اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی تکنولوژی الکتروفلو ، تنها دستگاه بهینه ساز کیفیت برق.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی تکنولوژی الکتروفلو ، تنها دستگاه بهینه ساز کیفیت برق.

نوشته اصلی توسط آریانژاد
    پس یعنی شما میگید روی توان اکتیو تاثیر داره دیگه؟

یعنی اگه مثلا" کولر 500 وات توان اکتیو مصرف میکنه، اینجوری مثلاً 400 وات مصرف میکنه؟
    آ خه بستگی داره ما توان اکتیو رو چطوری تعریف کنیم. ببینید همین کولری که شما گفتید آیا واقعاً 500 آمبر جریان مفیدش هست یا نه؟
    توان اکتیو به توانی گفته میشه که کار مفیدی برای ما انجام بده وقتی کولری که 100 آمبرش به دلیل وجود هارمونیک و سرج ها و ترنزینت هاست دیگه توان مفید نمیشه این.
    البته من درمورد ساختار الکترفلو صحبت میکنم نه دستگاه های دیگه ایی که معلوم نیست تحت چه قانونی کار میکنند. اما الکتروفلو , کیفیت برق رو به حالت استاندارد میرسونه و همون مقدار انرژی مفیدی که برای مصرف کننده نیاز هست از شبکه کشیده می شود و نه کمتر , که باعث کاهش راندمان مفید دستگاه بشه..
    یعنی اگه کولری با جریان 400 آمبری که روی اون زده شده کار میکنه و راه اندازی میشه , نه بیشتر. چرا؟ چون ما تونستیم هارمونیک های مخرب رو فیلتر و بازیابی کنیم , توان راکتیوی که کولر ایجاد میکنه رو خذف کنیم و ضریب قدرتش رو بالا ببریم , همچنین آور شوت ها و آندر ولتاژ های مخرب رو خذف کردیم تا موتور کولر با بهترین بازده ممکن بتونه کار بکنه .
    امیدوارم این بار جواب رو بهتون داده باشم وگرنه خودتون باید زحمت بکشیدو بیابید جواب رو
    به خدا میشبارمتون موفق باشید

دیدگاه

نه دیگه نشد، توان اکتیو توانیه که در رابطه v*i صدق کنه، نه اینک توان اکتیو به توانی گفته میشه که کار مفیدی برای ما انجام بده!!!!
      این دستگاهی که شما میگید فقط در توان راکتیو تاثیر داره که سودش فقط واسه اداره برقه و نه واسه مصرف کننده ایی که فقط یک کنتور داره، واسه منه مصرف کننده تک کنتوره، چه فرقی داره که مجموع توان اکتیو و راکتیو مصرفیم چه قدره که بخوام راکتیو رو اصلاح کنم؟
      واسه منه مصرف کننده این مهمه که توان اکتیو مصرفیم که رابطه اش رو بالا گفتم، چقدره؟
      بله اگه من یه کارخونه صنعتی داشتم که هر دوره 2 تا قبض اکتیو و راکتیو واسم میومد، این موضوع واسم مهم بود.
      فکر نمکنم چیزی رو اشتباه گفته باشم، درسته دوست عزیز؟

