سلام
میخاستم بدونم صائقه وقتی به کابل های برق میخوره چی میشه؟
میخاستم بدونم صائقه وقتی به کابل های برق میخوره چی میشه؟
) تعدادشم کلا 2 تاست (نه برای هر فاز 2تا) گاهی وقتا هم مثلا برای دکل های 63 کیلو ولت که دکلا کوچیک تره 1 عدد سیم گارد کفایت میکنه.
عرص می کردم اصافه جریان بوجود بیاد که خود کابل ها شیلد دارند که شیلدشونم زمین شده و ...
) هم از بالا میاد طبیعیه که با بیشترین احتمال به اولین هادی بخوره و به زمین بره ولی خیلی کم پیش میاد که به مقره یا هادی بخوره و اونوقته که صدای یک انفجار بسیار بسیار مهیب تمام خونه ها و پنجره های منطقه وسیعی رو میلرزونه و باید بشنوید تا باور کنید
من چندین بار شنیدم تا حالا.تازه به 63kv زد نه 400kv.شایدم یکیش به 230زده بود،آخه من که ندیدم!! در ضمن هادی فشار متوسط و قوی اگه روی زمین بیفته 10تا رله هیولا مثل رله earth fault and distance relay هستن که تشخیص بدن و بلافاصله با تشخیص امپدانس و جریان خط و ... تریپ میکنن.نگران نباشد و چیزی که elec boy فرمود خیلی خیلی خیلی نادره
رله دیستانس میتونه اتصال کوتاه خط رو بر اساس امپدانس خط تشخیص بده که میتونه بر اثر باز شدن مسیر خط و اتصال دو فاز(دیگه چه طوفانی باشه!!) رعد و برق و... تریپ کرده و باعث قطع خودکار بریکرها میشه و خط را تا پست برق بعدی به سه zone(ناحیه) تقسیم میکنه و در ناحیه عملکردی خودش اگه امپدانس(z=v/I) تغییر کنه به مدار فرمان trip میدهد.
شایعه. به این صورت که درنظر بگیرید یک درخت بشکنه و بیوفته رو خطوط، سیستم های حفاظتی عمل میکنند و ممکنه مجددا بعد از یک زمانی توسط سیستم های کنترل از راه دور (اسکادا و ..) برق دار بشند. تو توزیع هم این خطر هست. ایران رو نگاه نکنید هنوز اگه خطایی بوجود بیاد و قطع بشه شما باید زنگ بزنی یه مامور بیارند. تو کشورهای پیشرفته هم اینا دارای سیستم های مشابه خطوط انتقالشون هست.

دیدگاه