اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرد آوری اطلاعات پایه در راه اندازی انواع اینورتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرد آوری اطلاعات پایه در راه اندازی انواع اینورتر

دوست عزیز من نحوه تست ایجیبیتی رو بهت میگم ولی رک بگم با این اطلاعات کمی که داری(در زمینه تعمیرات) دست به این کار نزن.چون تعمیر چنین دستگاه گرانقیمتی احتیاج به تخصص تجربه و ابزارهای تخصصی داره و ممکنه ضرر بزرگی به خودت بزنی.
    پایه های ایجیبیتی رو میتونی از دیتا شیتش دربیاری بر حسب تجربه این ایجیبیتی احتمالا مال شرکت infineon یا eupece هست میتونی از سایتش دیتاشیتشو بگیری.
    و اما برای تست اهمترو روی تست دیود بزار
    پروب قرمز رو به پایه N ایجیبیتی وصل کن بعد پروب مشکی رو به سمت دیگه که خروجی هست وصل کن در این حالت اهمتر باید افت ولتاژ 0.3 تا0.5 ولت رو نشون بده بعد پروب مشکی رو به پایه P وصل کن و پروب قرمز رو به خروجی وصل کن در این حالت هم مانند حالت قبل باید افتی بین 0.3 تا 0.5 مشاهده بشه.این عمل رو برای سه ایجیبیتی انجام بده.

دیدگاه

دوست عزیز من هم مایل نبودم بازش کنم اما مدیر فنی شرکت گفت بازش کن مهم نیست
      من یک عکس با کیفیتر گذاشتم اما برای پیدا کردن مدل igbt باید برد الکترونیکی رو از igbt جدا کرد؟
      زمانی که روشنش می کردم fualt 2340 می داد گفتیم شاید از igbt باشه واینکه دوست عزیز یک طرف igbt ها پل شده و رفته به خروجی اینورتر وطرفه دیگه خازن گذاشته اند از این طریق نمی شه امیتر کلکتور رو پیدا کرد؟
      اگه یک igbt سوخته باشه کل برد رو عوض می کنند یا فقط igbt رو ؟ قیمت این igbt حدودا چه قیمته؟
      دوست عزیز کلا یک توضیح در مورد کارکرد اینورتر می گی که وظیفه igbt و تریستور در اینورتر چیه؟
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

من یک عکس با کیفیتر گذاشتم اما برای پیدا کردن مدل igbt باید برد الکترونیکی رو از igbt جدا کرد؟
        "ترسم که به کعبه نرسی اعرابی کین ره که تو میروی...."
        بله
        اگه یک igbt سوخته باشه کل برد رو عوض می کنند یا فقط igbt رو ؟ قیمت این igbt حدودا چه قیمته؟
        من که شمارشو ندیدم ولی هر پکش باید حدود 1 تومن باشه.
        زمانی که روشنش می کردم fualt 2340 می داد گفتیم شاید از igbt باشه واینکه دوست عزیز یک طرف igbt ها پل شده و رفته به خروجی اینورتر وطرفه دیگه خازن گذاشته اند از این طریق نمی شه امیتر کلکتور رو پیدا کرد؟
        من نحوه تست رو توضیح دادم یا خوب نخوندید یا ...

دیدگاه

سلام
          دوستان من یک اینورتر abb acs550 دارم می خوام تو یک نمایشگر دور سنج مقدار دور موتو ر رو بهم بده کدوم پایه های اینورتور خروجی نمایشگر رو بهم می ده؟
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

