سلام
من یه بالا بر با گیربکس حلزونی
درست کردم
نسبت گیربکس 1 به 63 هستش
نسبت سر متور های تسمه خور هم دقیق نمیدونم کولیس میزنم میگم
موتور روی این سیستم تک فاز یک (1) اسب بخار هست
وزن معادل 220 کیلو گرم رو بلند کرد
حالا مشکل اساسسی اینه :
وقتی موتو ر زیر بار هست و به سمت پایین میره و وزن بار بیش از 100 کیلو گرم هست
با خاموش کردن موتور / سرعت موتور کم نمیشه و متور و بار متوقف نمیشه و دقیقا بر عکس این قضیه اتفاق میفته سرعت متور بیشتر هم میشه !!
پیشنهاد های دوستان استفاده از موتور ترمز دار بود که هزینه نصب ترمز بر روی موتور حدود 220 هزار تومن براورد شد !!
مشکل بعدی هم اینکه متور باید بره تهران !! تا ترمز روش نصب شه
حالا سوال من :
ایا میشه به صورت القایی موتور ac رو متوقف کرد
ترمز بریک یا هر کلمه دیگری!!
اضافه شده در تاریخ :
یه مشکل کوچیک دیگه
وقتی متور متوقف نشده و خازن روی مدار نیست با تغیر جهت سیم سیم پیچ تحریک یا سیم پیچ اصلی اصولا موتور باید به سمت دیگه ای شروع به جرخش کنه
ولی وقتی موتور کاملا متوقف نشده با تغیر جهت سیم ها متور به مسیر خود در جهت قبلی ادامه میده !!! :rolleyes:
خلاصه این موتور های ac خیلی چیز عجیبی هستن !!
حیف نیست موتور dc !! :mrgreen:
اضافه شده در تاریخ :
کسی در بازه ترمز جریان مستقیم نظری داره ؟؟؟
اضافه شده در تاریخ :
http://edu-7.blogfa.com/post-66.aspx
اضافه شده در تاریخ :
:
ترمز دی سی : اصولا اساس کار موتور های القایی و ایجاد گشتاور در استاتور دستگاه بر پایه شکل موج جریان و فرکانس می باشد که سرعت موتور با افزایش و کاهش فرکانس رابطه مستقیم دارد حالاگر در لحظه توقف نیرو محرکه با جریان دی سی به دو سر سیم پیچ استاتور متصل گردد نیروی مغناطیس حاصل از این جریان که فاقد میدان دوار است روتور را همچون یک آهن ربای قوی از هر طرف احاطه کرده و ثابت نگاه می داردکه باعث توقف آنی رد لحظه قطع جریان استاتور می گردد
نیرو محرکه لازم برای اعمال این ترمز به الکترو موتور بین 12 تا 48 ولت انتخاب می گردد
استفاده از این ترمز صرفا به خاطر توقف آنی روتور در لحظه استپ می باشد و مدار اتصال ترمز تا چند ثانیه بعداز استپ الکتروموتور در مدار باقی می ماند
به کار بردن این ترمز در گیربکس های شافت مستقیم برای مصارفی که دستگاه در زیر بار بخواهد توقف نماید توصیه نمی گردد چون بعد از قطع مدار ترمز ، الکتروموتور بر اثر فشار بار شروع به دوران می نماید
اضافه شده در تاریخ :
:angry:
و همچنان کمبود نیروی کمک رسان :angry:
من یه بالا بر با گیربکس حلزونی
درست کردم
نسبت گیربکس 1 به 63 هستش
نسبت سر متور های تسمه خور هم دقیق نمیدونم کولیس میزنم میگم
موتور روی این سیستم تک فاز یک (1) اسب بخار هست
وزن معادل 220 کیلو گرم رو بلند کرد
حالا مشکل اساسسی اینه :
وقتی موتو ر زیر بار هست و به سمت پایین میره و وزن بار بیش از 100 کیلو گرم هست
با خاموش کردن موتور / سرعت موتور کم نمیشه و متور و بار متوقف نمیشه و دقیقا بر عکس این قضیه اتفاق میفته سرعت متور بیشتر هم میشه !!
پیشنهاد های دوستان استفاده از موتور ترمز دار بود که هزینه نصب ترمز بر روی موتور حدود 220 هزار تومن براورد شد !!
مشکل بعدی هم اینکه متور باید بره تهران !! تا ترمز روش نصب شه
حالا سوال من :
ایا میشه به صورت القایی موتور ac رو متوقف کرد
ترمز بریک یا هر کلمه دیگری!!
اضافه شده در تاریخ :
یه مشکل کوچیک دیگه
وقتی متور متوقف نشده و خازن روی مدار نیست با تغیر جهت سیم سیم پیچ تحریک یا سیم پیچ اصلی اصولا موتور باید به سمت دیگه ای شروع به جرخش کنه
ولی وقتی موتور کاملا متوقف نشده با تغیر جهت سیم ها متور به مسیر خود در جهت قبلی ادامه میده !!! :rolleyes:
خلاصه این موتور های ac خیلی چیز عجیبی هستن !!
حیف نیست موتور dc !! :mrgreen:
اضافه شده در تاریخ :
کسی در بازه ترمز جریان مستقیم نظری داره ؟؟؟
اضافه شده در تاریخ :
http://edu-7.blogfa.com/post-66.aspx
اضافه شده در تاریخ :
:
ترمز دی سی : اصولا اساس کار موتور های القایی و ایجاد گشتاور در استاتور دستگاه بر پایه شکل موج جریان و فرکانس می باشد که سرعت موتور با افزایش و کاهش فرکانس رابطه مستقیم دارد حالاگر در لحظه توقف نیرو محرکه با جریان دی سی به دو سر سیم پیچ استاتور متصل گردد نیروی مغناطیس حاصل از این جریان که فاقد میدان دوار است روتور را همچون یک آهن ربای قوی از هر طرف احاطه کرده و ثابت نگاه می داردکه باعث توقف آنی رد لحظه قطع جریان استاتور می گردد
نیرو محرکه لازم برای اعمال این ترمز به الکترو موتور بین 12 تا 48 ولت انتخاب می گردد
استفاده از این ترمز صرفا به خاطر توقف آنی روتور در لحظه استپ می باشد و مدار اتصال ترمز تا چند ثانیه بعداز استپ الکتروموتور در مدار باقی می ماند
به کار بردن این ترمز در گیربکس های شافت مستقیم برای مصارفی که دستگاه در زیر بار بخواهد توقف نماید توصیه نمی گردد چون بعد از قطع مدار ترمز ، الکتروموتور بر اثر فشار بار شروع به دوران می نماید
اضافه شده در تاریخ :
:angry:
و همچنان کمبود نیروی کمک رسان :angry:
دیدگاه