اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه حلی برای دوفاز شدن برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه حلی برای دوفاز شدن برق ساختمان

سلام خدمت اساتید عزیز،عرض ادب و احترام ،نمیدونم در گروه درستی مطرح کردم مشکلم رو یا نه،اگر توی گروه اشتباه مطرح کردم عذر میخام، یه مشکلی برای ما پیش آمده از این قرار که،ما یه اتاق داریم داخل باغ و به دلیل اینکه فاصله آخرین ترانس برق تا باغ ما زیاد بود به ناچار حدود 300-400 متر کابل در عمق حدوداً نیم متری خواباندیم تا جریان رو به ساختمان برسانیم،البته چون 3 تا همسایه بودیم که شرایط خرید انشعاب رو داشتیم و با هم اینکار رو انجام دادیم کابل 3 زوجی خاباندیم ،در حال حاضر از نقطه نا معلومی برای چندمین بار کابل مشکل پیدا کرده و برق ساختمان ما دوفاز شده،دفعات قبل کاملا مشخص بود که افراد بی وجدان از کجا کابل رو زخمی کردن برای سوء استفاده و دزدی برق،ولی اینبار دیگه هرچه سعی و جستجو کردیم به نتیجه نرسیدیم،حالا یه سوال از اساتید دارم : آیا امکانش هست که ما اون رشته ای که در اصل نول ما بود و حالا برق دار شده رو کلاٍ بیخیال بشیم و از ورودی ساختمان قطعش کنیم و یه چیزی مثل چاه ارت درست کنیم و نول ساختمان رو به اون وصل کنیم که مشکل حل بشه؟ چون اگر اشتباه نکنم نهایتاً توی نیروگاه کابل نول ای که توی شبکه توزیع هست رو به زمین میدن دیگه؟این کار شدنی هست یا کلاً دیگه بیخیال برق باید بشیم،چون با این قیمت کابل و هزینه ی حفر کانال و .... که دیگه نمیشه دوباره 400 متر کابل کشی کنیم.
    لازم به ذکر این نکته هست که با فازمتر که هر دوتا سیم ها روشن میکنن فازمتر رو،با مولتی متر که تست میکنم دور و بر 380 ولت در نوسان هست بین 367 تا 379 ولت رو نشان میده البته جای پراب ها رو که بر عکس میکنم یه عدد خیلی خیلی خیلی کمتری رو نشان میداد که الان دقیقاً خاطرم نیست چند بود فکر کنم 20 -30 ولت رو نشان میداد،دوباره اندازه میگیرم دقیقاً اطلاع میدم که چه عددی رو نشان میداد .
    خلاصه اساتید عزیز یه راهنمایی بفرمایید که چکار باید کرد​

نوشته اصلی توسط ادریس115 نمایش پست ها
    سلام خدمت اساتید عزیز،عرض ادب و احترام ،نمیدونم در گروه درستی مطرح کردم مشکلم رو یا نه،اگر توی گروه اشتباه مطرح کردم عذر میخام، یه مشکلی برای ما پیش آمده از این قرار که،ما یه اتاق داریم داخل باغ و به دلیل اینکه فاصله آخرین ترانس برق تا باغ ما زیاد بود به ناچار حدود 300-400 متر کابل در عمق حدوداً نیم متری خواباندیم تا جریان رو به ساختمان برسانیم،البته چون 3 تا همسایه بودیم که شرایط خرید انشعاب رو داشتیم و با هم اینکار رو انجام دادیم کابل 3 زوجی خاباندیم ،در حال حاضر از نقطه نا معلومی برای چندمین بار کابل مشکل پیدا کرده و برق ساختمان ما دوفاز شده،دفعات قبل کاملا مشخص بود که افراد بی وجدان از کجا کابل رو زخمی کردن برای سوء استفاده و دزدی برق،ولی اینبار دیگه هرچه سعی و جستجو کردیم به نتیجه نرسیدیم،حالا یه سوال از اساتید دارم : آیا امکانش هست که ما اون رشته ای که در اصل نول ما بود و حالا برق دار شده رو کلاٍ بیخیال بشیم و از ورودی ساختمان قطعش کنیم و یه چیزی مثل چاه ارت درست کنیم و نول ساختمان رو به اون وصل کنیم که مشکل حل بشه؟ چون اگر اشتباه نکنم نهایتاً توی نیروگاه کابل نول ای که توی شبکه توزیع هست رو به زمین میدن دیگه؟این کار شدنی هست یا کلاً دیگه بیخیال برق باید بشیم،چون با این قیمت کابل و هزینه ی حفر کانال و .... که دیگه نمیشه دوباره 400 متر کابل کشی کنیم.
    لازم به ذکر این نکته هست که با فازمتر که هر دوتا سیم ها روشن میکنن فازمتر رو،با مولتی متر که تست میکنم دور و بر 380 ولت در نوسان هست بین 367 تا 379 ولت رو نشان میده البته جای پراب ها رو که بر عکس میکنم یه عدد خیلی خیلی خیلی کمتری رو نشان میداد که الان دقیقاً خاطرم نیست چند بود فکر کنم 20 -30 ولت رو نشان میداد،دوباره اندازه میگیرم دقیقاً اطلاع میدم که چه عددی رو نشان میداد .
    خلاصه اساتید عزیز یه راهنمایی بفرمایید که چکار باید کرد​
    دقت کنید شاید بجای یک فار و یک نول ،دوتا فاز رو از مبدا اوردین