دیدگاه

راستی من اصلاً نمیگم شما توان راکتیو رو حذف نمیکنید، میگم این کار سودی واسه من مصرف کننده تک کنتوره نداره.
        من بازم منتظر جوابتون میمونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ultra_Penic
          آ خه بستگی داره ما توان اکتیو رو چطوری تعریف کنیم. ببینید همین کولری که شما گفتید آیا واقعاً 500 آمبر جریان مفیدش هست یا نه؟
          توان اکتیو به توانی گفته میشه که کار مفیدی برای ما انجام بده وقتی کولری که 100 آمبرش به دلیل وجود هارمونیک و سرج ها و ترنزینت هاست دیگه توان مفید نمیشه این.
          البته من درمورد ساختار الکترفلو صحبت میکنم نه دستگاه های دیگه ایی که معلوم نیست تحت چه قانونی کار میکنند. اما الکتروفلو , کیفیت برق رو به حالت استاندارد میرسونه و همون مقدار انرژی مفیدی که برای مصرف کننده نیاز هست از شبکه کشیده می شود و نه کمتر , که باعث کاهش راندمان مفید دستگاه بشه..
          یعنی اگه کولری با جریان 400 آمبری که روی اون زده شده کار میکنه و راه اندازی میشه , نه بیشتر. چرا؟ چون ما تونستیم هارمونیک های مخرب رو فیلتر و بازیابی کنیم , توان راکتیوی که کولر ایجاد میکنه رو خذف کنیم و ضریب قدرتش رو بالا ببریم , همچنین آور شوت ها و آندر ولتاژ های مخرب رو خذف کردیم تا موتور کولر با بهترین بازده ممکن بتونه کار بکنه .
          امیدوارم این بار جواب رو بهتون داده باشم وگرنه خودتون باید زحمت بکشیدو بیابید جواب رو
          به خدا میشبارمتون موفق باشید
          Ultra_Penic جان اون عددها رو واحدشون رو بهتره وات بگید مثلا 400 وات نه 400 آمپر اگه اصلاح کنید بهتره.
          بحث مهم اینه که شما حرفهاتون رو بر مبنای توان راکتیو میزنید بعد اصرار عجیبی دارید که به توان اکتیو ربطش بدی. شما همش بحث هارمونیک ها و فیلتر کردن و توان راکتیو رو میکنید در حالی که اینها برای وقتی هست که کنتور شما راکتیو رو هم حساب کنه. اما کنتور منازل فقط کنتور اکتیو هست. من یک بار هم تو صحبت های قبلم بهتون گفتم که اگر اصلاح ضریب توان نشه جریان بیشتری کشیده میشه بحثی درش نیست. اما بحث ما سر پول هست. فرمول توان اکتیو اینه :
          p=vi cosphi شما همش اصرار دارید بگید که با افزایش جریان p هم زیاد میشه. خب جریان وقتی زیاده که cos فی کم باشه درواقع مقدار (جریان * کسینوس فی) همواره مقداری ثابته. مثلا اگه cos فی 0.8 هست و جریان 5 آمپره حالا اگه cos فی بشه 1 جریان میشه 4 همونطور که میبینید 0.8*5 = 1*4 = 4
          ولتاژ هم که ولتاژ شبکه هست و ثابته. من دیگه نمی دونم این دستگاه شما چه جوری می خواد p رو کاهش بده. تا آخر ماه پول برقتون که برمبنای kwh حساب میشه کم بیاد oo:
          این که شما میگید این دستگاه اصلاح ضریب قدرت میکنه ، هارمونیک رو حذف میکنه ، طول عمر دستگاه رو زیاد میکنه ، باعث کاهش قیمت در واحدهای صنعتی میشه و... بنده ندید(!) میگم حق با شماست و شما درست میگید. اما وقتی که شما میاید اینو میگید که این دستگاه باعث کاهش قیمت برق خانگی میشه برای من این حرف شما چون قابل قبول نیست یک ضد تبلیغ محسوب میشه. (با توجه به توضیحاتی که هم من هم جناب آریانژاد دادند) تاحالا شما استدلالی مربوط به ادعایی که دارید نیاوردید بلکه صرفا بحثی رو مطرح میکنید مثل حذف هارمونیک و... که مرتبط نیست با کاهش قیمت مصارف خانگی که مورد ادعای شماست.
          اگر هنوز هم فکر میکنید حرفتون درسته بالاغیرتا ( :biggrin: ) یک دلیل غیر از هارمونیک و ... بیارید.
          از نظر من با توجه به اطلاعاتی که دارم این حرف مردوده اما شاید هم واقعیت داشته باشه (هرچند خودم احتمال صفر میدم) به خاطر همین منتظر جوابتون می مونم. اگه حرفتون درست باشه که باید گفت خیلی دستگاه خوبیه دیگه. اما اگه واقعیت نداشته باشه (که من اینطور فکر میکنم) اونوقت کل محصول از نظر من میره زیر سوال. اونوقت فقط به خاطر یک اشتباه شرکت سازنده در گفتار (که سهوی هست و حتما دروغی درکار نیست) تمام خوبی های دستگاه هم به چشم نمیاد و این یعنی ضد تبلیغ.
          البته اون شرکتی که من تو پست های قبلیم گفتم که همین ادعای کاهش قیمت رو داره دلیلی ارائه کرده بود. که باز قابل بحث بود. هرچند اصلا من نمیدونم که آیا حرفشون منبع علمی داره یا نه. ادعاست دیگه کنتور که نمی اندازه!! هیچ جوری هم نمیشه ثابتش کرد. اگه پول برق ماه بعدمونم کمتر نشد و ما معترض بشیم حتما اون شرکت میاد میگه این ماه بیشتر مصرف کردید! من دلیل اون شرکت (که تو کاتالوگش گفته) رو فعلا نمیگم تا ببینم شما چه دلیلی برای کاهش مصرف دارید!؟
          HELLO WORLD

