اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول سنسور لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ماژول سنسور لمسی

سلام دوستان عزیز
    من یک سنسور لمسی از فروشگاه خریدم از این لینک

می خواستم بدونم می تونم به خروجی ش یک رله وصل کنم و باهاش یه وسیله برقی 220 ولت رو کنترل کنم؟
    استفاده از دیود زنر برای محافظت از جریان معکوس به نظرتون لازمه ؟
    ممنون

نوشته اصلی توسط advantage نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    من یک سنسور لمسی از فروشگاه خریدم از این لینک

می خواستم بدونم می تونم به خروجی ش یک رله وصل کنم و باهاش یه وسیله برقی 220 ولت رو کنترل کنم؟
    استفاده از دیود زنر برای محافظت از جریان معکوس به نظرتون لازمه ؟
    ممنون
    سلام و خسته نباشید ،
    اگر بخوایید به خروجی ماژول ، رله وصل کنید ، چون بوبین رله بار سلفی هست ، لازمه با خروجی یه دیود 1N4007 یا UF4007 موازی کنید ،
    کاتد دیود به خروجی مثبت و
    آند دیود به خروجی منفی.

دیدگاه

درود
      از ماژول های رله آماده هم میتونید استفاده کنید که اکثرا روی بردشون اپتوکوپلر و دیود هرزگرد جهت محافظت تعبیه شده.

دیدگاه

این سنسور خروجی فرکانس دار داره نه dc نمیشه رله بهش متصل کرد.باید ماژول دیگری تهیه شود.میتوانید از ماژول ttp223 و ترانزیستور و مقاومت و دیود و رله استفاده کنید تا بتونید یک وسیله برقی 220 ولتی را کنترل کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
          این سنسور خروجی فرکانس دار داره نه dc نمیشه رله بهش متصل کرد.باید ماژول دیگری تهیه شود.میتوانید از ماژول ttp223 و ترانزیستور و مقاومت و دیود و رله استفاده کنید تا بتونید یک وسیله برقی 220 ولتی را کنترل کنید.
          به نظرم این 32 کیلوهرتز که در توضیحات کالا تحت عنوان فرکانس خروجی درج شده ، فرکانس اعمال شده به فنر تاچ هست ، نه فرکانسی که به مصرف کننده میرسه.
          شاید هم فرکانس PWM اعمال شده به مصرف کننده موقع پیکربندی خروجی در حالت دیمری.
          جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۴:۵۵ ۱۴۰۴/۰۷/۲۳.

دیدگاه

• Alireza2025
            Alireza2025 دیدگاه ثبت کرد
            Editing a comment
            سلام.
            بله.فرکانس خروجی در حالت پیکر بندی دیمری است که بین 30%و60%و100% است و حداکثر ان 100% یا همان 32کیلوهرتز است.در حالت عادی مانند یک کلید خاموش و روشن است.
        لطفا صبر کنید...
        X