اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی سافت استارتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی سافت استارتر

در مورد ptc باید بگم برای حفاظت تریستورهای داخلی هستش در مقابل دما برای خود سافت استارتره
    به دو روش عمل میکنه یا موتورو از مدار خارج میکنه یا سیگنال خطارو نشون میده البته در صورت فعال بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
      تو این داکیومنت توضیحی از ورودی های نداده ، باید دفترچه رو مطالعه کنی
      اگر داکیومنت داشتم میتونستم بیشتر راهنماییت کنم
      اینم داکیومنت کامل
      http://power-electronics.com/descargas/v5/V5IM01HI_Instruc_Manejo_Ing_RevH_W.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
        در مورد ptc باید بگم برای حفاظت تریستورهای داخلی هستش در مقابل دما برای خود سافت استارتره
        به دو روش عمل میکنه یا موتورو از مدار خارج میکنه یا سیگنال خطارو نشون میده البته در صورت فعال بود
        ptc برای حفاظت موتور هست
        بعضی از موتور ها یک یا چند ptc داخلشون هست که اگر دما از حد مجاز بالاتر بره کنتاکتشون باز میشه و موتور رو متوقف میکنه

دیدگاه

من یه مفدار از داکیمنت رو خوندم توی صفحه 37 در مورد ptc توضیح داده
          که مقاومتش باید توی چه محدوده ای باید یاشه (اگر موتور ptc داره بهتره به این ترمینالها وصل بشه تا از موتور حفاظت درستی بشه
          از کابل شیلد دار هم باید استفاده بشه)
          آنالوگ اینپوت واسه خوندن ترانسمیتر های آنالوگ هست مثل لول برای مخازن آب
          مدل سافت رو هم باید ببینید که کنتاکتور بایپس داره یا نه اگر نداره حتما باید بسته به جریان نامی موتور نصب کنید و به سافت وصل کنید وگرنه
          سافت نمیتونه کار کنه و امکان آسیب دیدن سافت هست
          فرست نداشتم کامل مطالعه کنم اگر سوال داشتید بگید که جواب بدم
          در کل نسبت به سافتهای زیمنس و ABB امکانات خوبی ارائه داده حتی بیشتر ئلی عمرشون رو نمیدونم چه طور باشه
          من اینورتر (FC DRIVE) با برند ABB دیدم که باشرایط خیلی بد ( از فنش غبار بیرون میریخت) 5سال کار کرده بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
            ptc برای حفاظت موتور هست
            بعضی از موتور ها یک یا چند ptc داخلشون هست که اگر دما از حد مجاز بالاتر بره کنتاکتشون باز میشه و موتور رو متوقف میکنه
            من این مورد تو برند سانیو دیدم
            سری ls هم داره برای همین منظور و محافظت موتور
            آقای باقری که پرسیدند نمیدونم چطور استفاده میشه بین بازه 100اهم تا 1.7k کار میکنه و بین 100 تا 260 اهم بدون اخطاره و کمتر و بیشتر از این بازه خطا میده و غیرقابل ریست شدن

دیدگاه

در مورد ورودی آنالوگ نگفته روی چی تاثیر میزاره،چه پارامترهایی به ما میده
              نموداره خطی داره تغییرات آنی

دیدگاه

در مورد ptc ممنون متوجه شدم اکثر موتور ها مخصوصا جمکو اینو دارند
                نوشته اصلی توسط ehsanbagheri

آنالوگ اینپوت واسه خوندن ترانسمیتر های آنالوگ هست مثل لول برای مخازن آب
                در ضمن این مدل سافت کنتاکتور بای پس خارجی داره
                اما به نظر شما وقتی قرار سافت موتور را روشن کنه و بعد بای پس وارد مدار بشه چه نیازی به خوندن ترانسمیتر داره اخه در همان لوله آب قرار ترانسمیتر مثلا فشار را بخونه اگه کم شد باید دور زیاد بشه اگه زیاد شد باید دور کم بشه حالا یا به صورت خطی یا غیره آیا احتمال داره با ترانسمیتر بتونه به صورت دائم دور را کم کنه یا فقط در موقع خاموش و روشن کردن ترانسمیتر را می خونه؟
                چیزی در این مورد داخل کاتالوگ بود یا نه؟
                البته ببخشید زحمت شد.
                پ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X