اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همکاری ((طراحی نرم افزار برای انجام محاسبات ترانسفورماتور ))

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همکاری ((طراحی نرم افزار برای انجام محاسبات ترانسفورماتور ))

نوشته اصلی توسط فرشـاد
    سلام به همه بروبچ !!یه مدتی بود که شدید دلم می خواست یه نرم افزاری درست کنم که محاسبات ترانسفورماتور رو به صورت دقیق انجام بده و کلا فقط بمونه پیچیدن سیم با ما !!
    با این کار هم در دسر محاسبه کم می شد و هم اطلاعات دقیقتر به دست می اومد و فقط می موند پیچیدن خود ترانس !!
    قبلنا با خود بیسیک یه برنامه نوشتم که .... دیگه ببینید چطور بود که کلا صداش رو هم در نیاوردم !
    حالا بعد مدتها شروع کردم از دوباره برنامه اون رو نوشتم !! البت اینبار با ویژوال بیسیک !
    اینم نمونه اولیه که محاسبات اون برای کتاب هنرستانه !!

http://rapidshare.com/files/27095575/www.eca.ir.rar

یه نمه که دستم راه و افتاد و فهمیدم که چیا لازم دارم ، دنبال کتاب و اطلاعات دقیقتر افتادم تا بتونم این محاسبات رو دقیقتر و منطبق با استانداردهای بیرون انجام بدم !!
    برای همین کار هم از چند تا کتاب استفاده کردم که از بهتریناش همون کتاب سیم لاکی فارس و خود کتاب هنرستانیه !! سر محاسبات هیچ بحثی نیست !! تقریبا همگی از یه روش استفاده می کنند ،آ‌ اما ....
    استانداردهای هر کتاب با کتاب بعدی فرق داره !! می تونم بگم که استاندارد هسته و قرقره و حتی قطر سیم این 2 کتاب با هم فرق داره !!
    من گفتم کتاب سیم لاکی فارس معتبر تره از استانداردهای اون استفاده بکنم !! داشتم برنامه رو تکمیل می کردم که دیدم خود این سیم لاکی فارس هم مشکل داره !! جائی که برای هر هسته یه استاندارد قرقره رو مشخص می کنیم ،آ‌ برای اون هسته قرقره ای وجود نداره !!

من می خواستم این برنامه رو تا محاسبه ترانسهای چند ورودی و خروجی و اتوترانس و ترانسهای جوشکاری ادامه بدم !! ولی اینطور که می بینم ! هنوز استاندارد مشخصی برای هیچی وجود نداره !!!

امیدوارم که با کمک شما دوستان بتونیم این برنامه رو تکمیل کنیم !! یه جورائی می خوام به عنوان یه کار پروژه ای و گروهی انجامش بدیم !!
    هر کسی هم که هر کمکی بتونه انجام بده ، یه کاری انجام داده !!
    در هر حال ، منتظر کمک شما دوستان و راهنمائیتون در زمینه محاسباتی و استانداردهای ترانسفورماتورها هستم !

دیدگاه

شما می تونین از استاندارد های بین المللی IEC استفاده کنین .

دیدگاه

سلام .منم تازه واردم وفقط یه سئوال داشتم این محاسباتتی که میگیید برای چه نوع ترانسیه؟هسته آهنی منظورتونه؟ :job:

دیدگاه

بله
          برای همین نوع ترانسه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
            سلام به همه بروبچ !!یه مدتی بود که شدید دلم می خواست یه نرم افزاری درست کنم که محاسبات ترانسفورماتور رو به صورت دقیق انجام بده و کلا فقط بمونه پیچیدن سیم با ما !!
            با این کار هم در دسر محاسبه کم می شد و هم اطلاعات دقیقتر به دست می اومد و فقط می موند پیچیدن خود ترانس !!
            قبلنا با خود بیسیک یه برنامه نوشتم که .... دیگه ببینید چطور بود که کلا صداش رو هم در نیاوردم !
            حالا بعد مدتها شروع کردم از دوباره برنامه اون رو نوشتم !! البت اینبار با ویژوال بیسیک !
            اینم نمونه اولیه که محاسبات اون برای کتاب هنرستانه !!

