سلام دوستان گرامی
من قصد دارم شتاب دینامیکی حاصل از ترمز یک وسیله ی متحرک رو اندازه گیری کنم، برای اینکار سنسور ADXL345 رو انتخاب کردم و اون رو راه اندازی کردم و تونستم شتاب استاتیک رو اندازه گیری کنم، دوستانی که در این ضمینه اطلاعات دارند، لطفا راهنمایی کنند و بفرمایند که چطور باید شتاب دینامیکی رو اندازه گیری یا محاسبه کنم؟
پیشاپیش ممنون
من قصد دارم شتاب دینامیکی حاصل از ترمز یک وسیله ی متحرک رو اندازه گیری کنم، برای اینکار سنسور ADXL345 رو انتخاب کردم و اون رو راه اندازی کردم و تونستم شتاب استاتیک رو اندازه گیری کنم، دوستانی که در این ضمینه اطلاعات دارند، لطفا راهنمایی کنند و بفرمایند که چطور باید شتاب دینامیکی رو اندازه گیری یا محاسبه کنم؟
پیشاپیش ممنون

و سر اون وسیله هنگام ترمز هیچ وقت معلوم نیست به کدوم سمته، اون وقت قضیه یه کم پیچیده میشه. توی این جور کاربردها، باید یه سنسور دیگه مثل ژیروسکوپ و یا قطب نمای سه محوره به مدارتون اضافه کنید. بدون عکس توضیح میدم امیدوارم متوجه بشید. فرض کنید از یک قطب نمای سه محوره مثل HMC5883 استفاده میکینم. برآیند سه محور سنسور قطب نما همیشه جهت قطب رو نشون میده. همانطور که میدونیم جهت قطب در هر نقطه تقریباً در راستای سطح افق و عمود بر جاذبه زمینه. بنابراین با این سنسور میتونیم جهت شتاب استاتیکی (جهت جاذبه) رو بدست بیاریم. بعدش کافیه تصویر شتاب استاتیکی 1g در جهت بدست اومده توی هر محور رو از شتاب هر یک از محورهای سنسور ADXL345 کم کنیم تا شتاب دینامیکی توی اون محور بدست بیاد. البته این طرح خیلی کلیه و توی عمل یه سری پارامترها مثل سرعت حرکت وسیله متحرک، نرخ دیتای سنسور شتاب و سنسور قطب نما و یه سری مسائل دیگه رو باید در نظر گرفت تا طرح عملی بشه.
oo:، فکر کنم کسی متوجه نشد. ببخشید :sad:

دیدگاه