اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولتاژ بالا

اقا من میخوام بدونم که چطوره که اگه ما نزدیک به خط 20 کیلو ولت بشیم از فاصله نیم متری هنوز به سیم دست نزده به دیار باقی راهی میشیم ولی با توجه به اینکه برق شمع موتور سیکلت 25 کیلو ولت ولتاژ داره ولی هیچ مرگیمون نمیشه؟؟؟؟؟فکر کنم سوالی کردم که قوانین فیزیک شکسته شد

پاسخ : ولتاژ بالا

اگه اشتباه نکنم بخاطر اینکه جریان خط انتقال بسیار بالاتره و باعث میشه هوای اطرافش یونیزه بشه و جریان به شما انتقال پیدا کنه
    ولی جریان کویل موتور خیلی کمتره ....
    با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fapa808
      اقا من میخوام بدونم که چطوره که اگه ما نزدیک به خط 20 کیلو ولت بشیم از فاصله نیم متری هنوز به سیم دست نزده به دیار باقی راهی میشیم ولی با توجه به اینکه برق شمع موتور سیکلت 25 کیلو ولت ولتاژ داره ولی هیچ مرگیمون نمیشه؟؟؟؟؟فکر کنم سوالی کردم که قوانین فیزیک شکسته شد
      بیشتر در این مواقع بحث حریم مجازه که فاصله های بیشتر از 20 سانت رو به عنوان فاصله حداقل در 20 کیلو ولت میشناسن
      در ثانی میزان جریانها هم با دیگری فرق داره
      توی هر دو شاید میزان ولتاژ به یه اندازه باشه و فقط جریان شمع موتور پایین تره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

چون جریان کابل های ولتاژ بالا خیلی زیاده،20 کیلو ولت 100 میلی آمپر 100% کشندس چه برسه به 20KV 1KA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        بعدشم کی گفته جریان کوییل موتور ضعیفه؟در اون حدی هست که بتونه یه بلایی سر آدم بیاره.
        شما تا به حال برق هایولتاژ تلوزیون رنگی شما رو گرفته؟؟؟ اون 100% کشندس من یه بار به لامپ پشتش دست زدم انگشتم تا یه هفته قرمز شده بود تکونم نمیخورد اشتباه نکن اون برق ها هم خطرناکن مواظب باشین.

دیدگاه

همیشه اینو یادت باشه اونی که آدمو می گیره جریانه نه ولتاژ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behzad SH
            همیشه اینو یادت باشه اونی که آدمو می گیره جریانه نه ولتاژ
            نه کی گفته؟شما تا به حال ترانس جوشکاری کار کردی؟ اون 24 ولت ای سی 150 آمپر آدمو که نمیکشه یه زره تکون میده!!!
            همیشه هم جریان بالا و ولتاژ بالا آدم رو برق میگیره با هم مکمل اند ولتاژ خیلی باید بالا باشه جریان در حد 1 آمپر خوبه آدم رو میکشه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
              نه کی گفته؟شما تا به حال ترانس جوشکاری کار کردی؟ اون 24 ولت ای سی 150 آمپر آدمو که نمیکشه یه زره تکون میده!!!
              همیشه هم جریان بالا و ولتاژ بالا آدم رو برق میگیره با هم مکمل اند ولتاژ خیلی باید بالا باشه جریان در حد 1 آمپر خوبه آدم رو میکشه!!!
              بله حرف شما کاملا درسته من می خواستم بگم که اون چیزی که باعث برق گرفتگی می شه عبور جریان از بدنه و اون چیزی هم که باعث جاری شدن جریان می شه صد البته ولتاژه.
              ببین شما وقتی با جوراب رو فرش راه می ری مثل خازن شارژ می شی می شی و ممکنه چند هزار ولت شارژ بشی ولی آیا این ولتاژ می کشه تو رو؟ :mrgreen:
              برای کشتن یه نفر با برق باید ولتاژ تا حدی باشه (مثلا 60 ولت به بالا )که جریان بتونه مقاومت پوست بدن رو رد کنه و جریان هم بالاتر از 50 میلی آمپر خوبه :mrgreen:
              البته این اعداد دقیق نیستن و آدم با آدم فرق داره پس خواهشن تست نکنید :mrgreen:

