اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رسیدن به توان مطلوب موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رسیدن به توان مطلوب موتور

با سلام
    یه وسیله بود که با یه موتور 700 واتی کار میکرد که مستقیم به 3 فاز وصل بود و یه سری تغییرات کمی توش ایجاد کردیم و برا قویتر شدنش یه موتور 2200 واتی استفاده کردیم با یه درایو 3000 واتی
    جریان نامی موتورجدید 8.5 امپره ولی وقتی خروجی اینورتر به 70 ولت میرسه جریان موتور میشه8.5 امپر که توان موتور تو این شرایط به 30 درصد توان نامی موتور هم نمیرسه
    فیزیک قضیه رو متوجه نمیشم . یعنی من توان موتورم رو افزایش دادم اما نمیتونم از این موتور توان 2kw رو خروجی بگیرم. چرا اخه؟؟؟؟؟؟

پاسخ : رسیدن به توان مطلوب موتور

سلام

دوست عزیز درایو شما Soft start هست یا Frequency Converter ؟ تنظیمات آن به درستی انجام شده است؟ معمولا جریان خروجی AC Drive ها بستگی به ولتاژ و فرکانس خروجی دارد . در فرکانس پایین چون XL معادل موتور پایین است بالا بودن جریان طبیعی است. اگر نوع درایو مشخص باشد و امکانات آن را بدانم میتوانم بیشتر کمک کنم.
    خرم آنکس که در این محنت گاه خاطری را سبب تسکین است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin57
      سلام

دوست عزیز درایو شما Soft start هست یا Frequency Converter ؟ تنظیمات آن به درستی انجام شده است؟ معمولا جریان خروجی AC Drive ها بستگی به ولتاژ و فرکانس خروجی دارد . در فرکانس پایین چون XL معادل موتور پایین است بالا بودن جریان طبیعی است. اگر نوع درایو مشخص باشد و امکانات آن را بدانم میتوانم بیشتر کمک کنم.
      سلام و ممنون از توجهتون
      درایو دلتا مدل VFD022B21A هست که اسما میشه 50 هرتز به موتور داد ولی رو 12 هرتز موتور 8.5 امپر میکشه که در این فرکانس ولتاژ خروجی حدود 67 ولت هستش
      تنظیماتش درست انجام شده ولی مشکل هنوز هست

دیدگاه

سلام
        من manual این درایو رو دانلود و کمی مطالعه کردم قابلیت تنظیم Over Current هم داره پس رو جریان دلخواهت تنظیمش کن و همچنان که قبل هم گفتم در فرکانس پایین بالا بودن جریان طبیعی است و همچنان که فرکانس را بالا ببرید باید جریان کاهش یابد . محدوده ولتاژ را چک نکردم میتوانید بررسی کنید و اگر قابلیتش هست ولتاژ را کنترل شده تر اعمال کنید.
        موفق باشید.
        خرم آنکس که در این محنت گاه خاطری را سبب تسکین است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X