سلام
دوست عزیز من با پورت rs 232 بیجر به فتک وصل شدم
الان تنظیماتش یادم نیست
ولی سعی میکنم فردا تو کارخونه نگاه کنم
برگشتنی حتما میذارم اینجا
اگر یادم بمونه
سلام
من یه ماژول پورت سریال fbs c2 تهیه کردم و روی پورت کامپیوترم هر یه ثانیه یه اطلاعات میفرستم حالا میخوام این اطلاعات رو توسط plc fatek بگیرم با همون ماژولی که گفتم اما طریقه کانفیگ کردن پی ال سی رو نمیدونم یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید بعد میخوام این اطلاعات رو بدم به خرو جی آنالوگ خواهش میکنم کمکم کنید
سلام دوست عزیز
به تنظیمات دیپ سوییچ های پشت اچ ام ای داخل دفترچه راهنما توچه کن اگه مشکل رفع شد که هیچ نشد به ایمیل من یه پیغام بده
kamal-kafi@hotmail.com
فتک؟؟؟ plc سلام دوست عزیز...یه سوال داشتم در مورد
من یه پروژه گرفتم که میبایست 8 تا سنسور انالوگو به ورودی وصل کنم ...سوال اولم اینه که این سنسورا رو چطور در ورودی ها یا توی قسمت کانفیگوریشن باید پیکر بندی کنم...؟یه جا دیدم که ریجستری های ورودی انالوگ (
R3840〜R3903 (Analog Input Register)
)
......هستند
حالا اگه من سنسورو وصل کنم به چه صورت ومقادیر خوانده شده رو باید به مقایسه کننده بدم وبا با کدام رجیستر ورودی ها ...؟؟ ایا باید در قسمت کانفیگوریشن اونا را تنظیم کنم و......؟؟و سوال دوم اینکه من یه اچ ام ای دلتا دارم که پورت ادرنت نداره و من هم با هاش تا حالا کار نکردم ...میخواستم بدونم که چطور باید به plc مرتبتش کنم..
در ضمن طرف میخواد هر 15 دقیقه اطلاعات به صورت فایل اکسل به قسمت اتاق کنترل در این موردم اگه ممکنه راهنماییم کنید....ممنون از شما
محسن
دیدگاه