http://rapidshare.com/files/27095575/www.eca.ir.rar

یه نمه که دستم راه و افتاد و فهمیدم که چیا لازم دارم ، دنبال کتاب و اطلاعات دقیقتر افتادم تا بتونم این محاسبات رو دقیقتر و منطبق با استانداردهای بیرون انجام بدم !!
            برای همین کار هم از چند تا کتاب استفاده کردم که از بهتریناش همون کتاب سیم لاکی فارس و خود کتاب هنرستانیه !! سر محاسبات هیچ بحثی نیست !! تقریبا همگی از یه روش استفاده می کنند ،آ‌ اما ....
            استانداردهای هر کتاب با کتاب بعدی فرق داره !! می تونم بگم که استاندارد هسته و قرقره و حتی قطر سیم این 2 کتاب با هم فرق داره !!
            من گفتم کتاب سیم لاکی فارس معتبر تره از استانداردهای اون استفاده بکنم !! داشتم برنامه رو تکمیل می کردم که دیدم خود این سیم لاکی فارس هم مشکل داره !! جائی که برای هر هسته یه استاندارد قرقره رو مشخص می کنیم ،آ‌ برای اون هسته قرقره ای وجود نداره !!

من می خواستم این برنامه رو تا محاسبه ترانسهای چند ورودی و خروجی و اتوترانس و ترانسهای جوشکاری ادامه بدم !! ولی اینطور که می بینم ! هنوز استاندارد مشخصی برای هیچی وجود نداره !!!

امیدوارم که با کمک شما دوستان بتونیم این برنامه رو تکمیل کنیم !! یه جورائی می خوام به عنوان یه کار پروژه ای و گروهی انجامش بدیم !!
            هر کسی هم که هر کمکی بتونه انجام بده ، یه کاری انجام داده !!
            در هر حال ، منتظر کمک شما دوستان و راهنمائیتون در زمینه محاسباتی و استانداردهای ترانسفورماتورها هستم !

سلام
            با تشکرفراوان از کار خوبت
            فقط یک سوال این برنامه برای افزاینده کار می ده یانه من یک ترانس می خواستم برای افزاینده استفاده کنم که فکر می کنم خطا زیاد داره البته با این مشخصات
            12 ولت اولیه 220 ولت ثانویه و 15 امپر
            اگر می شه لطفا راهنمائی بفرمائید
            با تشکرفراوان
            حمید

دیدگاه

سلام حدود یک سال قبل برنامه محاسبات ترانس رو نوشتم که محاسبات ترنانسهای تکفاز سه فاز و اتو ترانس رو انجام میده یعنی با دادن ولتاژها و توان تعداد دور سیم پیچ قطر سیم پیچها مطابق سیمهای استاندارد و ابعاد هسته رو به شما میده
              این برنامه از آدرس زیر قابل دانلود هست
              http://foodaji.blogfa.com/post-187.aspx

دیدگاه

خب چرا دنبال استانداردهای معتبر سایت های اینترنتی نمی گردید ؟ فکر می کنم قابل اعتمادتر باشه.
                دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                زبانی اند و نانی اند و جانی
                به نانی نان بده از در برانش
                محبت کن به یاران زبانی
                و لیکن یار جانی را به دست آر
                به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

من فکر می کنم بجای اینکه اینقدر دنبال فلان استاندارد ... بگردید بهتره از یک جایی شروع کنید
                  محاسبات عمی ترانس بیشترش تجربیه اونهایی که استاندارد رو بلدن و محاسبات دقیق علمی اون رو می دونن به این راحتی به کسی نمیگن یا حداقل مجانی توی اینترنت نمی زارن
                  در ثانی فرض کنید تمامی محاسبات دقیق رو بلد بودید و بهترین نرم افزار رو هم نوشتید حالا چه کسی می خواد این ترانس رو بپیچه ؟؟؟
                  من فکر می کنم توی ایران با این تجهیزات و وسایل نباید خیلی سطح بالا فکر کنید
                  من خودم شاید بیشتر از 50 تا ترانس پیچیدم آخرش هم مجبور بودم هسته ای که توی بازاره تهیه کنم که حتی نمیدونستم این هسته مشخصات دقیقی که توی طراحی از اون استفاده کردم داره یا نه در مورد سیم ها هم همینطور ...
                  توی این مواقع فقط مجبوری استناد کنی به جداول ارایه شده که حتی معلوم نیست دقیقه یا نه
                  نمی خوام بگم که کار خوب و استاندارد اشتباهه ولی یک سری واقعیت ها رو هم باید قبول کنیم

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

با سلام

من قبلا برنامه ای جهت محاسبه دور ترانس و اندازه هسته و قرقره نوشتم که Help نسبتا کاملی هم دارد امیدوارم مفید باشد

