اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطوری کارکرد کنتور آب کشاورزی رو بخونم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطوری کارکرد کنتور آب کشاورزی رو بخونم

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
    خب مهندس جان 50تومن که در بهترین حالت میشه فقط میکرو و سیم900 هر روش سنس کردن دیگه ام بخواین انتخاب کنین گرونتر میشه!
    در ضمن، من گفتم همه عکسا واسه یه کوبی بورد ارسال بشه هم خوبه
    خب من چون قیمت بوردهای لینوکسی ارزونتره و البته که خود لینوکس هم پایدارتره نسبت به WinCE توی کارهای صنعتی + SSH و کنترل ها و پدیت های از راه دور اینو گفتم
    اگه برنامه های خروجی لب ویو روی لینوکس هم اجرا بشه که خوبه
    50 تومن رو همین طوری گفتم ، زیاد بهش توجه نکن :nice:
    هزینه سیستم اس ام اس به عهده آب و فاضلاب روستایی هست و بیشتر یه نوع یارانه حساب میشه
    10 این 25 حلقه چاه ، 10 تا تو شعاع 100 متری هم هستن که میشخ براش یه برد اس ام اس گذاشت ، 8 تای دیگه هم توی شعاع 500 متری و 7تای دیگه هم توی شعاع 350 متری
    پس به سه تا برد اس ام اس نیاز دارم

این همه دردسر برای همین خشکسالی هست که هیشکی بهش توجه نمیکنه

دنبال برد لینوکسی هم رفتم ، ظاهرا گزینه ی خوبیه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
    سلام،
    چند تا راه دارید:
    1. همونطور که دوستان پیشنهاد دادن از روشهای پردازش تصویر استفاده کنید که نیاز به بردهای لینوکسی نداره با یه دوربین ارزان و یک میکروکنترلر با هسته Cortex-M4 می تونید این کار رو انجام بدید اما تحت هیچ شرایطی قیمت تمام شده 50 هزار تومان نخواهد شد و باید روی بیش از این مبالغ فکر کنید.
    2. استفاده از فلومترهای آلتراسونیک که البته گرون قیمت هستند.
    3. اگر چاه پمپ داره به جای استفاده از فلومتر، ساعت کارکرد پمپ رو اندازه بگیرید و با یه تناسب حجم تقریبی آب رو می تونید محاسبه کنید.
    موفق باشید.
    گزینه سومی راه خوبیه که هفته دیگه که رفتم سر چاه ها نتیجش رو اعلام میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
      گزینه سومی راه خوبیه که هفته دیگه که رفتم سر چاه ها نتیجش رو اعلام میکنم
      با 50 تومن نمیشه ولی با 100 تومن میشه! برای هر چاه هم میتونی یه دوربین یه برد کنترل و یه ماژول سیم 900 بذاری! با 100 تومن میتونی تمومش کنی برای هر چاه- جمعا میشه 2.5 میلیون حالا فرضا 3 تومن- برای 25 تا چاه خیلی مناسبه!
      اگر کشاورزی اجازه هیچ دخل و تصرفی در لوله ی اب نمیده! پس فقط عدد کنتور رو مد نظر قرار میده احتمالا! و ساعت کارکرد پمپ چون کنتوری ثبتش نکرده براش اهمیتی نداره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
        50 تومن رو همین طوری گفتم ، زیاد بهش توجه نکن :nice:
        هزینه سیستم اس ام اس به عهده آب و فاضلاب روستایی هست و بیشتر یه نوع یارانه حساب میشه
        10 این 25 حلقه چاه ، 10 تا تو شعاع 100 متری هم هستن که میشخ براش یه برد اس ام اس گذاشت ، 8 تای دیگه هم توی شعاع 500 متری و 7تای دیگه هم توی شعاع 350 متری
        پس به سه تا برد اس ام اس نیاز دارم

این همه دردسر برای همین خشکسالی هست که هیشکی بهش توجه نمیکنه

دنبال برد لینوکسی هم رفتم ، ظاهرا گزینه ی خوبیه
        خب اینجوری که خوبه!
        اتفاقاً میخواستم اول پیشنهاد بدم واسه جاهایی که نزدیکتر هستن بهم میتونین از مثلا ZigBee Pro ZE10 که برد بالایی هم داره استفاده کنید! (بعدش دیدم قیمت سیم900 کمتر میشه )
        در مورد دوربینم فک کنم یه دوربین هست توی فروشگاه که سریاله ارتباطش، قاعدتاً باید تصویر رو به حالت یه مارتیس چند بعدی بده دیگه! اینجوری میشه راحت تر ارسال کرد تا MMS کردن و ...
        مثلاً اگه بتونی یه دیتابیس آنلاین داشته باشی، میشه هر دوربین کد عکسی که بدست آورده رو بذاره روی دیتابیس، بقیه کارها هم که میشه پردازش تصویرش که توسط یک کامپیوتر (PC)، یک مینی کامپیوتر یا حتی میکروهایی که پردازش بالا دارن و DSPها قابل انجامه.

