اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
    نیاز خاصی به استفاده از تمام رنج نیست
    اما حداقل اش اینه که یه لودسل 3 میلی ولتی بخری تا با تغذیه پنج ولت بشه 15 میلی ولت.

*
    از باب پیشگیری بهتر از درمان است
    یه وقت بخاطر اینکه فول رنج نیست Op Amp بازی نکنی و ولتاژ تقویت بشه و ...
    سلام
    آقا این حرف که سنسورهای مکانیکی تنش زیادی دارند یعنی چی؟!!!
    میشه این رو که تخصص و رشته شماست رو برام توضیح بدید؟!
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام
      نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
      سلام
      آقا این حرف که سنسورهای مکانیکی تنش زیادی دارند یعنی چی؟!!!
      میشه این رو که تخصص و رشته شماست رو برام توضیح بدید؟!
      رشته و تخصص ام که نیست
      سنسور مکانیکی تنش زیادی داره، یعنی ممکنه بخاطر برخی مسائل مقدار عدد خروجی اش شدیدا تغییر کنه

من 70کیلو ام. لودسل 300 کیلویی هم داریم

وقتی جفت پا می پرم روی لودسل تو یه ثانیه این دیتاها از لودسل می آد
      300
      300
      200
      0
      25
      50
      68
      69
      70
      70
      70
      70
      .
      .
      .

یه شک شدیدا می تونه تو مقدار عدد خروجی شون تاثیر بذاره.
      تغییرات شدید خروجی، یعنی یک موج با طول عمر کم و فرکانس فوق العاده بالا...

تو صنعت هم زیاد دیده شده
      کمپرسی اومده بار رو ریخته روی صفحه ب*****ت، به قدری تغییرات شدید خروجی سنسور وزن داشتیم که قضیه فرکانس بالا پیش اومده و زده ADC رو از کار انداخته و هنگ کرده و ...
      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

مرسی مرتضی جان
        البته اینو گفته بودی بم قبلا
        منظورم این بود که چرا گفتی سنسورای مکانیکی رو بهتره با روش شیفت و تقسیم مقاومتی وصل کنم به یه کانال ADC نه روشی که اولش خودت پیشنهاد داده بودی که با دو تا مقاومت و با دو ورودی تفاضلی بخونمش
        همىن قضیه 5- و 5+ رو دارم میگم و سنسوری که برات فرستادم
        یعنی اگر سنسور غیر مکانیکی بود روش اولی جواب میداد؟!!
        و الان که مکانیکیه چرا با یه تقسیم مقاومتی ساده نمیشه جواب گرفت!؟!؟
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام مجدد به همه دوستان
          بویژه آقایان بیرامی و مرتضی.م
          باید عرض کنم بالاخره من هم موفق شدم 7190 رو راه اندازی کنم مشکل من خیلی اعصاب خورد کن بود ، قبلا از اینجور اشکالات داشتم ولی خوب بعضی چیزها همیشه تازگی داره ...

من یه مبدل smd به dip دارم که ic رو اون سوار شده و تمام مشکلات از اون ناشی میشد (لا اقل 70 % اونها) ،از اول تقریبا تمام تست هام رو بر اساس نقشه اصلی شرکت سازنده و در حالت تفاظلی بر روی پایه های ain3,4 و با رفرنس ورودی ref1 انجام میدادم.

اشکالات مربوط به سخت افزار و اور رنج نشون دادن مقادیر
          1- در اصل مربوط به این بود که پایه های REF1 جواب نمیداد اول فکر کردم آسیب دیدن ولی بعد متوجه شدم روی فیبر مبدل ارتباط یکیشون قطع شده
          2- پایه Ain4 هم همینطور
          3- هنوز دارم با spi نرم افزاری که خودم نوشتم کار میکنم و سعی نکردم با spi خود arm بیشتر از این وقت طلف کنم ، البته از امشب سعی میکنم مشکل اونطرف رو هم حل کنم (مشکل من اینه که فقط آخر هفته اونم چند ساعت میتونم روی دستگاه کار کنم)، فکر کنم شاید اونطرف هم مشکل سخت افزاری داشته باشم، البته مطمئن نیستم
          4- در حالت تکی برای رفرنس 5 ولت و ورودی 2.5 عدد 8376659 رو میخونم با نوسان از 40 تا 70 که روی برد بورد بدون خازن و با سیمهای مخابراتی آویزون معرکه شده.
          5- ورودی تفاظلی 1و2 رو هم چک کردم با یه لود سل 2mv/v 300 کیلویی که البته به ازای خروجی 0.3 لود سل عدد 1045 رو گرفتم.
          6- فرکانس خوندن در کند ترین حالت قرار داره 4.7 هرتز
          7- ولتاژ رفرنس رو از ad584 گرفتم.
          8- اون قسمتهایی از برنامه که آقایون گذاشتن برای اطمینان پیدا کردن از نرم افزار خیلی کمکم کرد برا همین شروع کردم دنبال عیبهای عجیب گشتن،آخه کیفیت فیبر خوب بود برا همین اول اصلا بهش شک نکردم .
          از اقای مرتضی.م و بقیه دوستان که باعث ارتقا سطح کیفی این صفحه شدن کمال تشکر رو دارم.

