اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری مواد اولیه داخل مخزن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه گیری مواد اولیه داخل مخزن

سلام
    مواد اولیه پلاستیک رو اگر دیده باشید به شکل تکه های کوچک هستند که از یک استوانه بریده شده اند
    ( چیزی شبیه به دانه های تسبیح) حتما بعضی از انواعش رو توی گلدانهای کریستالی با گل مصنوعی دیدین.

حالا سوال اینجاست که چطور میشه سطح مواد اولیه داخل مخزن رو اندازه گیری کرد :question:
    استفاده راحت از رپیدشیر و مگاپلود و سایر سرورها
    http://rapidbaz.com/from/26877

پاسخ : اندازه گیری مواد اولیه داخل مخزن

میتونی از بالای منبع سنسور التراسونیک بذاری.
    www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
      میتونی از بالای منبع سنسور التراسونیک بذاری.
      از اینکه بعد از چند روز یکی جواب داد تشکر میکنم

اما استفاده از سنسور اولتراسونیک یا سنسور نوری یا چیزایی مثل اینا غیر ممکنه :NO:
      چون دانه های مواد اولیه به اون تمیزی که تو گلدون ها میریزن نیست، معمولا کلی خورده مواد داره که حاوی الکتریسیته ساکن هستند و به همه جا میچسبن. تازه وقتی مواد آسیاب شده تو دستگاه بریزی این ذرات چند برابر میشه.
      وقتی این ذرات روی سنسور رو بپوشونه دیگه هیچ فایده ای نداره

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز
        راستش در مورد سوالی که پرسیده بودید چند تا سوال برای من پیش اومد :icon_razz:
        اینکه سنجش سطح در سیستم ، برای ایجاد یه فرمان در یه سطح خاصی مورد نظره؟
        یا اینکه شما می خواید سطح مادتون رو لحظه به لحظه سنس کنید و نتیجه در یک خروجیه سیستم مشخص بشه؟
        چون من در مورد سنجش سطح موادی مثل سوخت یا مخلوط سنگ و آب اسید ...
        کار کردم
        ولی کار شما کار پیچیده تریه
        در موردش فکر می کنم :agree:
        موفق باشید :nerd:
        هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
          چون من در مورد سنجش سطح موادی مثل سوخت یا مخلوط سنگ و آب اسید ...
          کار کردم
          ولی کار شما کار پیچیده تریه
          کار چندان پیچیده ای هم نیست و فکر نمیکنم گرد و خاک این مواد از مخلوط سنگ بیشتر باشه.
          (البته برای شن و ماسه فکر کنم وزنی اندازه میگیرن. توی یک مخلوط کن بتن دیدم که زیر مخزن مخلوط شن و ماسه یک فنر گذاشتن و توی یک فاصله مشخص از یک میکرو سوئیچ استفاده کردن که وقتی وزن سنگین بشه و به فنر فشار بیاره ، به میکرو میرسه و قطع میشه)

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
          اینکه سنجش سطح در سیستم ، برای ایجاد یه فرمان در یه سطح خاصی مورد نظره؟
          :agree: بله خروجیش فقط به یک کنتاکتور فرمان میده که مواد رو توی دستگاه بریزه.

برای مواد اولیه پلاستیک نمیشه از وزن استفاده کرد چون مخزن مستقیم به دستگاه وصله و برای این کار باید کلی دستکاری بشه.

در حال حاضر دو روش دیدم که استفاده شده:

1- از دو مخزن استفاده میکنن که با یک دریچه به هم راه دارن و دریچه با یک وزنه به حالت بسته در میاد.
          یک تایمر کنتاکتور موتور موادکش مخزن بالایی رو کنترل میکنه و توش مواد میریزه (به حالت وکیوم (مثل جاروبرقی))
          تایمر قطع میشه و مواد از دریچه به داخل مخزن پایین ریخته میشه
          دریچه دوباره بسته میشه و کار تکرار میشه
          --> اگر مواد جلوی دریچه رو بگیره و دریچه باز بمونه یعنی مواد پر شده و دیگه تایمر کار نمیکنه

