اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانس جریان بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترانس جریان بالا

نوشته اصلی توسط shahpoori
    به این میگن جریان اتصال کوتاه.قدرت ترانس برحسب ولت آمپر هست که مثلا ممکنه ولتاژی در حد 0.1 ولت با جریان مثلا 1000 آمپر ایجاد بشه که میشه 100 ولت آمپر. این آزمایش چیز عجیبی نیست.
    البته من تو فیلم درست ندیدم چند آمپر نشون میده .ممکن هم هست آمپرمترش دستکاری شده باشه.
    پاور کامپیوتر جریان لحظه ای میده و نمیتونه جریان مثلا 20 آمپر را بطور دایمی بده.مثلا اگه یه لامپ دوسرش بذاری به زور روشن میشه و افت ولتاژش زیاد میشه.
    پاورهای صنعتی تا 60 آمپر تو بازار هست بهتر از پاور کامپیوتر جریان میده.شاید به کارت بیاد.
    بودجه ندارم داداش :| من هیچ منبع درامدی ندارم راستشو بخوای.فقط یه سوال.تعداد دور اولیه این ترانسای هسته گرد مهمه؟یعنی مثلا کافیه فقط پرش کنی.بعد ثانویه هر چقد ولتاژ بیشتر خواستی بیشتر دور بدی؟یا اولیه هم مهمه؟اگه مهم نیست من همین الان بسم الله رو بگم :biggrin:

دیدگاه

اگه ترانسش آماده هست .سیمپیچ اولیش اوکی هست.میتونی ثانویه را هر جور خواستی بپیچی.ولی این سیمپیچ اولیه و هسته یه حد اکثر توانی داره .منظورم اینه که اگه مثلا فابریکش 12 ولت و 5 آمپر باشه اگه خیلی بیشتر از 5*12=60 ولت آمپر ازش بکشی هم داغ میکنه هم راندمانش کم میشه ولی یکم بیشتر از 60 ولت آمپر را میشه.یعنی سیم کلفت تر واسه ثانویه با همون تعداد دور سیم فابریک بذاری که جریان بیشتر بده.
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
        اگه ترانسش آماده هست .سیمپیچ اولیش اوکی هست.میتونی ثانویه را هر جور خواستی بپیچی.ولی این سیمپیچ اولیه و هسته یه حد اکثر توانی داره .منظورم اینه که اگه مثلا فابریکش 12 ولت و 5 آمپر باشه اگه خیلی بیشتر از 5*12=60 ولت آمپر ازش بکشی هم داغ میکنه هم راندمانش کم میشه ولی یکم بیشتر از 60 ولت آمپر را میشه.یعنی سیم کلفت تر واسه ثانویه با همون تعداد دور سیم فابریک بذاری که جریان بیشتر بده.
        آهـــان.باشه خیلی ممنون.حالا باز من از چند نفر سوال میکنم ببینم میشه اصلا خودم اولیه رو بپیچم با همون سیم 1 که تو خروجی بتونم 30 آمپر بگیرم. :nice:
        خبری شد تو همین تاپیک میگم.ممنون بازم :redface:

دیدگاه

اااا.یه گهی دیدم تو سایت دیوار با اون سیم تختا پیچیده بود
          https://tehran.divar.ir/v/%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-12-%D9%88%D9%84%D8%AA-167--%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%B1/6nbqTl5O2/
          یعنی میشـــه؟

دیدگاه

ببین دوست عزیز اگه رو این هسته بتونی سیم زیادتر هم بپیچی باز خیلی بیشتر از توان هسته نمیشه ازش جریان بکشی چون هسته هم باید کشش اون مقدار فلوی مغناطیسی لازم را داشته باشه.
            اصلا میتونی چندتا پاور کامپیوتر با هم موازی و به آمپ وصل کنی.
            الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X