اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با plc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار با plc

نه دوست من ، هر plc برای هر برندی که باشه برنامه مخصوص خودشو داره با فانکشن های خودش ، زیمنس یا فتک فرق داره فتک با دلتا و ... **** در مورد HMI هم مثل PLC هر کدوم با برنامه خودش برنامه ریزی میشه و باید ببینید از چه مدلی استفاده شده *** اون سیم ها هم با توجه به نیازهای کار به ورودی و خرووجی های PLC میخوره
    M.R.R

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
      سلام ممنون از راهنمایی هاتون
      من دیروز کار plc یکی از دوستان رو دیدم گفت که feteke و تو تابلو برقش که 2 متری می شد هزارتا سیم بود که آدم با دیدنش گیج میشد
      .حالا این fetek رو می شه با simtic maneger برنامه نویسی کرد؟؟؟
      روش یک hmi بود که فارسی بود ... این رو با همون wincc طراحی می کنن

یا اینا همه ماله زیمنسه؟؟؟؟؟

باید حتما دورش رو بگذرونم اینطوری نمی شه :surprised:

راستی اون همه سیم به کجای ماژولها می خوره؟؟؟
      فکر کنم اسم برنامه فتک Winproladder و Simatic برای پی ال سی های S7 زیمنس هست.لوگو و S7-300 هر دو زیمنس هستند اما برنامه هاشون زمین تا آسمون فرق داره
      HMI میتونه هر برندی باشه،طراحی هرکدوم تو یک برنامه و با توجه به مدل اونها کاملا فرق داره
      شما اول برو تحقیقاتتو کامل کن بعد برو دوره هاشو بگذرون که درک کنی کامل قضیرو
      اونسیم ها هم یا مستقیم یا با واسطه با PLC ارتباط دارن
      کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد خان
        فکر کنم اسم برنامه فتک Winproladder و Simatic برای پی ال سی های S7 زیمنس هست.لوگو و S7-300 هر دو زیمنس هستند اما برنامه هاشون زمین تا آسمون فرق داره
        HMI میتونه هر برندی باشه،طراحی هرکدوم تو یک برنامه و با توجه به مدل اونها کاملا فرق داره
        شما اول برو تحقیقاتتو کامل کن بعد برو دوره هاشو بگذرون که درک کنی کامل قضیرو
        اونسیم ها هم یا مستقیم یا با واسطه با PLC ارتباط دارن
        سلام

اینجوری که خیلی بده با این همه برند و مدل و نرم افزار ..پس یه متخصص plc باید همه رو کار کنه و حتماً باید زمان زیادی بزاره که توش mater بشه

اگه 100 مدل plc داشتیم چی ؟؟ همش که نمیشه با یکی دوتا برند کار کرد؟؟؟

دیدگاه

درود به همه دوستان
          ببینید برنامه نویسی PLC ها (به طور کلی) تحت استاندارد IEC 61131 هست، تنها نکته اینجاست که هر PLC با توجه به سخت افزارش با بقیه یک سری تفاوت ها داره، منتهی اگر شما با این استاندارد آشنا باشید، می تونید تقریبا با هر PLC برنامه نویسی کنید، فقط یک مقدار باید با محیط نرم افزار و مشخصات سخت افزار آن آشنا بشید. مثل برنامه نویسی C هست، وقتی برنامه نویسی بلد باشید، می تونید برای AVR، ARM، PIC توسط کامپایلر های مختلف برنامه بنویسید.
          حتی بعضی از شرکتها هستند که نرم افزار تولید می کنند، و بقیه شرکت ها میان سخت افزار PLC رو می سازند و از این نرم افزار های استفاده می کنند.
          مثل
          http://www.isagraf.com/index.htm
          http://www.advantech.com/products/ADAM-5000-Series/sub_1-368QR0.aspx

پیروز باشید
          در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
          مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

مجددا سلام ، دوست عزیزمون آقای یار محمدی درست میفرمایند ، کلیه PLC ها دارای یک قالب مشترک هستند ، اما به نظرم در برنامه هایی که مخصوص هر برند ساخته میشه یک سری تفاوت هایی پیدا میشه ، من قصد دارم با استفاده از وی بی بتونم یک نرم افزار کلی برای PLC بنویسم اونهم به زبان پارسی که به همین وسیله هم بتونیم استفاده مادی ببریم هم معنوی ، هر کدوم از دوستان که مایل بود به بنده اطلاع بده خوشحال میشم با همکاری همدیگه نام ایران بپیچه تو کل دنیا ( البته نام نیک)
            M.R.R

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X