2- از یک سنسور چرخشی استفاده شده که یک پره به اون وصله و داخل مخزن میچرخه
          --> اگر پره ی داخل مخزن بتونه بچرخه یعنی مواد خالیه و کنتاکتور موادکش عمل میکنه
          --> اگر پره نتونه بچرخه یعنی مواد پر شده و موادکش قطع میشه

*- البته گراویمتریک لودر هم هست که وزنی کار میکنه اما خیلی گرونه و بیشتر برای مخلوط کردن مواد با وزن مشخص و البته دقیق استفاده میشه

اشکال کار:
          1- سنسورهای دریچه ای حتما باید در ورودی مخزن نصب بشن و نمیشه سطح پایین تر رو با اونها سنس کرد
          2- سنسورهای چرخشی خیلی زود خراب میشن
          3- سنسورهای وزنی بدلیل تجهیزات خاصی که باید روی ورودی دستگاه نصب بشه خیلی گرون در میان

حالا پیشنهاد روش بهتر با شما

دیدگاه

من یه ایده در این رابطه دارم
            البته ممکنه فکر کنید یه فکر خیالی و غیر ممکنه ...
            ولی من این طور کاری کردم( کاری شبیه این) :nerd:
            استفاده از یک خازن متغییر که عامل تغییر دهنده ی اون دی الکتریک اون باشه
            دو صفحه ی 0.01 متر مربعی رو با فاصله ی یک سانتی متری از هم در سطح مورد نظر نسب می کنیم
            این همون خازن رو تشکیل می ده که دی الکتریک اون هواس حال اگر مواد پلاستیکی به سطح مورد نظر
            برسن فضای بین دو صفحه رو پر می کنن ظرفیت این خازن به اندازه ی قابل سنس افزایش پیدا می کنه
            (پلاستیک هم که دی الکتریک خوبیه)
            خوب این خازن رو با یک مقاومت سری می کنیم .
            یک منبع سینوسی با فرکانس بالا می سازیم که ساخت اون در توان های پایین و توسط آی سی ها کار سختی نیست فرکانس بالا باعث می شه که مقاومت خازن کم بشه و این منبع رو به به مجموعه ی خازن ومقاومت سری وصل می کنم وقتی پلاستیک در بین صفحات خازن قرار گرفت ظرفیت خازن زیاد می شه و در نتیجه دامنه ی ولتاژ دو سر مقاومت نیز افزایش پیدا می کنه که می شه این افزایش ولتاژ رو سنس کرد
            خوب ویژگیه این سیستم می تونه کم خرج بودنش باشه و این که این یک سیستم الکتریکیه نه مکانیکی
            در نتیجه عمر طولانی تری نسبت به سیستم های مکانیکی (دینامیکی) داره...
            باز به نظر من این سیستم در صورتی قابل اجراس که شرایط محیطی اجازه بده که این رو باید شما تشخیص بدید
            اگه به خواستید این سیستم رو اجرا کنید من در خدمتم.
            موفق باشید.... :nerd:
            بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

ایده بسیار خوبیه

اما فاصله یک سانتیمتر خیلی کمه

توی مخزنهای مواد اولیه یه شبکه مغناطیسی قرار میدن که اگر بصورت اتفاقی یک تکه فلز داخل اون بیافته توسط این شبکه جذب بشه و داخل دستگاه نره
              با وجود اینکه سوراخهای شبکه 2 سانتیمتر در 2 سانتیمتر هست و ارتفاع اونها هم فقط 2 سانتیمتر هست بازهم بعضی وقتها مواد بازیافتی توی اون گیر میکنه و ازش عبور نمیکنه
              با این شرایط فکر نمیکنم استفاده از دو صفحه ده در ده که یک سانتیمتر از هم فاصله داشته باشن عملی باشه

رشته تحصیلی من عمران بوده و بعضی دوره های ماشین آلات پلاستیک رو توی کره جنوبی دیدم
              ولی از الکترونیک فقط استفاده از میکروکنترلرها رو برای استفاده در ماشین آلات بلدم و لاغیر

با این تفاسیر نمیدونم این خازنی که شما میگی با فاصله صفحات حداقل سه سانتیمتر یا بیشتر عملی هست یا نه (که حدس من نه هست)

