اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسوری که با باز و بسته شدن چشم فرمان قطع و وصل بده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسوری که با باز و بسته شدن چشم فرمان قطع و وصل بده

دوستان سلام
    میخواستم بدونم سنسوری هست که با باز و بسته شدن چشم انسان عمل قطع و وصل یه مدار رو انجام بده ؟
    اگه همچین سنسوری وجود داره لطفا اسم و مشخصاتش رو بگید واین که از کجا میتونم تهیه اش کنم
    :nice:
    منتظرما :bye
    شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
    شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

پاسخ : سنسوری که با باز و بسته شدن چشم فرمان قطع و وصل بده

سلام
    بابا دمتون گرم کسی پیدا نمیشه به من کمک کنه :cry2: بدجوری به این سنسور نیاز دارم
    شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

سلام.

فکر نمی کنم همچین سنسوری وجود داشته باشه. یعنی من تا حالا یک همچین سنسوری ندیدم.

این کار رو با پردازش تصویر انجام میدن.

دیدگاه

سلام
        آقای راجی ممنونم که جواب دادین :wow:
        راستش خودم هم یه جورایی به این نتیجه رسیدم که همچین سنسوری نیست ولی می خوام بدونم از سنسوری نمیشه شبیه سازی کرد مثلا یه سنسوری که بتونه نسبت به رنگ مردمک چشم حساس باشه و وقتی که مردمک رو ندید (بسته شدن کامل چشم) مداری رو فعال یا قطع کنه
        آیا سنسوری با این ویژگی هایی که گفتم وجود داره ؟

دیدگاه

سلام
          فکر آقای راجی رو کاملا قبول دارم ولی نمیدونم راحت ترین راه برای پردازش تصویر چیه !؟ :cry:

دیدگاه

سلام ..................

ببینید معادل کاری که شما میخواید انجام بدید در طرح های Sequrity Application خیلی کاربرد داره .. در واقع در این طرح ها از یهTask خاص به نام اسکنر عنبیه استفاده میکنن که بسیار هم متداوله و خوب جواب میده یعنی نسبت عنبیه ی افراد ( همونطور که میدونید برای افراد مختلف متفاوته ..) هویت افراد رو قبلا در یه دیتابیس مشخص ذخیره شده تشخیص میدن ..

اما این روش برای طرح شما فکر نکنم زیاد مناسب باشه .. شما در مورد سنسور رنگ سوال فرمودید .. خب درسته که سنسورهایی هستن که نسبت به طول موج های مختلف رنگی واکنش نشون میدن و میتونن رنگ رو تشخیص بدن اما تشخیص چشم باز از بسته توسط این سنسورها یک مقدار غیر ممکنه .. چون اونقدری تفاوت بین چشم باز و بسته در حیطه ی رنگی وجود نداره و این قضیه استفاده از سنسور رو برای شما ناممکن میکنه .. البته من یه سنسورهایی دیده بودم (شبیه سنسور های PIR منتهی لیزری بود .. توی نمایشگاه سبیت بود اگه اشتباه نکنم ..) که میتونستن کمترین ضریب تغییرات رو در فضای نوری با Contrast بالا تشخیص بدن اما نمیدونم توی ایران باشه یا نه .. برای این کار از نظر هزینه می ارزه یا نه .. Sensivity اون مناسب کار شما هست یا نه ..

اما در مورد پردازش تصویر که فرمودید باید بگم که میشه از اون طریق هم پی به این مورد برد .. فقثط کافیه شما از محدوده ی چشم فرد یک تصویر بگیرید (یا با وبکم یا با دوربین دیجیتال یا هر وسیله ی تصویربرداری دیگه ای که مد نظرتون هست ..) و بعد Correlation تصویر رو به دست بیارید .. با این کار شما چگالی رنگی رو در سطح تصویر به دست آوردید و چنانچه چشم بسته بشه ؛ با محاسبه ی Correlation اون نیز میتونید این دو طیف رنگی که توی تصاویر ایجاد شده رو با هم قیاس کنید .. در مقایسه کاملا هر دو تصویر از هم مجزا میشن ..

یه راه دیگه هم وجود داره و اون اینه که شما تصویر چشم باز رو از تصویر چشم بسته کم کنید .. با این کار میتونید یه ماتریس به دست بیارید که دور محدوده ی چشم رو بهتون میده .. حالا شما این ماتریس رو معیار قیاس قرار میدید .. میتونید دترمینان یا یه Feature Vector خاص برای اون تعریف کنید و در مقایسه های بعدی از اون استفاده کنید ..

یه راه دیگه هم وجود داره و اون اینه که شما تصویر دریافتیتون رو با یه Threshold خاص باینری کنید .. با این کار موقعی که چشم بازه چشم باید با زمینه های تصویر ترکیب بشه و به سمت اکثریت بره اما موقعی که چشم بسته میشه باید به سمت اقلیت بره .. اونوقت وقتی ماتریس اینها رو تحلیل میکنید کاملا مشخص میشه که چشم باز بوده یا بسته .. موفق باشید ..
            دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

فکر کنم اگر سنسور رنگ داشته باشی بشه باهاش های کرد!

مسلما" چشم بسته با چشم باز تفاوت فاحشی در خروچی خواهد داشت!