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

هفته دیگه قراره برم فیروز آباد و یه سری به چاه ها بزم و ببینم وضعیت از چه قراره
          ایشالله نتیجه کار رو همبن جا قرار میدم

با تشکر ار همه عزیزانی که راهنمایی نمودند

دیدگاه

به نظر من کار ایشون کاریه که پردازش تصوی منتطقی نیست،شما یه پروپوزال از کاری که میخوای انجام بدی و مزایاش در بهبود مصرف آب تهیه کن و اونو تو فرمانداری یا شهرداری اون شهر روزی که شورای شهر جلسه دارن ارائه بده همه جوره بات کنار میان،امتحان کردم
            انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
            فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

روش اقای شریف زاده منطقیه- و میتونید با این کار این محدودیت مضحک رو در کل منطقه جمع کنید- ولی بدونید که جواب میگیرید از سیستم اداری یا محدودیت زمانی نداشته باشید-برای خودتون هم تجربه ی خوبی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                به نظر من کار ایشون کاریه که پردازش تصوی منتطقی نیست،شما یه پروپوزال از کاری که میخوای انجام بدی و مزایاش در بهبود مصرف آب تهیه کن و اونو تو فرمانداری یا شهرداری اون شهر روزی که شورای شهر جلسه دارن ارائه بده همه جوره بات کنار میان،امتحان کردم
                نوشته اصلی توسط voyager2020
                روش اقای شریف زاده منطقیه- و میتونید با این کار این محدودیت مضحک رو در کل منطقه جمع کنید- ولی بدونید که جواب میگیرید از سیستم اداری یا محدودیت زمانی نداشته باشید-برای خودتون هم تجربه ی خوبی میشه
                روش خوبیه ولی الان دیگه جواب نمیده

الان دیگه روزای پایانی اجرای سیستم سهمیه بندی آب کشاورزی هست و برای 90 درصد چاه ها کنتور خریداری و نصب شده و دیگه هیچ کشاورزی نمیاد دوباره پول کنتور با سیستم جدید رو بده

الان این سیستم 4 ساله که تصویب شده و داره اجرا میشه . جهاد کشاورزی اولش فکر نمیکرد که بحران آب اینقدر جدی میشه و تعداد کمی کنتور هوشمند وارد کرده و همه این کنتور های هوشمند رو سال های اول طرح فروخت و بعد که دید باید طرح گسترش پیدا کنه مجبور به فروش کنتور های معمولی با سیستم قرائت سنتی شد

دیدگاه

نمیدونم بدرد کار شما از لحاظ مجوز و کاربرد میخوره یا نه،ولی سیستم هایی برای پارتمانایی که از یک کنتور مشترک استفاده می کنن و سر دنگ پول ماهیانه مشکل دارن هست که مصرف هر مشترک رو نشون میده، تو همون سایتی که گذاشتم هست
                  انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                  فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

سلام دوباره به دوستان :bye :bye :bye

پنجشبه رفتم فیروزآباد و یه سر به مخازن و چاه ها زدم و یکم گشت و گذار کردم و همین یکی دوساعت پیش هم از فیروزآباد رسیدم خونه

جاتون خالی
                    عجب انار هایی خوردم

بگذریم

طی یک اتفاق ساده تصمیم گرفتیم که جهاد کشاورزی و آب وفاضلاب شهری رو دور بزنیم

بلاخره تصمیم بر آن شد که یه فلو متر دیجیتال ضد آب وکیوم شده بسازیم و یکسری از این فلومتر ها رو داخل منابع آب و یکسری رو داخل چاه های آب سر راه لوله هایی که به پمپ های آب وصل میشن بذاریم و چون این لوله ها به داخل چاه آب و زیر آب فرستاده میشن به هیچ طریقی نمیشه تشخیص داد که سر راه لوله آب وسیله ای نصب شده و قانونی نقض شده :NO: :NO:

با فلومتر هم مصرف آب به صاحب چاه ها اس ام اس میشه و صاحب چاه هم این میزان کارکرد رو به سامانه جهاد کشاورزی اس ام اس میکنه

در ادامه و در قرارداد بین صاحب چاه و جهاد هم نوع قرائت بصورت قرائت توسط صاحب چاه و اطلاع رسانی از طریق اس ام اس قید میشه

به همین راحتی

راستی انارای فیروزآباد خیلی خوش مزه بود

دیدگاه

البته فکر میکنم چون قبل از کنتور هست مشکلی نباید داشته باشه! سهم انار ما کو پس؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                        البته فکر میکنم چون قبل از کنتور هست مشکلی نباید داشته باشه! سهم انار ما کو پس؟
                        یکسری از چاه ها چون چاه عمیش هستن و عمقشون به 200متر میرسه و دسترسی به سر لوله متصل به پمپ غیر منطقی هست ، تصمیم گرفتیم برای این چاه ها بجای این که فلومتر به سر لوله پمپ متصل بشه ، فلومتر رو از داخل منبه استخری به سر لوله آب ورودی نصب کنیم . چون این منبع های استخری 120,000 گالنی سر پوشیده هستن امکان رویت لوله ورودی از داخل به هیچ وجه وجود نداره به این ترتیب برای خواندن کارکرد 4حلقه چاه از این روش استفاده کردیم

سهم انار بچه های انجمن هم محفوظه ; دوتا جعبه گذاشتم توی مغازه ; هر کی سهمش رو خواست یه سر بیاد مغازه :bye >:/ :-"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X