دیدگاه

دوست عزیز با فاصله ی سه سانتیمتر هم شدنیه
                فقط باید یک مقدار روی منبع فرکانس کار بشه
                اگه بشه فرکانس منبع رو به اندازه ی مطلوب افزایش داد
                می شه فاصله ی سه سانتیمتریه خازن رو جبران کرد
                من یه سری محاسبات ساده برای اثبات شدنی بودن اون می آرم
                در صورت موافقت من می تونم با شما همکاری کنم
                ظرفیت اون خازن به صورت تقریبی برابر:0.295pf
                اگه منبع ولتاژ مقدار موثرش 15v باشه
                برای عبور یک میکرو آمپر جریان 15ΩM مقاومت لازم است.
                فرکانس مورد نظر باید 35985HZ باشد
                هم اون جریان و تغییراتش قابل سنسه.
                و هم این مقادیر در دسترس هستن.(برای ساخت) :nerd:
                موفق باشید...
                منتظر پاسختون هستم. :agree:

دیدگاه

آقا یا علی

مدار از شما
                  ساخت و آزمایش از ما

دیدگاه

با سلام.

راستش دیدم بحث داغه گفتم ما هم یه چیزی بگیم :nice:

خوب این چیزهایی که امیر گفت و قرار هم هست که پیاده سازی بشه دقیقا همون تعریف سنسور خازنی هستش که اول یک میدان الکتریکی بین دو جوشن که نوسانی هم هستش تولید میشه و هر جسمی که فضای بین دو جوشن قرار میگیره در حقیقت حکم جوشن رو داره و باعث تغییر میدان الکتریکی میشه(پس سنسور خازنی به جنس نارساناها حساس هستش) و دامنه ی نوسانات خروجی اوسیلاتور رو تحت تاثیر قرار میده و ما میام اول یک فیلتر میزاریم که تغییرات دامنه رو داشته باشیم و برای ست و ریست شدن خروجی هم از مدار اشمیت تریگر استفاده میشه و در نهایت هم یک بافر تا بارگذاری نداشته باشیم.

خوب حالا برای اینکه با مدارات داخلی و عملکرد این سنسور هم اشنا بشید(تا نتیجه ی بهتری بگیرید) حتما این فلش رو نگاه بکنید که خیلی عالیه:

http://www.wisc-online.com/objects/index_tj.asp?objID=IAU5207

و برای همین پروژه ی شما که با سنسور خازنی هستش فلشی هست که اینم ببنید بد نیست:

http://www.wisc-online.com/objects/index_tj.asp?objID=IAU5807

خوب امیدوارم که مفید باشه

راهی خواهم ساخت ...

دیدگاه

آقا واقا ممنون

من قبلا از این سنسورها استفاده کردم، اما برای تشخیص یک قطعه فلزی
                      یه واگن ساخته بودیم که محصول رو جابجا میکرد و ته یک پیچ رو با این سنسورها در نقاط مختلف سنس میکردیم.

اما هیچوقت در مورد مواد غیر فلزی آزمایش نکردم

اگه اینجوری که تو فلش بود بشه که عالیه
                      باید بعد از تعطیلات آزمایش کنم :agree:

دیدگاه

سلام :nerd:
                        آقا رضا سنسوری که مواد فلزی مثل آهن رو سنس می کنه
                        سنسور مغناطیسیه ،این سنسور در اصل میدان های مغناطیسی
                        رو سنس می کنه.
                        ولی سنسور خازنی تغییرات میدان های الکترواستاتیکی رو سنس می کنه
                        برای این کار باید میدان های الکترواستاتیکی رو بین دو صفحه ی خازنی تشکیل بدی
                        این کار و این سنسور عملکرد بسیار حساس تر و سخت تری نسبت به سنسور های
                        مغناطیسی داره.
                        ولی نقطه عطفی که کار شما داره اینه که مادتون پلاستیک که به قول خودتون در اثر
                        حرکت و جابه جایی بار دار هم شده این می تونه تاثیر بیشتری روی میدان های الکترواستاتیکی
                        داشته باشه.
                        راستش یه موضوع اینکه من اصلا خبر نداشتم این طور سنسوری در بازار هست
                        ولی با توجه به آزمایشاتی که قبلا انجام داده بودم کار شما رو با اون تجربیات تطبیق دادم
                        و دیدم که جواب می ده...
                        می تونید منتظر چند تا مدار از طرف من تو این قسمت باشید. :nerd:

