اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور PT100

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور PT100

با سلام به همگی
    من سوالی در خصوص PT100 داشتم که نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم، با اجازه همینجا میپرسم.
    در یک application note برای ایجاد یک جریان ثابت عبوری از PT100 مدار زیر رو پیشنهاد داده بود:

سوالی که دارم اینه که وجود مقاومت یک کیلو اهم ضروری هست؟ میشه اون مقاومت یک کیلو اهم رو جذف کرد؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین

دیدگاه

با سلام من تازه می خواهم با سنسورpt100 کار کنم آیا تمام pt100های موجود در بازار تا 850 درجه کار می کنند من می خوام رنج دمایی 250 تا 500 درجه کار کنم لطفا هرکی می دونه راهنمایی کنه از چه نوعی استفاده کنم ممنون

دیدگاه

سلام

سنسور دما از نوع Pt100 که گفتی یک سنسور دمای سه سیمه هستش که در واقع اون دو سیمی که همرنگ هستند (قرمز) به وصل هستن (جامپر هستند) و سیمی که رنگش متفاوته (سیاه) با هر کدوم ازون دو رنگ دیگه دارای مقاومت متناسب با دما هستش.دلیل اینکه این سنسور سه سیمه هستش اینه که چنانچه سنسور رو به دستگاهی که قراره دما رو بخونه متصل کنیم اعم از نمایشگر،پی ال سی و یا هر چیزه دیگه مقاومت طول مسیر سیم به مقاومت Pt100 اضافه میشه و ایجاد خطا میکنه...لذا برای حذف اثر مقاومت سیم یک سیم دیگه با یکی از دو سر Pt100 موازی میکنن وداخل این لوپ یک جریان تزریق میکنند و با محاسبه افت ولتاژ داخل لوپ و قرار دادن آن در فرمول مربوطه بصورت نرم افزاری اثر طول سیم رو حذف میکنند. :agree: موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X