اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن انتگرال در سیمولینک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گرفتن انتگرال در سیمولینک

سلام
    من با سیمولینک می خواهم اننگرا x به توان 2 را در بازه 0 تا 1 بگیرم. شکل زیر را ببینید:
    s1.picofile.com/file/7273817418/1.png
    جواب این انتگرا در این بازه باید 1/3 باشد ولی جواب را 1 نشان میدهد. لطفا راهنمایی نمایید.

با تشکر
    فروشگاه کتاب های اتوماسیون صنعتی
    www.MyPLC.ir

پاسخ : گرفتن انتگرال در سیمولینک

سلام دوست عزیز
    برای اینکه در بازه صفر تا یک ثانیه انتگرال بگیربد باید زمان اجرای شبیه سازی را که 10 قرار داده شده 1 بکنید. (عدد 10 بالای صفحه کنار دکمه های شروع و توقف شبیه سازی را 1 کنید). حاصل 0.3333 خواهد شد.
    شاید بپرسید حالا که شبیه سازی تا 10 ثانیه است چرا 1000/3 را نمایش نمیدهد. این به خاطر استفاده از بلوک انتگرال گیر دارای حد بالا (اشباع است).اگر مشخصات آن را نگاه کنید
    میبینید در گزینه upper saturation limit عدد 1 قرار داده شده و چون 1000/3 از یک بیشتره بجای 1000/3 عدد 1 نمایش داده شده.اگر از انتگرال گیر بدون saturation
    استفاده کنید این مشکل رو هم نخواهید داشت.
    افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

ُسلام
      ممنون از پاسختون و اینکه تست کردم و مشکلی نبود.
      منتها الان من همین انتگرال گیر را در یک پروژه استفاده کردم ولی هرچی زمان رو کم و زیاد می کنم مقدار انتگرال جواب درستی نمی دهد. مثلا وقتی می گذارم روی 10 عدد می شود 8038 ودر 20 عدد 8021 و در 100 عدد 8023 را می دهد.
      عکس راببینید:
      http://s2.picofile.com/file/7274193224/a_section.png
      فایل سیمولینک هم از لینک زیر دانلود کنید.
      http://s1.picofile.com/file/7274195585/a_section.zip.html

ممنون از پاسختون
      فروشگاه کتاب های اتوماسیون صنعتی
      www.MyPLC.ir

دیدگاه

دوست عزیز
        اگر به شکل موج اسکوپ نگاه کنید متوجه میشوید که یک پیک بزرگ در ابتدای شبیه سازی داریم و در ادامه اندازه این سیگنال به شدت کاهش میابد.در نتیجه با افزایش زمان شبیه سازی به مقدار کم، خروجی انتگرال گیر تغییر کمی میکند.ولی اصولا باید افزایش یابد.دلیل کاهش خروجی انتگرال گیر با افزایش زمان در بازه های کوتاه میتونه این باشه که با افزایش زمان شبیه سازی،مطلب برای اینکه شبیه سازی را در زمان کوتاه تری تمام کند از step های بزرگتری استفاده میکنه و همین باعث ایجاد خطا فوق میشه.برای کاهش این اثر میتونید max step size رو (که پیش فرض auto است) مقدار کمی قرار دهید مثلا 1e-5 .
        موفق باشید.
        افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X