دیدگاه

بقول دوستان من یه معرکه کوچیکی تو این لینک گرفته بودم
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40739.msg200691#msg200691

دیدگاه

خوب تاپیکیه
              من هم قبلا در مورد این دستگاه زیاد شنیده بودم.فقط تو این شنیده هام هم یکی گفت که قیمت دستگاه خیلی بالاست.
              کسی از قیمت دستگاه برای مصرف از 1 تا 10 مگاوات خبر داره؟(به تفکیک هر مگاوات)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آریانژاد
                نه دیگه نشد، توان اکتیو توانیه که در رابطه v*i صدق کنه، نه اینک توان اکتیو به توانی گفته میشه که کار مفیدی برای ما انجام بده!!!!
                این دستگاهی که شما میگید فقط در توان راکتیو تاثیر داره که سودش فقط واسه اداره برقه و نه واسه مصرف کننده ایی که فقط یک کنتور داره، واسه منه مصرف کننده تک کنتوره، چه فرقی داره که مجموع توان اکتیو و راکتیو مصرفیم چه قدره که بخوام راکتیو رو اصلاح کنم؟
                واسه منه مصرف کننده این مهمه که توان اکتیو مصرفیم که رابطه اش رو بالا گفتم، چقدره؟
                بله اگه من یه کارخونه صنعتی داشتم که هر دوره 2 تا قبض اکتیو و راکتیو واسم میومد، این موضوع واسم مهم بود.
                فکر نمکنم چیزی رو اشتباه گفته باشم، درسته دوست عزیز؟
                خب سلام دوستان ببخشید من شرکت نبودم دیر جواب دادم.

ابتداعا خدمتتون عرض بکنم که الکتروفلو ( بهینه ساز کیفیت برق در توان 100 کیلو وات تا 3100 مگا وات) با آرین که یک دستگاه برای مصارف خانگی طراحی و ساخته شده اما به تولید انبوه نرسیده رو نباید با هم یکی کرد و اشتباه گرفت.

دوست عزیز من کجا به شما گفتم الکتروفلو فقط رو توان راکتیو تاثیر داره؟؟؟؟
                من در اولین پستم برای شما 10 کارایی الکتروفلو رو تشریح کردم که.

