اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت بارومتر حساس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت بارومتر حساس

من دنبال ساخت یک بارومتر حساس مثل نمونه ای که در لینک قراردادم هستم ازکسانی که در این زمینه کار کردن ممنون خواهم بو د اگه راهنمایی بفرمایند :angry: :angry:

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=98d21825d79cae2a956e325319120284

پاسخ : ساخت بارومتر حساس

من فایل رو ندیدم ولی بهتر بود دقت مدنظرتو میگفتی
    مشکل اصلی در تهیه سنسور هست وگرنه روابط موجوده و دقت رو در حد متر (حتی در حال حرکت ) میتونی بدست بیاری

دیدگاه

امیدوارم لطف کنید وفایل ودانلود کنید خیلی برام مهم است

دیدگاه

من فایلو دیدم ولی نشانی از دقت توش نبود ولی
        کار بارومتر اینه که در ارتفاع های مختلف فشار هوا فرق میکنه (البته با دما هم تغییرات دارم و برای بالا بردن دقت با دما هم کالیبره میکنند) بارومتر در اصل یه سنسور فشار در حد زیر یک باره (فشار در سطح دریاها یعنی ارتفاع صفر تقریبا یک باره)
        شما از بل الکترونیک یا جهان کیت یه سنسور میخری
        بعد با روابط موجود که از اختلاف فشار ارتفاع رو در میارن ارتفاع حساب میکنی (بعید میدونم این چیزی که من دیدم دقت بالایی داشته باشه و مثلا بدرد کوه نوردها میخوره)
        http://www.iran-module.ir/product_in...A%D9%83-BMP085
        http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu...ic/barfor.html

دیدگاه

من از این بارومتر میخوام واسه سنجش ارتفاع استفاده کنم بادقت 20 یا 10 سانتی متر بنظرتون میشه؟

دیدگاه

یعنی تو این سایت کسی تا حالا بارومتر نساخته -- خواهشا بهم بگید من چطور میتونم ارتفاع و اندازه گیری کنم خیلی برام لازمه - خوردم به بن بست :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

با بارومتر اگه به دقت 1 متر هم رسیدی من خودم ازت 10 میلیون میخرم
              اون تغییرات که توفیلم میبینی تغییرات سنسور فشار هست که تو ارتفاع ثابت هم در حد دقتش باز ی میکنه
              در ضمن امیدوارم بدونی که بارومتر ارتفاع مطلق رو میده از سطح دریاهای آزاد؛ ارتفاع شهری مثل تهران حدود سه هزار متره و دقت 1 متر یعنی 1/3000
              اول شما بگو چه ارتفاعی رو میخوای بدست بیاری تا راهنمایی کنیم ارتفاع از سطح زمین یا ارتفاع مطلق

دیدگاه

یعنی به اعتقاد شما اینجا تغییرات ارتفاع نبوده که عدد روی بارو متر و متغییر کرده و فشار متفاوته ؟ من هدفم اندازه گیری ارتفاع از سطح زمین تا سه متر است هرچه این دقت بیشتر باشه برای کارم بهتره.

دیدگاه

برای اندازه گیری ارتفاع از سطح زمین اگه زیر ارتفاع سنجت خالی باش میتونی از قطعات آلتراسونیک مثل SRF05 استفاده کنی
                  برای درک دقت ارتفاع سنج فشاری یا همون بارومتر شما دقت سنسورت رو تو اون رابطه ها بذار ببین چقدر در ارتفاع بهت دقت میده

دیدگاه

ممنون که جواب دادید من سنسور های التراسونیک و کمی بررسی کردم تا جایی که فهمیدم این سنسورها یک نوری و میفرستن وقتی به مانع برمیخوره با توجه به سرعت نور و محاسبه به مقدار مسافت میرسن ( ایا درست فهمیدم) خوب من یک مشکلی که دارم اینه که گاهی ممکنه اون رباتی که روی اون سنسور نصب میشه نتونه زمین رو ببینه یعنی مثلا شما فرض کنید کف دست ربات سنسور نصب بشه و ربات دستشو بالا بیاره اونوقت چکار کنم

دیدگاه

این سنسوری که شما گفتین سنسور لیزریه
                      آلتراسونیکها با امواج صوتی فاصله رو در میارند
                      در مورد سوالتون چیززی نمیتونم پیشنهاد بدم فکر میکنم برای حالتهای خاص باید از روشهای خاص و ابتکاری هم استفاده کرد

دیدگاه

سلام
                        سنجش ارتفاع با تغیرات فشار هوا خطای زیادی داره.که این هم با تغییرات دما بیشتر میشه.تو هواپیما علاوه بر سنجش ارتفاع از سطح دریا با فشار هوا برای سنجش ارتفاع از سطح زمین از رادار مایکروویو استفاده میشه که دقتش میتونه به زیر سانتی متر هم برسه.
                        استفاده از مترهای لیزری هم خوبه.
                        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X