند.
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                          شما چرا از یه موتور برق برای اون باغیکه میگی استفاده نمی کنی . مصرف بنزینش که خیلی ناچیزه . تازه اگه بنزین آزاد هم بگیری بازم تولید برقش بصرفه هست .
                          برای صداش هم که مشکلی نداری .
                          من فکر میکنم برای خونه هم بشه راحت استفاده کرد .فقط باید جائی براش درنظر بگیری که عایق صوتی باشه که آلودگی صوتی نداشته باشه . الان بعضی از روستاها مردم استفاده میکنن
                          وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                            شما چرا از یه موتور برق برای اون باغیکه میگی استفاده نمی کنی . مصرف بنزینش که خیلی ناچیزه . تازه اگه بنزین آزاد هم بگیری بازم تولید برقش بصرفه هست .
                            برای صداش هم که مشکلی نداری .
                            من فکر میکنم برای خونه هم بشه راحت استفاده کرد .فقط باید جائی براش درنظر بگیری که عایق صوتی باشه که آلودگی صوتی نداشته باشه . الان بعضی از روستاها مردم استفاده میکنن
                            شما تصور کن این زنراتور بادی رو بشه ساخت اصلا قابل مقایسه با زنراتور بنزینی نیست
                            زنراتور بنزینی سوای مصرف بنزین نگهداری شدید سخت می خواد باید موقع نیاز استارت بزنی و زود خاموش کنی بنزین تهیه کنی و حمل کنی که خطر ناک است استهلاک خیلی زیادی داره و مهمتری از همه اینکه انرزی پاک نیست
                            ولی تصور زنرانور بادی ؟
                            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

بابا این ژنراتور بادی برای کنار دییریا خوبه دایی احمد برو تو کارش :applause:

دیدگاه

کوتاه بیاین دایی های گلم
                                کنار دیریا فقط آزادی که بادهای غیر طبیعی تولید کنی :biggrin:
                                ساخت یه ژنراتور بادی ساده که برق یه خونه رو تامین کنه و صاحبخونه رو ناامید نکنه، حداقل 3 مهندس با تجربه و یکسال زمان نیاز داره.
                                منم مثل شما عاشق رویا هستم و مطمئنم که از همین رویاهاست که بشر به اینجا رسیده.( البته به نظر دایی بشر خودشو بدبختتر کرده)
                                به هرحال توی این کارها حتما باید از تجربیات کسانی که قبلا این کار رو کردند استفاده کنیم تا وقت و پول الکی هزینه نکنیم.
                                راستی اگه یه روزی چشم بادمی ها ژنراتور باید ساختن و باقیمت مفت دادن بازار بدونین که ماهم می تونیم راحت بسازیمش!!
                                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X