اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت خازن متغییر برای بانکهای خازنی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت خازن متغییر برای بانکهای خازنی

یک سوال
    آیا سیستم های جدید خنثی کردن بار راکتیو شبکه رو میشناسید؟؟؟
    دیاگرام کلی به این صورته:
    یک نمونه بردار بار راکتیو شبکه
    پردازش اطلاعات و ارسال به سوییچر
    انتخاب میزان توسط سوییچ زنی

کی میتونه اطلاعات ریز ودقیقتری به من بده :applause: :wow:

متشکر می شم :nerd:
    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

پاسخ : ساخت خازن متغییر برای بانکهای خازنی

البته ایراد های مهم این سیستم که قابل بحث هستند عبارتند از :
    1) تغییرات مقدار خازن در شبکه همواره به صورت پله ای وغیر خطیه

2)کلید زنی اشتباه در سیستم باعث خسارت های سنگین مثل اضافه ولتاژ اضافه جریان و در نتیجه سوختن کابل های اانتقال در سیستم میشه
    هدف این پست بررسی یک خازن متغییر خطی در سیستم می باشدکه از این رو مش
    کل عمده جلوگیری می کنه

به نظر شما ساخت این چنین سیستمی ممکنه
    نظرات خودتون رو در این مورد بیان کنید
    متشکرم :nerd:

بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

سلام
      بازم یکنفر که با کمتر از 50 آمپر حال نمیکنه.
      با درنظر گرفتن نکاتی که دوست عزیزم آقای سلف گفتن باید بگم سیستم های مرسوم در اصلاح ضریب قدرت دو جورند اولین دسته سیستم هائی هستن که بانکهای خازنی که بار خازنی مورد نیاز خط رو به صورت پله ای وارد خط میکنن که در این سیستم ها ما هیچوقت کسینوس فی یک نمی رسیم .اما با توجه به تعداد پله هائی که داریم میتوانیم به مقدار خوبی این ضریب رو اصلاح کنیم.
      روش دوم به (SVC(Static Var Compensator معروفه که در روش ما یک بار ترکیبی سلفی وخازنی داریم که بار خازنی بازم به صورت پله ای ولی با این تفاوت که همیشه بیشتر از مقدار مورد نیاز خط است رو وارد میکنیم میزان بار سلفی مورد نیاز برای رسیدن ضریب توان یک رو با یک بار سلفی (راکتور)متغیر که توسط SCR که زاویه آتش ان تابع میزان بار سلفی مورد نیاز برای رسیدن به ضریب توان یک است کنترل میشود.
      البته نکاتی که دوستمون گفتن ممکنه پیش بیاد اما این وظیفه طراح است که زمان طراحی اونها و در نظر بگیره و تهمیدی برای اونها پیدا کنه. اما این روشها به اضافه روش ایرانی یعی محاسبه بار خازنی مورد نیاز به صورت فصلی و وارد کردن اونها به صورت دستی توسط نگهبان یا سرایدار کارخانه مدتهاست استفاده میشه.
      موف باشید.

دیدگاه

:icon_razz:
        induct در لغت به معنی درک کردن با دقت بالا می باشد
        معنی تخصصی برقی اون هم عبارتست از:
        effect of magnetic flux
        :nice: شوخی بود
        سلف هم اسم قشنگیه
        البته اسم من امیر

خیلی ممنون از پاسخ آقا رضا
        در مورد به دست آوردن کسینوس فی یک در شبکه استفاده ی سلف و خازن در شبکه
        و تهیه ی بار خازنی مطلوب توسط سوییچینگ خازن و سلف متغییر می تونم بگم روش
        کاملا جالب و کاربردیه :nerd:
        البته من دلیل اجرا نشدن این سیستم رو به صورت رایج و فراگیر در صنعت از اساتید جویا شدم

دلایل غیر کاربردی بودن اون رو بیان می کنم:(فقط به صرفه نبودن اقتصادی)
        1) به دلیل جریان بالا در شبکه نیاز به یک سلف با سیمی سطح مقطع بالا نیاز است(قطر بالای سیم لاکی)
        2)برای انتقال فوران مغناطیسی سلف نیاز به هسته ی بزرگ مغناطیسی می باشد
        3)برای تغییر مقدار سلف نیاز به کلید های سلکتوری جریان بالا و گران قیمتی می باشد