دیدگاه

با سلام
                نوشته اصلی توسط حسین فرهمندفر
                دوستان سلام
                میخواستم بدونم سنسوری هست که با باز و بسته شدن چشم انسان عمل قطع و وصل یه مدار رو انجام بده ؟
                اگه همچین سنسوری وجود داره لطفا اسم و مشخصاتش رو بگید واین که از کجا میتونم تهیه اش کنم
                :nice:
                منتظرما :bye
                دوست عزیز ، اجالتا" اینهارو پیدا کردم . لطفا" بخونید و ما را هم با خبر کنید. :rolleyes:
                www.ecse.rpi.edu/~qji/Papers/frgc_eye.pdf
                http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6WCX-4DFK6KV-1&_user=10&_rdoc=1&_fmt=&_orig=sea rch&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&am p;_version=1&_urlVersion=0&_userid=10& md5=5ad3bb8e814a7b94be2112d68dde0ee0
                ضمنا" در مورد کاربرد سنسور ، فاصله سنسور از چشم ، شدت روشنائی محیط و وضعیت سنسور از لحاظ حرکت توضیح بدید بهتره. :agree:
                افتادگی آموز اگر طالب علمی
                هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

سلام
                  روشنایی محیط میخوام کم باشه مثلا نوری که شب داخل یه ماشین هست (در صورتی که لامپ کابین اتومبیل خاموش باشه) یا مثلا معادل نوری که توسط یه لامپ کم مصرف 20W توی یه اتاق 36 متری دیده میشه - از نظر حرکتی هم اگه قابل جابه جایی با انسان باشه که عالیه (حداقل با چرخش سر و تکون خوردن سر انسان اختلالی ایجاد نشه) فاصله سنسور تا چشم هم بین 2 تا 5cm باشه خوبه (مثلا روی پایه ای وصل بشه مثل عینک)

:nice: :nerd: :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین

اما در مورد پردازش تصویر که فرمودید باید بگم که میشه از اون طریق هم پی به این مورد برد .. فقثط کافیه شما از محدوده ی چشم فرد یک تصویر بگیرید (یا با وبکم یا با دوربین دیجیتال یا هر وسیله ی تصویربرداری دیگه ای که مد نظرتون هست ..) و بعد Correlation تصویر رو به دست بیارید .. با این کار شما چگالی رنگی رو در سطح تصویر به دست آوردید و چنانچه چشم بسته بشه ؛ با محاسبه ی Correlation اون نیز میتونید این دو طیف رنگی که توی تصاویر ایجاد شده رو با هم قیاس کنید .. در مقایسه کاملا هر دو تصویر از هم مجزا میشن ..

یه راه دیگه هم وجود داره و اون اینه که شما تصویر چشم باز رو از تصویر چشم بسته کم کنید .. با این کار میتونید یه ماتریس به دست بیارید که دور محدوده ی چشم رو بهتون میده .. حالا شما این ماتریس رو معیار قیاس قرار میدید .. میتونید دترمینان یا یه Feature Vector خاص برای اون تعریف کنید و در مقایسه های بعدی از اون استفاده کنید ..

یه راه دیگه هم وجود داره و اون اینه که شما تصویر دریافتیتون رو با یه Threshold خاص باینری کنید .. با این کار موقعی که چشم بازه چشم باید با زمینه های تصویر ترکیب بشه و به سمت اکثریت بره اما موقعی که چشم بسته میشه باید به سمت اقلیت بره .. اونوقت وقتی ماتریس اینها رو تحلیل میکنید کاملا مشخص میشه که چشم باز بوده یا بسته .. موفق باشید ..
                    یه سوال :question:
                    این نوع پردازش برای هر فرد به صورت جدا باید انجام بشه ؟

دیدگاه

سلام ...............

کدوم نوع رو میفرمایید؟!! :rolleyes:

برای هر فرد منظورتون دقیقا چیه؟ فکر کنم سیستمی که میخواید طراحی کنید یه سیستم هوشمند برای اطلاع از خوابیدن یا بیدار بودن راننده هست درسته؟ پردازش در این سیستم مستقیم میتونه بر روی تغییرات صورت راننده تعریف بشه .. حالا اگه ممکنه سوالتون رو یک مقدار بیشتر توضیح بدید .. ممنونم ..
                      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

منظورم همین نوع پردازشهاییه که گفتید مثلا برای نمونه گرفتن تصویر از چشم و مقایسه Correlation :arrow:

راستش یکی از مهم ترین کربرد های این سیستم همینه ( اطلاع از خوابیدن یا بیدار بودن راننده) ولی اگه این سنسور پیدا بشه یا راهی آسون برای پردازش تصویر به دست بیاد این سیستم هوشمند رو خیلی جاها میشه پیاده کرد مثل بیمارستان ها پست های نگهبانی و صدها جای دیگه

:agree:

دیدگاه

شاید بشه از سنسور PIR استفاده کرد. چون حدس می زنم مقدار اشعه مادون قرمزی که از چشمها تابیده میشه با وجود پلک کمتر بشه. و یا حداقل برای مدتی کم بشه. باید اندازه گیری کرد.
                          دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                          زبانی اند و نانی اند و جانی
                          به نانی نان بده از در برانش
                          محبت کن به یاران زبانی
                          و لیکن یار جانی را به دست آر
                          به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

سلام
                            تا جایی که من می دونم سنسور pir به دمای بدن انسان حساس هستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _آرش
                              شاید بشه از سنسور PIR استفاده کرد. چون حدس می زنم مقدار اشعه مادون قرمزی که از چشمها تابیده میشه با وجود پلک کمتر بشه. و یا حداقل برای مدتی کم بشه. باید اندازه گیری کرد.

:eek:
                              سلام
                              توضیحات تقریبا کاملی در مورد سنسور PIR :
                              http://www.cmos.ir/post-61.aspx
                              :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X