اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب سنسور اندازه گیری فاصله تا حدود 5 سانتی متر (ابعاد سنسور کمتر از 1.5 cm)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب سنسور اندازه گیری فاصله تا حدود 5 سانتی متر (ابعاد سنسور کمتر از 1.5 cm)

سلام
    سنسوری که ابعاد آن حداکثر 1.5 سانتی متر باشد و قادر به اندازه گیری فاصله ای در حدود 5 سانتی متر باشد سراغ ندارید ؟
    در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید .
    با تشکر

پاسخ : انتخاب سنسور اندازه گیری فاصله تا حدود 5 سانتی متر (ابعاد سنسور کمتر از 1.5 cm)

سلام. والا من چون خودم با نوع صنعتیش کار کردم فقط اونارو میشناسم . یه مدلهایی هست که تقریبا طولشون 7 سانتی متره. خروجیش هم یه ولتاژ بیه 0 تا 5 ولته. تا 45 سانت هم اندازه میگیره. واسه شرکت پپر & فاکس.

البته سنسور های آلتراسونیک کوچکتری هم هستن که دوستان دیگه اطلاعات بهتری دارن

دیدگاه

پاسخ : انتخاب سنسور اندازه گیری فاصله تا حدود 5 سانتی متر (ابعاد سنسور کمتر از 1.5 cm)

نوشته اصلی توسط حمید رضا حسین وردی
      سلام. والا من چون خودم با نوع صنعتیش کار کردم فقط اونارو میشناسم . یه مدلهایی هست که تقریبا طولشون 7 سانتی متره. خروجیش هم یه ولتاژ بیه 0 تا 5 ولته. تا 45 سانت هم اندازه میگیره. واسه شرکت پپر & فاکس.

البته سنسور های آلتراسونیک کوچکتری هم هستن که دوستان دیگه اطلاعات بهتری دارن
      آقا این سنسورها مشخصاتشون چیه و از کجا تهیه کردین

دیدگاه

پاسخ : انتخاب سنسور اندازه گیری فاصله تا حدود 5 سانتی متر (ابعاد سنسور کمتر از 1

دقیقتر بگید که چه کار می خواهید بکنید تا بهتر بتونم کمکتون کنم.
        سنسورهای آلتراسونیکی که توی بازار هست چون جفتی هستند از یه حدی بیشتر نمی تونند به مانع نزدیک بسن. یعنی یه نقطه کور دارند. من اون راو تا حدود 2.5 سانت رسوندم. سنسورها هر کدوم 16 میلیمتر بود. اگر اندازه گیری دقیق لازم نداری می تونی از مادون قرمز آنالوگ استفاده کنی. البته کالیبرش کار سختیه.
        تلاش رمز ظفر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X