با تشکر
          علی هادی زاده
          هیچوقت دیر نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
            اما حداقل اش اینه که یه لودسل 3 میلی ولتی بخری تا با تغذیه پنج ولت بشه 15 میلی ولت.

*
            حقیقتش نیاز داشتم تا دقت خوندن وزن رو دو برابر کنم و لزوما هم بخاطر رواج لودسلهای 2mv/v در بازار ناچار به استفاده از همون ها هستم.
            در مورد op-amp هم بله حق دارید. از نظر تئوری جور در میاد ولی خب توی عمل مشکلات خاص خودشو به سیگنال تحمیل خواهد کرد.
            بجز استفاده از لودسل 3mv/v روشی دیگه از به نظر دوستان نمیرسه؟
            با تشکر از توجه شما.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
              حقیقتش نیاز داشتم تا دقت خوندن وزن رو دو برابر کنم و لزوما هم بخاطر رواج لودسلهای 2mv/v در بازار ناچار به استفاده از همون ها هستم.
              در مورد op-amp هم بله حق دارید. از نظر تئوری جور در میاد ولی خب توی عمل مشکلات خاص خودشو به سیگنال تحمیل خواهد کرد.
              با تشکر از توجه شما.
              نمیدونم چقد این میتونه روی دقت اثیر بذاره
              ولی اصولا لودسل ها رو تا 15 ولت میشه تغذیه کرد
              و خب وقتی ولتاژ ورودی بیشار باشه مثلا 12 ولت ، خروجی هم بیشتر میشه
              مثلا با 5 ولت 10 میلی ولت و با 12 ولت 24 میلی ولت خروجی میده
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                مرسی مرتضی جان
                البته اینو گفته بودی بم قبلا
                منظورم این بود که چرا گفتی سنسورای مکانیکی رو بهتره با روش شیفت و تقسیم مقاومتی وصل کنم به یه کانال ADC نه روشی که اولش خودت پیشنهاد داده بودی که با دو تا مقاومت و با دو ورودی تفاضلی بخونمش
                همىن قضیه 5- و 5+ رو دارم میگم و سنسوری که برات فرستادم
                یعنی اگر سنسور غیر مکانیکی بود روش اولی جواب میداد؟!!
                و الان که مکانیکیه چرا با یه تقسیم مقاومتی ساده نمیشه جواب گرفت!؟!؟
                وقتی نویز فرکانس بالا داری، باید گراند های خوبی داشته باشی تا نویز مانع اختلال تو کارت نشه.

تو روش تقسیم مقاومتی، گراند مدارت از گراند سنسورت تفکیک هست.

نوشته اصلی توسط Aika_ah
                7- ولتاژ رفرنس رو از ad584 گرفتم.
                اشتباه هست.
                اینکار هم هزینه ات رو زیاد می کنه، هم دقت ات رو پایین می آره هم بردت رو بزرگ می کنه.

به ورودی های رفرنس، کافیه پنج ولت و زمین رو بدی
                همین...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
                  با تشکر از توجه شما.
                  مگه چقدر دقت لازم داری؟
                  احتمالا هم لودسل زیر صد کیلو داری استفاده می کنی. چون لودسل های سنگین، معمولا 3 میلی ولتی هستند.

دقت این محصول امریکایی به اندازه کافی زیاد هست و نباید نگران اش باشی. به فکر تغییرات دمایی، تغییرات رطوبتی و غیر خطی بودن لودسل چینی ات باش :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
                    سلام دوستان.
                    همونطور که همه میدونید توی 7190 با گین 128 ، رنج فول اسکیل 39.06 میلی ولت هست و ما با استفاده از لودسل با مشخصه خروجی 2mv/v ، با تغذیه 5 ولتی ،خروجی ماکزیمم 10 میلی ولت رو داریم. یعنی عملا بسیاری از رنج قابل اندازه گیری رو از دست میدیم.
                    دوستان چه روشی رو برای استفاده از تمام رنج اندازه گیری در مدار طراحی شده با این IC پیشنهاد میکنید ؟
                    سلام،
                    10 میلی ولت ضربدر گین 128 بشه، 1.28 ولت خواهد شد و بنابراین حداکثر 1.28 ولت به ADC اعمال میشه. یعنی ورودی PGA حداکثر میتونه 39.06 میلی ولت باشه که بعد از تقویت، حداکثر دامنه ورودی به ADC حدود 5 ولت خواهد شد.
                    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.

