اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور فشار بسیار کوچک با دقت بالا و محدوده‌&#

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور فشار بسیار کوچک با دقت بالا و محدودهآ‌&#

نوشته اصلی توسط mahsa9
    سلام .

یک وسیله ی خیلی ساده است شبیه انبر که سطح مقطع دو طرف این انبر 1 سانتی متر هستش حالا من میخوام ببینم که جسمی که بین این انبر قرار میگیره و فشرده میشه چقدر نیرو بهش وارد میشه همین.در ضمن ارتفاع سنسورم هم باید کمتر از 1 سانتی متر باشه که حداکثر نیرو یی که این انبر به جسمم وارد میکنه را اندازه بگیرم و به واقعیت نزدیک باشه چون جسم باارتفاع کم زیرش قرار میگیره.
    ممنون میشم از راهنماییتون.
    برای این کار شما سنسور یکی از این ترازو های دیجیتال رو نیاز دارید که همه جا ریخته!
    ارتفاش حدود همون سانتی متره-طول و عرض کمی بیشتره!
    https://www.sparkfun.com/products/10245
    قیمتش هم از لود سل باید کمتر باشه
    https://electronics.stackexchange.com/questions/55848/how-to-interface-a-digital-scale-strain-gauge-weight-sensor-with-a-microcontroll

دیدگاه

اصلان مدیرِ عزیز،
      کاری که توی اولین پست فرمودید قبلاً بارها انجام شده. کافیه به دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر یه سر بزنید و جست و جو کنید. اینترنت ما رو تنبل کرده و برای همه چیز بهش رجوع می کنیم و بس. دیگه جایِ دیگه ای دنبال جواب سوالمون نمی گردیم. در صورتی که بعضی چیزا سالیانِ سال طول می کشه تا بیاد توی اینترنت و با یه جستجوی فارسیِ ساده پیدا بشه!
      برای استفاده از سنسورِ پیزو شما به شونصد تا سنسور احتیاج دارید. در صورتی که با یه سری راهکار خلاقانه می تونید خودتون خالقِ سنسورِ پیزو باشید و یه صفحه بزرگِ پیزو درست کنید به اندازه کفِ پا.
      دوستان قدیمم از این کارا می کردن. اختراع و مقاله و ارشد و دکتراشون رو گرفتن و رفتن پیِ زندگیشون. حدوداً 8 سال از ساخت اولین نمونه ش گذشته...
      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

سلام خدمت بزرگواران گرامی
        دوست عزیز آقای aslan modir میخواستم بدونم چی شد نتیجه تحقیقات یکسال قبل جنابعالی
        آیا به نتیجه رسید؟
        و همینطور از سایر دوستان اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره خواهشمیکنم در اختیار بزاره
        من یه همچین پروژه ایو با FSR پیاده سازی کردم که نتیجه خیلی مطلوبی نداد.
        بیشتر بخاطر جنس سنسور های FSR هستش که با مشکل روبرو شدم.
        تشکر از همگی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X