دیدگاه

با سلام. :smile:

سنسورهای خازنی برای سنس کردن اجسام رسانا هم کاربرد دارند که اون وقت هوا دی الکتریک هستش و پروب سنسور یک جوشن و جسم رسانا هم یک جوشن دیگه که معمولا از سنسورهای خازنی برای سنس کردن اجسام رسانا در صنعت استفاده نمیشه چون به محیط الوده حساس هستن و شاید درست کار نکنن و در صنعت برای سنس کردن اجسام رسانا بیشتر از سنسورهای القایی استفاده میشه که مبنای کارشون میدان مغناطیسی هستش و نه الکتریکی و باعث به وجود اومده جریان گردابی در جسم رسانا میشه و دیگه به محیط حساس نیست.
                          سنسورهای مغناطیسی هم بیشتر در داخله پیستون ها کار گذاشته میشن که اهن ربایی هستن.

موفق باشید. :nice:
                          راهی خواهم ساخت ...

دیدگاه

راستش سنسورهایی که به ما دادن و استفاده کردیم همین چیزی بود که تو فایل فلش دیدم

شاید فقط از نظر شکل یکی بوده اما چیزی که ما با اون سنس کردیم ته یک پیچ بود نه یک قطعه مغناطیسی

اگر تو این فلش که دوستمون Control گذاشتن ببینین

http://www.wisc-online.com/objects/index_tj.asp?objID=IAU5207

اولش میگه که استفاده برای تشخیص اجسام فلزی و غیر فلزی

ما از این سنسورها توی کارخونه داریم - پس امتحانش ضرری نداره و نتیجه اون میتونه برا همه مفید باشه
                            اما خوب الان تعطیله، بعد از تعطیلات حتما تست میکنم و نتیجه رو همینجا میگم.

ضمنا از دوستمون آقای حیدری هم تقاضا میکنم مدارهایی که مد نظرشون هست به ما بدن، چون تست کردن و نتیجه اونا تجربه خیلی مفیدیه ( شاید هم قابل کاربردی تر از سنسورهای موجود باشه)
                            اما نویزهای صنعتی باید مد نظر قرار بگیره. اینجا پر از کنتاکتورها و موتورهای بزرگ و پر مصرفه که دائما روشن و خاموش میشن ( موتورهایی در حد 600 کیلووات که مدام فعال و غیر فعال میشن)

دیدگاه

سلام مجدد خدمت دوستان

بلاخره ما وقت آزاد پیدا کردیم که این سنسور خازنی رو تست کنیم.

به همه دوستانی که کارهای صنعتی میکنن توصیه میکنم که برای اندازه گیری مواد پلاستیکی داخل مخزن از این سنسورها استفاده
                              نکنن :angry: استفاده نکنننننننن :angry:
                              نکنن :cry:

ابدا جواب نمیده. یعنی یه بار جواب میده یه بار نمیده.
                              من حدث میزنم دلیلش اینه که مواد داخل مخزن بدلیل جابجایی توی لوله های مکنده مواد بشدت بارداد میشن و بارشون هم همیشه ثابت نیست. یعنی یک بار کمه و یک بار زیاد.
                              وقتی حساسیت رو کم میکردیم با اینکه مواد داخل مخزن بود اما بعضی وقتها موادکش راه میافتاد
                              وقتی هم که حساسیت رو زیاد میکردیم مواد تا ته مخزن میرسید بعد موادکش راه میافتاد
                              اصلا قابل اعتماد نیست

اما...
                              سنسورش رو پیدا کردم

اسمش هست ROTARY PADDLE (جهت اطلاع دوستان)
                              همونطور که از اسمش پیداست یک راکت هست که میچرخه.
                              وقتی مواد روشو بگیره نمیتونه بچرخه و on میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X