دیدگاه

همه انشعاب ها رو قطع کنید یعنی سیم از ترانس بیاد به مولتی متر ( دیگه هیچی بهش وصل نباشه) موقتا و باز هم بررسی کنید که آیا دو فاز شده یا نه !
      شاید یکی از مصرف کننده ها فاز رو وارد نول میکنه و چون طول سیم بلنده اختلاف پتانسیل روی فاز به وجود اومده !
      همش شاید هست باید بررسی کنید​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid.mm نمایش پست ها

دقت کنید شاید بجای یک فار و یک نول ،دوتا فاز رو از مبدا اوردین
        با تشکر بابت ارائه ی راهنمایی،آخه اگر اینکار رو کرده بودیم از اول باید مشکل بوجود میامد برای وسایل برقی مون،اما این دوتا اتاق که برقش الآن به مشکل خورده حدود 25 سال قدمت داره و طی این 25 سال برقش هیچ مشکلی نداشت تا اینکه اینطوری به مشکل خوردیم.

دیدگاه

درود.
          نمیدونم مشکلت حل شد یا نه.

شما سیم نولتون قطع شده.
          وقتی نول قطع بشود سیم فاز روی سیم نول برق رو القا میکند و فاز متر که میزنی هر دوتا سیم فازمتر روشن میشود.

اون که میگی فازمتر یک لحظه روشن میشود بعد خاموش میشود دقیقا همون سیم نول قطع شده که فاز روش القا شده.

به طور مثال شما اگر یک کابل ده رشته داشته باشید به یک رشته اش فاز بدی ۹ تای دیگه فازمتر روشن میکند.
          تو این جور موارد نه فاز متر نه مولتی متر کمکی نمیکند.

( فقط فقط تست با لامپ رشته ای ۱۰۰ وات )

نول موقت برای تست = یک سر لامپ رشته ای وصل کن به اسکلت فلزی بدون رنگ خانه یا میله فلزی که روش رنگ نباشه که ۲ متر توی زمین باشد و سر دیگه رو بزن به کابلت ببین لامپ روشن میشود یا نه. فقط برای تست جواب میده.شاید هم جواب نده و لامپ روسن نشود.

برای پیدا کردن محل پارگی=
          از زیر کنتور برق یک لامپ ۱۰۰ رشته ای سری کن با سیم فازت.
          کلا ۳۰۰ متر تقسیم بر دو کن.
          از وسط ۱۵۰ متر چاله بکن تا برسی به کابل.کابل لخت نکن.سوزن خیاطی بگیر فرو کن داخل سیم.سوزن با انبردست فرو کن داخل سیم فاز و نول تا به هم متصل بشوند.
          اگر لامپ ۱۰۰ روشن شد یعنی تا اون نقطه کابل درسته.اگر روشن نشد یعنی قطعی مال قبل اون نقطه هست.دوبار اون ۱۵۰ متر اول تقسیم بر دو کن میشه ۷۵ متر.سر ۷۵ متر دوباره چاله بکن تا برسی به کابل.
          همینطوری با چند بار کندن اون نقطه قطع شدگی رو پیدا میکنی.
          بعد اینکه سوزن از تو کابل دراوردی سوراخ کابل با چسب اکواریوم و نوارلنت اب بندی کن.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X