اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساعت رله دار ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساعت رله دار ؟

ساعت با تایمر فرق داره مثلا اگر قرار باشه از زمان 14:15 تا 16:10 رله بسته بشه هیچکدوم از روشهای گفته شده جواب نمیده. ظاهرا چنین چیزی وجود نداره.

دیدگاه

سلام یکم بیشتر بگی واسه چی دقیقا می خوای شاید تونستم کمکت کنم

!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

دستگاهی که من می خواستم خیلی ساده بود ولی ظاهرا بصورت تجاری تو بازار نیست . رله ای که در فاصله زمانی قابل تعریف (مثلا از ساعت 9:51 الی ساعت 17:38 ) وصل بشه

دیدگاه

ساعت فرمان
          تو لاله زار میتونی پیدا کنی
          مخصوص راه پبله ها یا چراغ های روشنایی هست که باید از یه ساعتی به بعد تا یه زمان مشخص روشن بشن
          نوع دیجیتالش هم هست

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

با سلام
            همانطور که قبلا هم گفتم کار شما رو فقط این نوع تایمر میتونه راه بندازه
            http://8pic.ir/images/57607146631222462719.jpg
            اگه دقت کنید پین های ریزی روی این تایمر هست که هر کدوم حدود 5 دقیقه زمان داره با وصل و یا قطغ کردن این پین ها شما میتونی به هر زمانی که بخای در طی 24 ساعت برسی
            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
              با سلام
              همانطور که قبلا هم گفتم کار شما رو فقط این نوع تایمر میتونه راه بندازه
              http://8pic.ir/images/57607146631222462719.jpg
              اگه دقت کنید پین های ریزی روی این تایمر هست که هر کدوم حدود 5 دقیقه زمان داره با وصل و یا قطغ کردن این پین ها شما میتونی به هر زمانی که بخای در طی 24 ساعت برسی
              سلام تایمر صنعتی ساعت نداره ولی میشه با راه اندازی سر ساعت ،به زمان دلخواه دست پیدا کرد ولی ساعت فرمان، تنظیمش راحت تره ، رزولوشن زمان اتصال یک دقیقه و برخی از روزهای هفته قابل حذف هست تایمر صتعتی احتمالا قیمت کمتری داره. ساعت اگر درست طراحی شده باشه عقب و جلو نمیافته. دقت تایمر صنعتی از نظر عقب و جلو افتادن پس از چند ماه کارکرد چقدر قابل اعتماده ؟ شاید نوع خفن تر ساعت فرمان باشه که با داشتن تقویم بشه بصورت سالیانه برنامه ریزی کرد. در مجموع در محیطهای غیر نویزی کفه ترازو به نفع ساعت فرمان هست

دیدگاه

این تایمر که بنده خدمت شما عرض کردم یه نمونه صنعتی هست .و خودتون میدونید که تجهیزات صنعتی از نظر امنیت و درصد اطمینان همیشه حرف اول رو میزنن چون اگه مشکلی در زمان کار پیش بیاد نتنها ممکنه خسارات مالی (ازبین رفتن محصول و خسارت به ماشین ) به وجود یباد .بلکه میتونه خسارات جانی هم داشته باشه
                این تایمر هم ساعت داره اگه به عکس دقیق نگاه کنید میتونید فلش کوچکی که اونجا هست رو ببینید .این تایمر داخلش موتوری داره که دایره کناری رو که پینهای نتظیم زمان روش هستن به ارومی باسرعت دقیقا برابر با ساعت میچرخونه و اگه تغذیه این تایمر قطع نشه (غیر از تغذیه اصلی یه تغذیه بکاپ براش در نظر بگیرید) کاملا دقیق براتون کار میکنه
                روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X