سلام
            ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح میکنم. به نظر خودم اینجا جاش بود :wow:
            من زیاد از اینورتورها سر در نمی آرم اما یه موضوع باعث شده که بخوام یه کارهایی باهاش راه بندازم!
            یه مدل دستگاه قدیمی داشتیم که اینورتورش خراب شده و دیگه مقرون به صرفه نیست که اینورتور جدید سفارش بدیم.
            از طرفی تو شرکت یک سری اینورتورهای امرون سری jx هست که همراه دستگاههای جدید اومده و به چندتاهم یدک همراه هشون بود. سرپرست الکترونیک شرکت می خواهد که اینوتور امرون یدک رو جای اون قبلی بذاره! که البته خودش دنبال تنظیمات و پارمترهاش هست و به من ربطی نداره!
            :nerd: من دیدم روی اینورتور امرون درگاه rs485 قرار داده شده! گفتم یه سرچی بزنم ببینیم چیزی برای برنامه نویسی و راه اندازی از طریق این پروتکل (مثلا بیام با یه avr پارامترها رو براش بفرستیم) گیرم میاد یانه؟ :eek:خوشبختانه/ متاسفانه فقط فهمیدم سیم هایش چی هست :cry2: و یه ذره همین حدود...
            بنابراین از اساتید گرامی که توی این زمینه کار کردن می خواستم در صورت امکان راهنمایی بفرمایند یا اینکه یه مثالی که راه انداز باشه معرفی کنند!! ببینیم میشه اینورتور رو از طریق این پروتکل کنترل کرد با نه!

دیدگاه

من دیدم روی اینورتور امرون درگاه rs485 قرار داده شده! گفتم یه سرچی بزنم ببینیم چیزی برای برنامه نویسی و راه اندازی از طریق این پروتکل (مثلا بیام با یه avr پارامترها رو براش بفرستیم) گیرم میاد یانه؟
              خوب چرا میخوای این کار رو بکنی؟ مگه دسگاه کی پد نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                خوب چرا میخوای این کار رو بکنی؟ مگه دسگاه کی پد نداره؟
                سلام
                مزیت هاش زیاده :nice:
                مثلا میتونم یه شبکه راه بندازم که نیاز نباشه تا تنظیمات از روی کی پد اعمال بشه و از جاهایی مثلا تاچ اسکرین یا حتی از رایانه ای که تو جای دیگه کنترل میشه تنظیم بشه!( در نظر بگیرین اپراتور کم سوادی بخواد یه پارامتر رو دستی تنظیم کنه :job: با صفحه گرافیکی راحتتره یا سون سگمنت! :icon_razz: )
                یا اینکه به عنوان یه آرشیو اطلاعات پارامترهای مختلف رو بگیرم و ذخیره کنم برای استفاده های بعدی...
                این مورد رو توی یه کوره 300 متری دیدم که نیاز بود به صورت زمانبندی سرعت 15 موتور کنترل بشه... حالا میشه از روی کی پد اینکار رو کرد؟ :nerd:
                البته روش های صنعتی تری هم هست اما من می خواستم با avr یا arm برم تو نخش
                ممنون میشوم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین به اشتراک بذارین!

دیدگاه

بله دوست عزیز من مزیتهاش زیاده ولی هر کاری راهی داره وراهش هم استفاده از یه HMI هستش. حالا اگه بخوای خودت با AVR یه دونه HMI درست کنی بحثش جداس....
                  یه بخش تو منوال درایو وجود داره که مربوط به ارتباط مدباس درایو میشه اونو کامل بخون.اونجا گفته باید به کدوم رجیستر چه مقداری بدی که چه کاری انجام بشه ممکنه مثال عملی هم زده باشه.مدباس رو بلدی چطور کار میکنه؟ اگه نه توصیه میکنم اول اونو یاد بگیری.
                  برای کنترل با کامپیوتر هم معمولا یه نرم افزار برای این کار داره که میتونی از سایتش بگیری.

