سلام من یک موتور براشلس صنعتی دارم که می خواهم از ش برق تولید کنم (البته بگما شفتش خیلی سفت می چرخه
) پل دیود سه فاز نداشتم یه پل دیود از چراغ شب خواب باز کردم با دریل شروع کرم به چرخوندن موتو رمنتها هیچی نشون نداد دریغ از یک ولت ایا باید برای این کار حتما پل دیود سه فاز داشته باشم البته به صورت ac ده ولتی نشون می داد و برق مستقیم بعد از پل دیود نشون نمی داد نمی شه دوتا پل دیود تک فاز را بزنم به هم بشه سه فاز ...لطفا من را راهنمایی کنید تا خراب کاری نکردم
) پل دیود سه فاز نداشتم یه پل دیود از چراغ شب خواب باز کردم با دریل شروع کرم به چرخوندن موتو رمنتها هیچی نشون نداد دریغ از یک ولت ایا باید برای این کار حتما پل دیود سه فاز داشته باشم البته به صورت ac ده ولتی نشون می داد و برق مستقیم بعد از پل دیود نشون نمی داد نمی شه دوتا پل دیود تک فاز را بزنم به هم بشه سه فاز ...لطفا من را راهنمایی کنید تا خراب کاری نکردم

البته از پل دیود استفاده کرده بودم من دیود خالی ندارم بنابراین از سه تا سیمم یکیش خالی می مونه ایا میشه دوتا پل دیود ببندم سیم نول هم مشترک باشه این جوری میشه هشتا دیود..اخه هر چی دارم پل دیوده ....یک پل دیود دارم که وقتی ترانس 16 ولت ac بهش می دم 21 ولت دی سی بهم می ده البته همونم وصل کردم به یک موتور دی سی 24 ولت بیشتر از 16.7 ولت نیم امپر بهم نداد خوب بگذریم ...الان می خوام ببینم ایا بازده موتور براشلس بهتر یا مثلا دینام ماشین یا مثلا موتور کولر بعد ایا میشه اینا رو با پل دیود دی سی کردچون سه تا سیمه می گم اگر نمیشه چه دیودی بگیریم و چجوری ببندم برای این موتورها سه سیمه...با تشکر از شما
دیدگاه