اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

lm35

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

lm35

سلام
    من اولین باره که میخوام سنسور دما lm35 را اندازی کنم
    با یه مشکلی مواجه شدم (البته هر چی تو تایپیک های دیگه سرچ کردم مشابه این مشکل رو ندیدم)
    به محض اتصال تغذیه سنسور به شدت داغ میکنه (البته به دلیل پایین بودن جریان منبع ، ولتاژش هم سریع افت میکنه)
    مدار رو از روی کتاب مهندس ره افروز بستم
    یعنی فقط یه +5 ولت ، یه گراند و یک خازن بین این دوپایه پایه وسط هم به ADC میکرو
    اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم :rolleyes:

پاسخ : lm35

داغ کردن نیمه هادیا بیشتر واسه ولتاژ ورودیشه.یا زیاده یا اینکه پلاریته اشتباه وصل شده
    این خازنی که میگی رو من توی پروژه خودم وصل نکردم.اون اختیاریه
    اونو خذف کن پلاریته رو هم چک کن احتمالا درست بشه
    تو این صفحه دیتاشیتش هست به فارسی ی نگاهم به این بنداز
    http://datasheet.ir/index.php?option=com_content&view=article& id=62:lm35&catid=39:temperature&Itemid=87

دیدگاه

با سلام
      میشه مدار پروزتونو بزارین ممنون
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

دوستمون درست گفتش
        Lm35 خیلی راحته کار کردن باهاش
        شما فقط پلاریته و پایه ها را درست وصل کنی مشکل حله.نیازی هم به مقاومتو خازن اضافی هم نیستش(احتمالا جای Voو VCC را اشتباه وصل کردی)

دیدگاه

سلام
          دوستان درست میگن جای پلاریته های سنسور ر و اشتباه وصل کردی

دیدگاه

بله اگر اشتباه بزنی فوری داغ میکنه وبه احتمال 99 درصد سنسور به فنا رفته
            شما بدون اطلاعات کافی از پایه های تغذیه وپایه خروجی اقدام به راه اندازی کردید

مطابق شکل تغذیه سنسور رو برقرار کن وبعد با ولت متر تو رنج میلی ولت تست کن باید وقتی با دستت بگیری ویا یه منبع گرمایی رو نزدیکش کنی ولتاژ خروجی بره بالا وبا دورکردنش کم بشه اون موقع میتونی بفهمی خراب نشده ولی بعید میدونم سالم باشه
            معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X