دیدگاه

شما باید gsd فایل اون درایو بگیری و بتونی از اون سر در بیاری
                    برو تو سایت شرکت سازنده ی درایو سرچ کن gsd و مدل درایوت رو هم بزن شما حتی اگه اسم رجیستر هارو هم از منوال درایو بخونی باید gsd فایل رو هم استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin11
                      شما باید gsd فایل اون درایو بگیری و بتونی از اون سر در بیاری
                      برو تو سایت شرکت سازنده ی درایو سرچ کن gsd و مدل درایوت رو هم بزن شما حتی اگه اسم رجیستر هارو هم از منوال درایو بخونی باید gsd فایل رو هم استفاده کنی
                      میشه یه کم درباره gsd بیشتر توضیح بدید؟؟

دیدگاه

سلام
                        من از دیدگاه PLC تعریف می کنم

GSD File فایلی است که مشخصات سخت افزار مهمان را به نرم افزار میزبان معرفی می کند.سرعت انتقال ، تعداد ورودی و خروجی ، استاندارد مورد استفاده و ... در این فایل نوشته شده است

http://www.fileinfo.com/extension/gsd
                        کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد خان
                          سلام
                          من از دیدگاه PLC تعریف می کنم

GSD File فایلی است که مشخصات سخت افزار مهمان را به نرم افزار میزبان معرفی می کند.سرعت انتقال ، تعداد ورودی و خروجی ، استاندارد مورد استفاده و ... در این فایل نوشته شده است

www.en.wikipedia.org/wiki/PROFINET
                          خوب حالا برای چی باید از این GSD استفاده کنیم؟ ارتباط ما قراره مدباس باشه ولی تو ویکی درباره پروفینت گفته بود! پروفینت ربطش به مدباس چیه؟

دیدگاه

فایل رو اصلاح کردم و مطمئن هستم دیگه ارتباط بینشون رو درک می کنید
                            تو پروتکول پروفیباس PLC ها برای کنترل ماژول ورودی خروجی ابتدا باید GSD File ماژول رو در برنامه سیماتیک و در قسمت سخت افزار به سیستم داد تا CPU بتونه مشخصات ماژول و نحوه کنترلش رو بدونه.یکجورایی میشه گفت GSD File ارتباط میان سخت افزار و نرم افزار مهمان با نرم افزار میزبان (PLC) است

http://www.fileinfo.com/extension/gsd

دیدگاه

فایل رو اصلاح کردم و مطمئن هستم دیگه ارتباط بینشون رو درک می کنید
                              نه بازم درک نکردم! چون ما داشتیم درباره مدباس صحبت میکردیم! نه پروفیباس!
                              تو پروتکول پروفیباس PLC ها برای کنترل ماژول ورودی خروجی ابتدا باید GSD File ماژول رو در برنامه سیماتیک و در قسمت سخت افزار به سیستم
                              تنها PLC موجود تو بازار زیمنس نیست دوست عزیزم! 70 درصد اینورتر های موجود تو بازار هم اصلا پروفیباس رو ساپورت نمیکنن مثل اینورتر همین دوستمون!

ضمنا ما اصلا درباره plc صحبت نکردیم! ایشون میخواد درایو رو از طریق RS485 به یه میکرو(ارم یاAVR) وصل کنه. حالا با این حساب بازم GSD لازمه؟ شما تا حالا این کار رو کردید؟
                              دوست عزیز AMIN11 هم بیاد یه کم بیشتر توضیح بده بد نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                                ما داشتیم درباره مدباس صحبت میکردیم! نه پروفیباس!تنها PLC موجود تو بازار زیمنس نیست دوست عزیزم! 70 درصد اینورتر های موجود تو بازار هم اصلا پروفیباس رو ساپورت نمیکنن مثل اینورتر همین دوستمون!

ضمنا ما اصلا درباره plc صحبت نکردیم! ایشون میخواد درایو رو از طریق RS485 به یه میکرو(ارم یاAVR) وصل کنه. حالا با این حساب بازم GSD لازمه؟ شما تا حالا این کار رو کردید؟
                                من GSD رو از دیدگاه PLC گفتم فقط.
                                شما هم می تونید بهتر صحبت کنید.لحن صحبت کردنتون مثل بازخواست کردن هست.
                                سوال ؟؟؟ کنترل اینورتر در چه حدی هست؟ آیا باید حتما از RS485 استفاده بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X