خب این خیلی عالیه که تبادل نظر میکنیم درمورد ساختار الکتروفلو که هیچ صحبتی نیست ولی حالا که من بیان خوبی ندارم اجازه بدید اطلاعات دقیق تری در مورد ساختار آرین به دست بیارم اینطوری دیگه شبهه ایی به وجود نمیاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elec-boy
                  Ultra_Penic جان اون عددها رو واحدشون رو بهتره وات بگید مثلا 400 وات نه 400 آمپر اگه اصلاح کنید بهتره.
                  بحث مهم اینه که شما حرفهاتون رو بر مبنای توان راکتیو میزنید بعد اصرار عجیبی دارید که به توان اکتیو ربطش بدی. شما همش بحث هارمونیک ها و فیلتر کردن و توان راکتیو رو میکنید در حالی که اینها برای وقتی هست که کنتور شما راکتیو رو هم حساب کنه. اما کنتور منازل فقط کنتور اکتیو هست. من یک بار هم تو صحبت های قبلم بهتون گفتم که اگر اصلاح ضریب توان نشه جریان بیشتری کشیده میشه بحثی درش نیست. اما بحث ما سر پول هست. فرمول توان اکتیو اینه :
                  p=vi cosphi شما همش اصرار دارید بگید که با افزایش جریان p هم زیاد میشه. خب جریان وقتی زیاده که cos فی کم باشه درواقع مقدار (جریان * کسینوس فی) همواره مقداری ثابته. مثلا اگه cos فی 0.8 هست و جریان 5 آمپره حالا اگه cos فی بشه 1 جریان میشه 4 همونطور که میبینید 0.8*5 = 1*4 = 4
                  ولتاژ هم که ولتاژ شبکه هست و ثابته. من دیگه نمی دونم این دستگاه شما چه جوری می خواد p رو کاهش بده. تا آخر ماه پول برقتون که برمبنای kwh حساب میشه کم بیاد oo:
                  این که شما میگید این دستگاه اصلاح ضریب قدرت میکنه ، هارمونیک رو حذف میکنه ، طول عمر دستگاه رو زیاد میکنه ، باعث کاهش قیمت در واحدهای صنعتی میشه و... بنده ندید(!) میگم حق با شماست و شما درست میگید. اما وقتی که شما میاید اینو میگید که این دستگاه باعث کاهش قیمت برق خانگی میشه برای من این حرف شما چون قابل قبول نیست یک ضد تبلیغ محسوب میشه. (با توجه به توضیحاتی که هم من هم جناب آریانژاد دادند) تاحالا شما استدلالی مربوط به ادعایی که دارید نیاوردید بلکه صرفا بحثی رو مطرح میکنید مثل حذف هارمونیک و... که مرتبط نیست با کاهش قیمت مصارف خانگی که مورد ادعای شماست.
                  اگر هنوز هم فکر میکنید حرفتون درسته بالاغیرتا ( :biggrin: ) یک دلیل غیر از هارمونیک و ... بیارید.
                  از نظر من با توجه به اطلاعاتی که دارم این حرف مردوده اما شاید هم واقعیت داشته باشه (هرچند خودم احتمال صفر میدم) به خاطر همین منتظر جوابتون می مونم. اگه حرفتون درست باشه که باید گفت خیلی دستگاه خوبیه دیگه. اما اگه واقعیت نداشته باشه (که من اینطور فکر میکنم) اونوقت کل محصول از نظر من میره زیر سوال. اونوقت فقط به خاطر یک اشتباه شرکت سازنده در گفتار (که سهوی هست و حتما دروغی درکار نیست) تمام خوبی های دستگاه هم به چشم نمیاد و این یعنی ضد تبلیغ.
                  البته اون شرکتی که من تو پست های قبلیم گفتم که همین ادعای کاهش قیمت رو داره دلیلی ارائه کرده بود. که باز قابل بحث بود. هرچند اصلا من نمیدونم که آیا حرفشون منبع علمی داره یا نه. ادعاست دیگه کنتور که نمی اندازه!! هیچ جوری هم نمیشه ثابتش کرد. اگه پول برق ماه بعدمونم کمتر نشد و ما معترض بشیم حتما اون شرکت میاد میگه این ماه بیشتر مصرف کردید! من دلیل اون شرکت (که تو کاتالوگش گفته) رو فعلا نمیگم تا ببینم شما چه دلیلی برای کاهش مصرف دارید!؟
                  دوست عزیز اگه بحث های قبلی رو ببینید یکی از دوستان مثال جریان رو زدند من هم در جواب اینطوری گفتم که راحت تر تفهیم موضوع بشه.
                  صحبتهای شما درست توان راکتیو در کنتورهای خانگی محاسبه نمیشه اما من اصراری نکردم که ساختار آرین هم به این ترتیب باشه.درسته؟

خب حالا که موضوع پیچیده شده خیلی عالیه خوشحالم بیشتر بحث کنیم من فارغ التحصیل رشته الکترونیک هستم شاید به همین دلیل نمیتونم خیلی خوب موضوع رو انتقال بدم شاید هم دلیلش اینه که آقای دکتر فتوحی هنوز در مورد آرین اطلاعات خیلی دقیق و واضحی ارائه نکردند اما اشکالی نداره من دوست دارم خودمون به این موضوع اشاره کنیم که چه ساختاری داره که آقای دکتر به جرات میگن 40 درصد کاهش انرژی و در کنار اون کاهش قیمت برق مصرفی رو داریم.
                  هرموقع آماده بودید من هم هستم که با هم صحبت کنیم.

دیدگاه

دستگاه الکتروفلو برای توان 100 کیلو وات تا 3100 مگاوات طراحی شده که بیشتر در صنعت کاربرد دارد تا مصارف خانگی البته واحدهای مسکونی که از ترانس های سه فاز برای تامین برق استفاده می شود کاربرد دارد.

سلام
                    صحبت های قبلی رو بخونید لطفاً، جالب شد که میگید روی اکتیو هم تاثیر داره، البته نه اون اکتیوی که شما تعریف کردینا(توان اکتیو به توانی گفته میشه که کار مفیدی برای ما انجام بده!!!) بلکه تعریفی که علم برق معرفی کرده و همه ما باهاش آشنایی داریم(v*i)
                    پس حالا که اینجوری شد، لطف کنید بگید چه جوری توان اکتیو رو کاهش میده؟
                    فقط لطفاً صحبت های قبلی دوباره تو جواب نیاد، خیلی روشن و واضح بگید، ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آریانژاد
                      سلام
                      صحبت های قبلی رو بخونید لطفاً، جالب شد که میگید روی اکتیو هم تاثیر داره، البته نه اون اکتیوی که شما تعریف کردینا(توان اکتیو به توانی گفته میشه که کار مفیدی برای ما انجام بده!!!) بلکه تعریفی که علم برق معرفی کرده و همه ما باهاش آشنایی داریم(v*i)
                      پس حالا که اینجوری شد، لطف کنید بگید چه جوری توان اکتیو رو کاهش میده؟
                      فقط لطفاً صحبت های قبلی دوباره تو جواب نیاد، خیلی روشن و واضح بگید، ممنون

