اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

wincc و سایتک چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : wincc و سایتک چیست؟

دوستان به نظر من سایتک خیلی خیلی خیلی از WINCC سرتره اصلا قابل مقایسه نیست شما تو سایتک انیمیشن زیادی دارید ولی WINCC محیط خیلی خشکی داره
    من تو اسکادا رو دست سایتک ندیدم
    لب ویو هم خوبه ولی نه برای اسکادا بلکه برای سطح فیلد یا ماشین کلاس کاری اسکادا با پروسس و فیلد خیلی فرق داره شما میتونید لب ویو رو با پروتول زیمنس مقایسه کنید که در این حالت لب ویو بالا تره
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : wincc و سایتک چیست؟

نوشته اصلی توسط O.M.I.D
      سلام دوستان این تاپیک قدیمیه و منم خیلی کم پست میذارم دلیل این که الان دارم این پستا میذارم چون دیدم این تاپیک برداشت اشتباهی ایجاد میکنه .
      با اجازه استاتید محترم میخواستم عرض کنم مقایسه wincc با labviwe مثل مقایسه ماشین حساب مهندسی با matlab مسلما ماشین حساب مهندسی برای کارکرد باتوجه به شرایط و ظرفیت خودش خیلی راحتر و سریعتر جواب میده ولی دلیل نمیشه که گفت اصلا قابل قیاسه با متلبه.
      دقیقا wincc هم برای محیط کاری و شرایط کاری خودش و باتوجه به کارکرده خودش بهینه شده و لی اصلا نمیشه با یه نرم افزار قدرتمند برنامه نویسی که امکان پشتیبانی از همه پروتکل های صنعتی را داره و قابلیت پیاده سازی انواع توابع پیچیده ریاضی و حتی پردازش تصویر را داره و همینطور قابلیت اتصال به نرم افزار های دیگه از جمله matlab را داره مقایسه کرد.
      سلام
      دوست عزیز چه جوری با matlab ارتباطش می دی؟؟؟آخه labview یک چیزی شبیه متلب رو داره نه خودش رو...
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X