دیدگاه

البته
          من روی پروژه ی خازن متغییر کار کردم وتا حدودی
          به نتیجه رسیدم طرح کاملا کاربردی و خوبیه
          نیاز به حمایت مالی و اطلاعاتی دارم
          کسی می تونه تو این زمینه من رو راهنمایی کنه
          متشکرم :job:

دیدگاه

سلام آقای سلف یا زبل(البته من ترجیح میدم سلف یا Inductor) صدات کنم
            میتونی در مورد خازن متغییر بیشتر توضیح بدی که ایدت چیه .مشکلی در مورد سوئیچ خازن وجود داره انکه خازن رو نمیتوان بصورت phase angelکنترل کرد بدلیل اینکه در لحظه وصل کردن ولتاژ جریان یورشی بالائی از اون عبور میکنه وکریستال سوئیچ رو از هم میپاشونه.تنها راهش اینکه خازن رو در لحظات عبور از ولتاژ از صفر بیاری رو خط که اونم میشه سوییچ با بار کامل.اینها رو میگم چون منم یه کارهایی تو این زمینه انجام دادم.البته من راهی که به ذهنم رسیده اینکه ما خازن رو در لحظه صفر ولتاژ وارد خط کنیم و کنترل فاز رو به صورت عکس انجام بدیم.یعنی پس وصل خازن در زاویه موردنیاز اونو قطع کنیم که اینکار با scrکه اقتصادی ترین قطعه است انجام پذیر نیست مگر اینکه gto یا سوئیچ های ترانزیستوری fet یا igbt که در جریان های بالا گرانند استفاده کنیم.
            در مورد واریستور برای کوره القائی سئوالی داشتم شما ولتاژ سوئیچینگتون چقدره چون این ورایستورها 230 ولته وا گه فقط برق تکفاز رو یکسو کنید حدود 300 ولت خواهید داشت و واریتسور میسوزه .
            و در مورد مقاومت کربنی توان مورد نیاز چقدره چون ا ین مقاومت ها فکر کنم حداکثر یکی دو وات بشتر نباشه.
            موفق باشی

دیدگاه

واریاببل و تریمر از جمله خازن های متغییر غیر صنعتی که بیشتر در مخابرات استفاده میشه
              که تقریبا همه با اونها آششنا هستن

اساس تغییر ظرفیت خازنی در این المان ها چیه؟؟؟ :nerd:
              خوب مشخصه
              تغییرات در اندازه ی صفحات خازنی وهمچنین تا حدودی تغییر فاصله ی صفحات
              ویژگی این خازن ها تغییر ظرفیت خطی اونها البته به صورت مکانیکیه
              فکر کنید اگه میشد یک خازن با این ویژگی (تغییر ظرفیت خطی ) در اختبار برق صنعتی می زاشت چی می شد :wow:
              ایده من تو این زمینه این بود ما می تونیم یک خازن با تغییر ظرفیت خطی برای کار های صنعتی بسازیم
              البته تغییرات ظرفیت به صورت مکانیکی نبود
              این کار من با تاثیر گذاری روی دی الکتریک خازن البته با تاثیرات خارجی روی دی الکتریک انجام دادم
              خوشبختانه جواب هم داد :wow:

دیدگاه

سوالتو زمینه ی مقاومت و کوره ی القایی تو صفحه ی الکترونیک صنعتی جواب می دم

دیدگاه

سلام
                  ایده خیلی جالبیه اما فکر میکنی بتونی رو ظرفیت بالایی که برای اینکار لازمه پیادهاش کنی.
                  موفق باشی

دیدگاه

با تکنولوژی کاملا مبتدیانه تا 1 میکرو فاراد رسوندم
                    فکر می کنید با این حساب می تونم ازش نتیجه بگیرم

نظر شما تو این سایت خیلی مهمه
                    اگه اطلاعاتی تو این زمینه دارین برام بفرستین
                    متشکرم

دیدگاه

سلام
                      من فکر میکنم بتونیم باهم یه کارایی بکنیم برام email بزن تا ببینم چه کار کردی.
                      موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X