اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور ماشین لباسشوئی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موتور ماشین لباسشوئی

سلام
    یه موتور ماشین لباسشوئی دارم . سه سیم ازش زده بیرون . چپ گرد وراست گرد هم هست.
    یه تایمر مکانیکی داره . نگاش کردم نتونستم از کارش سر دربیارم . نحوه ی تعویض فازهارو می خوام بدونم که چطور
    راست گرد و چپ گرد میشه . یه خازن بزرگ هم به موتور وصله.

ممنون میشم اگه اطلاعاتی جزئی در باره این نوع موتور بهم بدین.
    آخه من الکترونیکم . با ماشینا تا حالا کار نکردم

پاسخ : موتور ماشین لباسشوئی

این موتور از نوع موتور تک فاز با فاز کمکی است و برای متغیر شدن سرعت در خشک کن از تعداد متغیر قطب استفاده میکنن

برای تغییر جهت باید جهت جریان دوسر فاز کمکی تغییر کند. انگار در شکل فوق سیم پیچ فاز کمکی 180 درجه بچرخد
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

وای . اگه اینطوری باشه کارم خیلی سخت میشه .
      من فکر می کردم یکی از سه سیم رو مثلا نول میکنیم . بعدش فاز رو به هر کدوم از اون دوتا
      که بزنیم چپ گرد وراست گرد میشه . واسه همین برای مدارم دو تا رله طراحی کرده بودم .
      ولی من یه مدار دیدم که از همین روش بالا استفاده میکرد .
      آیا این امکان وجود داره که مثلا موتورها متفاوت باشن ؟
      اگه رو موتور امتحان کنم نسوزه ؟

دیدگاه

در این موتور ها
        سیم پیچ ها 2 عدد هستند و کاملا مشابه همدیگه
        به یکی باید برق 220 ولت بدی و اون یکی با خازن سری می شه
        نول در هر صورت مشترک ه
        برای چپگرد کردن به اون یکی برق می دی و خازن با دومی سری می شه

در واقع
        دو سیم پیچ از یه طرف به هم وصل هستن و به نول وصل شدن
        از اون سر به همدیگه با یه خازن وصل شدن

در شکل زیر دوسر خازن رو باید جهت دورهای چپگرد و راستگرد در نظر بگیرید و نول درست وصل شده (2 سر از خازن + 1 سر نول = 3 سر )

http://amirenir.persiangig.com/image/mkhd.JPG

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نه مثل اینکه کارا داره درست میشه . اگه اینطور باشه با دو تا رله هم میتونم را بندازم .
          آخه میدونین . مدارم آمادست .فردا میرم تستش کنم .
          ولی آخه موتور چرا راست گرد وچب گرد میشه درحالی که جهت جریان هر دو سیم پیچ باهم عوض میشن .

دیدگاه

با تعویض جای سیم پیچها جهت جریان عوض نمیشه بلکه اختلاف مکانی و زمانی بین اونها داره تولید میشه و در نهایت میدان دوار در جهت عکس بوجود میاد

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام وقتی ما سیمهای موتور را U-V-W بگیریم انگاه وقتی سه فاز را مستقیم به موتور بدیم موتور راست گرد عمل می کند ووقتی جای دو فاز را یا یکدیگر عوض کنیم موتور چپ گرد عمل میکند.

دیدگاه

تو همون شکل دو سیم پیچ رو با خازن به هم وصل میکنی حالا برق رو به هر طرف خازن بدی موتور در یه جهت میگرده
                ...
                دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند
                چو منصور از مراد آنان که بردارند بر دارند بدین درگاه حافظ را چو میآ‌خوانند میآ‌رانند
                در این حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند درمانند در مانند
                http://www.iranboomerang.blogfa.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X