دیدگاه

چرا بعضی آدمارو برق نمیگیره ؟
                معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210
                  چرا بعضی آدمارو برق نمیگیره ؟
                  من که ندیدم تا حالا ولی بدونید مقاومت بدن انسان ها متفاوت هست و اگر کتاب ایمنی و بهداشت در برق رو بخونید یاد میگیرید مسایل مربوطه رو.
                  جانم به فدای ائمه اطهار
                  می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام
                    حریم خطر برای شبکه 20 کیلو ولت 20 سانتی متره اما این به این معنا نیست که توی این فاصله احتمال برق گرفتگی 100 درصده بلکه تحت شرایطی ولتاژ بالا میتونه هوا رو یونیزه کنه و از بدن عبور کنه. توی این حالت باید بدن حتما با زمین یا یه رسانای متصل به زمین ارتباط داشته باشه وگرنه جریان نمیتونه از بدن عبور کنه.
                    در مورد برق شمع موتور 2 نکته قابل ذکر هستش: 1- اون ولتاژ به صورت ولتاژ ضربه ای تولید میشه یعنی فقط در حد کسری از میلی ثانیه به اون مقدار بیشینه میرسه بنابراین مقدار متوسط و موثرش خیلی کمتر از این حرفها هست
                    2- این ولتاژ ایزوله هست و با زمین ارتباط نداره.

دیدگاه

حالا یه سوال اگر 20 سانت باید فاصله باشه که آرک نزنه از سیم بیرون پس این ترانسفرماتورهای 400KV رو چطوری سیم پیچی میکنن؟ فاصله میدن سیم هارو؟

دیدگاه

من فکر نمی کنم برق باطری موتور دائم باشه و فقط در لحظه ای که موتور نیاز داشته باشه لحظه ای این ولتاژ را ایجاد میکنه....
                        جریانشم کم نیست فقط پارامتری که در مورد برق گرفتگی بسیار اهمیت داره مدت زمانی که جریان از بدن میگذره...
                        اگه اشتباه نکنم سر کلاس فیزیک الکتریسیته محاسبه کردیم که ولتاژ الکتریسیته ساکن در حد کیلوولته....پس چرا ما را نمیکشه در
                        حالی که هر روز دچارش میشیم؟ خوب چون این جریان فقط در کسری از ثانیه از بدن ما میگذره.
                        الکترونیک فقط ترانزیستور نیست...موفقیت فقط الکترونیک نیست...زندگی فقط موفقیت نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          حالا یه سوال اگر 20 سانت باید فاصله باشه که آرک نزنه از سیم بیرون پس این ترانسفرماتورهای 400KV رو چطوری سیم پیچی میکنن؟ فاصله میدن سیم هارو؟
                          مقدار یک سانتی متر به ازای هر کیلو ولت مربوط به هوا هستش که عایق چندان مطلوبی نیست، در سیم پیج ترانس ها اولا خود سیمها دارای عایق متناسب با ولتاژ هستند و ثانیا مجموعه سیم پیچ ها داخل مخزن روغن قرار میگیره که قدرت عایقی اش چندین برابر هوا هست.(البته روغن ترانس نقش انتقال حرارت رو هم برعهده داره)

دیدگاه

دوستان ببینید اگه شما با هلیکوپتر یه امثال اینا که اصلا به زمین اتصال نداره تا یک سانتیمتری که چه عرض کنم اصلا برین روی یکی از سیمها بشینید هم فک نکنم برق بگیره شمارو چون مسیر بدنتون با زمین بسته نیست که.حالا از روی دکل برق جرآت دارین نزدیکش بشین،چون جریان بالاست(نه به اندازه ولتاژ چون تلفات خط بسیار میره بالا) و ولتاژ هم بالاست خوب این امکان داره که مسیر جریان از بدنتون بره به سمت دکل و از دکل بره به سمت زمین یعنی مسیر جریان بسته شه با زمین از طریق بدنتون ،حالا نمیدونم شمارو برق میگیره یا نه ولی فک کنم پودر میشین.بخاطر همین میگن که فاصله مجاز 20 سانتیمتر هست با سیم.و دلیل دیگه ای رو من نمیبینم .حالا اگه شما هم به شمع موتور زیاد نزدیک شین این اتفاق براتون میاوته اما در فاصله ای بسیار(خیلی) کمتر از 20 سانتیمتر.و جریان شمع بالا نیست که بکوشه شمارو چون جرقه ای که ایجاد میشه در اثر ولتاژ بسیار بالاست که این خطرناکه.در کل ولتاژ زیاد باعٍث یونیزه شدن هوای اطراف شمع میشه و باعث هادی شدن هوا میشه.ولی خطرناک هست اما نه به اندازه اون دکل برق.امیدوارم که فهمیده باشین.
                            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X