*
                      اگرچه معمولاً PGA داخلی ADC ها گین قابل قبولی میدن اما یکی از روش های مناسب برای افزایش Dynamic Range مبدل و افزایش رزولوشن تبدیل، استفاده از Op-ampهای Low-noise هست که برای ابزار دقیق طراحی شدن.
                      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

دوستان چیکار کردید؟!!
                        Voager چی شد بردت؟! خبری ندادی دیگه
                        من این جعبه رو هم دس گرمی براش درس کردم بدک نشد

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8966#msg648966
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

والا بردا رو کامل کردم همون روز- ولی تا امروز اصلا وقت نکردم برم سراغش - امشب یه تستی میکنم خبرت میکنم
                          به خاطر اون مسئله ی بردای دیگه دارم رو اونا کار میکنم که برسونم گروهی بدیم بره چاپ(اصلا کسی هست ؟)

اضافه شده در تاریخ :
                          بعد چند روز وقت کردم برد رو با هگزی که اقای بسطام فرستاده بود تست کنم تا اگر تفاوتهای لحیم کاری و یا ... مشخص بشه!
                          حالا تفاوتها :biggrin:
                          وقتی ورودی (مقاومت ورودی 100 اهم هست) رو زمین میکنم 1200 میده (در 24 بیت باید 0 بده) و وقتی ورودی بازه و به جایی وصل نیست حدود 83890 میده!(دو رقم کمتر رو که متغیر بود ننوشتم) و وقتی به خروجیه adr وصل میکنم 83883 میده در حالی که باید 83886 حداقل خروجی میداشت(اینجا هم دو رقم کمتر رو که نوسان داره ننوشتم!)
                          من هنوز برد رو کامل نشستم -البته با الکل اتانول کمی تمیزش کردم ولی نه زیاد-شاید از این باشه
                          امکان داره تغذیهی پورت یو اس بی لپ تاپ من مشکل دار باشه- با تغذیهی خارجی هم تست کردم ولی همین بود! وقتی ولتاژ ورودی رو کمی بالا میبردم 1200 میشد 1100!
                          دو تا برد جدا هست که هر دو این نتیجه رو میده! حالا یا از تغذیه هست یا لحیم کاری (لحیم کاری با هویه و هیتر یاکسون 702 انجام شده!)

اضافه شده در تاریخ :
                          برد رو دوباره کمی با الکل شستم (تینر و الکل ایزو ندارم فعلا) ولی هنوز هم خوب زیر ای سی شاید تمیز نشده ولی با این حالهم نسبت قبل که حالت بدون اتصال ورودی 83890 میداد شد 83880 و 83870 و به ندرت 83860! پس احتمالا از همین باقی ماندهی فلاکس و لحیم باشه!

دیدگاه

بعد از شستشوی کامل برد ها - وقتی ورودی رو به خروجیه رفرنس وصل میکنم! (2.500 ولت معادل 8388608) 99 درصد مواقع همین عدد رو میده و گاها میشه 609- 610 یعنی فعلا بدون اتصال سنسور و خروجی گرفتن از رفرنس به 22 بیت رسیدیم
                            از بسطام عزیز و اقا مرتضی کمال تشکر رو دارم -خیلی کار من رو این برد جلو انداخت

دیدگاه

سلام

من از روغن لحیم تو مدارات حساس خیلی کشیدم...

یه بار که اوضاع خیلی خراب بود، دیدم بین پایه های 7190 جرقه های خیلی ریزی هست.

انتخاب سیم لحیم مناسب ، خیلی تاثیر داره. ترجیحا آساهی سنگاپور بردارید.
                              بعد از لحیم کاری با اسپری ناهید و مسواک ORAL B :biggrin: به جون مدار بیفتید. بعد یا پمپ باد بگیرید یا بذارید جلوی یه فن قوی.

*
                              مبارکه.

دیدگاه

دقیقا همینطوری بوده- البته میدونستم از روغن لحیم و نشستن برده چون نشسته بودم برد رو
                                ارک اونم تو 7190 oo:
                                سیم لحیم اساهی سنگاپور بود 0.4 200 گرمی
                                ناهید نداشتم- با تینر 10000 شستم دو بار (غوطه وری) و با مسواک اورال بی هم بین پایه ها رو! بعد از خشک شدن دوباره با اتانول قشنگ تمیزش کردم! واقعا 99 درصد مواقع دقیقا همون عددی رو میده که باید بده- به ندرت میشه 609-610

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X