دانلود فایل

http://s3.picofile.com/file/7920512040/Setup_Trans.rar.html

دیدگاه

سلام از اینکه برنامه را داخل سایت قرار دادین رایگان من به نوبه خودم تشکر میکنم
                      این بحث از چند سال پیش شروع شده و نقطه پایان نداره چرا....؟
                      من میدوم خیلی ها دوست دارن خودشون تجربه کنن و ترانس بسازن اما یه نکته رو فراموش نکنید دوستان من تو چند پست قبل یه سری فرمول گذاشتم خیلی وقت صرف آزمایش کردم شد..... اما.....نشد..
                      یعنی چی...؟ ایدال نشد.....
                      من یه آمیلی فایر از رو نقشه های سایتهای مختلف برای ماشین و نتیجه گری بعد 4 ماه ساختم رسیدم به قسمت پاور و برای اولین بار چون سوئیچینگ نمیفهمیدم با ترانس خواستم بسازم و ساختم
                      کار میکرد ولی وقتی ولومو زیاد میکردی تو ماشین بقدری جریان مصرفی زیاد میشد که رو نور چراغا اثر میکرد البته با یه تیر 2 نشون بود هم آمپی لی بود هم رقص نور.....از بابت حرارتم که توپ توپ همیشه 80 درجه بود دست نمیشد بهش زد........همه چی درست بود ولی خوب نبود........
                      تا یه روز تو جمهوری با کسی آشنا شدم که ترانس پیچه...کلا اینو فهمیدم بعد حرفای اون بابا که یه چیزی هست ما تو فورمولا اونو استاندارد میگیریم ولی جالبه اینجا براش استاندارد نداریم.....
                      اونم گوس هسته ترانسه ...........و تو ترانسای بزرگ نحوه کلاف کردن هسته(بستن ورق های آهن بعد جا زدن تو کلاف که نلرزن وقت کار اگه بلرزن نتیجه متفاوت میشه)......این 2 نکته ..........که کلا همه چیزو به هم میریزه حتی تا جایی که ترانس فقط داغ میشه بازده ترانس تقریبا 5% از 100%...........تجربه شخصی دارم رو این موضوع.....!!!!!!!!!
                      خوب اونا از کجا متوجه میشن....؟
                      به من گفت همینو بگم که فقط تجربه است.....از رو تجربه........!!!!!!!!!!!!!!!
                      ما چی کار کنیم باید اونقدر ساخت و خراب کرد که با اون آهن هسته به نتیجه رسید......
                      بهترین آهن هسته تو ایران با گوس 12000 که واقعا به 8000 هم نمیرسه تولید میشه رنگشم خاکستری روشن... تو اول پامنار تهران پیدا میشه فکر کنم فروشگاه اخوان بود اسمش....
                      پس ما ضریبامون همیشه تو فرمولا متغیره و باید با توجه به نتیجه ها اصلاح شن بله یعنی هر هسته یک فرمول......
                      به صورت آزمایشگاهی کلا کاره پر هزینه ای هستش.....
                      ولی وقتی به گوس اصلی رسیدین ........دیگه فقط درست پیچیدن میمونه.......که به ابزار کار شما مربوط میشه....
                      امیدورارم مفید بوده باشه حرفام...

دیدگاه

با سلام

بچه هایی که ساکن اردبیل ویا شهرهای اطاف هستند میدونند که من بیش از 10 سال هست که ترانس میسازم ( ترانس های سفارشی ) دانش و تجربه ده ساله خودم را در اختیار شما و همه قرار دادم و تضمین میکنم با استفاده از این نرم افزار هر ترانسی را ساختید به شرط هسته با قوس حداقل 7000 وسیم لاکی لاک سیم بدون هیچ دنگ و فنگ تا آخر عمر برات کار میکند

دیدگاه

بهترین طراحی اونه که شما دست طراح را بهیچوجه نبندید چه درانتخاب نوع استاندارد هسته وچه درانتخاب مقدار گوس هسته وچه سایر پارامترها بنابراین چون این مسئله رعایت نشده من تاکنون نرم افزار کاملی پیدا نکرده ام از طرفی نرم افزار شما باید قطر سیم وتعداد دورهای اولیه وثانویه را بگونه ای محاسبه کند که در فضای موجود در ترانس جا بگیرد والا همان چیزی میشود که عرض کردم " نرم افزار ناقص " اگر کسی سراغ داره ممنون میشم مرا راهنمایی کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X