دستگاه الکتروفلو برای توان 100 کیلو وات تا 3100 مگاوات طراحی شده که بیشتر در صنعت کاربرد دارد تا مصارف خانگی البته واحدهای مسکونی که از ترانس های سه فاز برای تامین برق استفاده می شود کاربرد دارد.

من فقط یه سوال از شما بپرسم آیا با کاهش و مدیریت جریانی که مصرف کننده دریافت میکنه، میشه توان رو کاهش داد یا نه؟

دیدگاه

شما مطمئنید که یه کولر 400 آمپر جریان میآ‌کشه؟
                        تا اون جایی که سواد ما قد میده،فیوز های خونگی حداکثر 25 آمپر هستن
                        طبق فرمایش شما : 400Ax220V=88000W :eek:

دیدگاه

من فقط یه سوال از شما بپرسم آیا با کاهش و مدیریت جریانی که مصرف کننده دریافت میکنه، میشه توان رو کاهش داد یا نه؟
                          معلومه که میشه ولی این مهمه که در مصارف خانگی توان اکتیو رو کم کنیم(که با اطلاعات من عملی نیست) و نه راکتیو، اگر این دستگاه توان اکتیو رو کاهش میده(!!) لطف کنید بگید و با دلیل و اگر توان راکتیو رو کاهش میده که چیزه جدیدی نیست سال هاست که در صنعت این کار انجام میشه، لطفاً مستقیم جواب این سوالمو بدین، من منتظرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                            شما مطمئنید که یه کولر 400 آمپر جریان میآ‌کشه؟
                            تا اون جایی که سواد ما قد میده،فیوز های خونگی حداکثر 25 آمپر هستن
                            طبق فرمایش شما : 400Ax220V=88000W :eek:
                            سلام
                            والا یه دفعه تو نوشته های قبل گفته شد فرض رو بر این میذاریم که کولر 400 وات مصرف کنه، ایشون از اون به بعد 400 وات رو تبدیل به 400 آمپر کردن!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آریانژاد
                              سلام
                              والا یه دفعه تو نوشته های قبل گفته شد فرض رو بر این میذاریم که کولر 400 وات مصرف کنه، ایشون از اون به بعد 400 وات رو تبدیل به 400 آمپر کردن!!

جناب رضایی یک دوستی برای اینکه محاسباتشون رند بشه و مثالی رو بزنند این مقدار جریان رو گفتند. من موندم شما چرا به جای اینکه اصل موضوع رو بخونید به فرعیات خیلی اهمیت میدید؟ :surprised:

و اما مهندس آریانژاد من یکبار دلیل این کارم رو براتون توضیح دادم که چرا 40 آمبر رو مثال زدم. این طرز صحبت شما به عنوان یک فرد تحصیل کرده درست نیست اگر به دنبال تخریب شخصیتی هستید تا یه جوری دیگه صحبت کنیم. تازه داشتم خوشحال میشدم که در فروم های ایرانی هم میشه بحث علمی کرد و به نتیجه رسید ولی ظاهراً...

هنوز درمورد خصوصیات آرین اطلاعات دقیقی در دست نیست اما من براتون توضیح میدم.
                              اما وقتی یک مصرف کننده ایی تولید هارمونیک میکنه و مقدار اون 25% درصد کل جریانی که میکشه! این به چه معناست؟ برای من توضیح بدید.

دیدگاه

لطفاً و خواهشاً شما جواب سوالمو بدین، بعدش هر چی پرسیدین اگه من میدونستم به روی چشم جواب میدم، اگه نه هم که میگم بلد نیستم، اصلاً هم بحث تخریب شخصیتی نیست، آخه واسه رند شدن که مثال400 آمپر(نه 40 آمپر) رو نمیزنن دوست من.
                                نمیخوام بحث منحرف بشه، جواب سواله منو ندادین، من منتظرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X