اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ باتری لیتیوم یون 3 سل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شارژ باتری لیتیوم یون 3 سل

باسلام وقت بخیر
    من یه ماژول پلیر دارای آمپلی + بلندگو و... رو ساختم
    ماژول برق 7 الی 24 ولت رو جواب میده
    من یه جای باتری 3تایی لیتیومی خریدم و 3تا باتری هم گذاشتم داخلش و هم به ورودی ماژول پلیر وصلش کردم و هم به یک سوکت مادگی برقی
    حالا سوالی که دارم برای شارژ این باتری ها الان من از طریق یک آداپتور 12 ولت 2 آمپر دارم شارژ می کنم و سیستم هم درست داره جواب میده.
    ولی یکی دو تا سایت خوندم که نباید آداپتور مستقیم بزنیم به باتری لیتیوم یونی
    موردی که هست یک سری شارژر مثل آداپتور هست که نوشته شارژر 3 سل ، یک سری مدار هست که باید از اولین باتری یکی یکی وصل کنی به مدار که خب جا باطری من فقط یک خروجی مثبت و منفی داره و وسط چیزی نداره ، بعد دوباره یسری سایت ها نوشتن این مدار ها و شارژر ها رو هم مستقیم به باتری نزنید و مدار محافظ می خواد!

من واقعا گیج شدم چجوری این باتری ها رو شارژ کنم ؟
    از چه قطعه ای باید استفاده کنم؟ ( باتوجه به شرایط موجود )
    آیا واقعا شارژ از طریق اتصال مستقیم آداپتور به باتری ها خرابشون میکنه ؟ ( البته حواسم هست و سر 2 ساعت در میارم آداپتور رو )

استفاده از BMS (سیستم مدیریت باتری) برای شارژ باتری لیتیمی 3 سل الزامی است زیرا این نوع باتری‌ها نسبت به شارژ بیش‌ازحد (Overcharge)، تخلیه‌ی بیش‌ازحد (Overdischarge) و عدم توازن ولتاژ بین سلول‌ها بسیار حساس‌اند. بدون BMS، ممکن است یکی از سلول‌ها بیش از حد شارژ یا تخلیه شود که می‌تواند به کاهش عمر باتری، کاهش ظرفیت واقعی، یا در موارد شدید، به خطرات ایمنی مانند داغ شدن، آتش‌سوزی یا انفجار منجر شود. BMS با پایش ولتاژ، جریان، دما و تعادل بین سلول‌ها، نه تنها ایمنی و عملکرد پایدار را تضمین می‌کند، بلکه طول عمر باتری را نیز افزایش می‌دهد. می توانید از این برد استفاده کنید
    ماژول شارژ و دشارژ BMS باتری لیتیومی 3 سل 20 آمپر

​اگر از برد محافظ شارژ و دشارژ (BMS) مخصوص باتری لیتیمی 3 سل استفاده کنی، باید ولتاژ شارژ 12.6 ولت را اعمال کنی، چون هر سلول به‌طور کامل تا 4.2 ولت شارژ می‌شود (3 × 4.2 = 12.6 ولت). این ولتاژ باید از منبعی تأمین شود که جریان مناسب برای شارژ باتری را نیز فراهم کند (مثلاً با جریان 1 تا 2 آمپر بسته به ظرفیت باتری). BMS از شارژ بیش‌ازحد جلوگیری می‌کند،​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی عزتی نمایش پست ها
      استفاده از BMS (سیستم مدیریت باتری) برای شارژ باتری لیتیمی 3 سل الزامی است زیرا این نوع باتری‌ها نسبت به شارژ بیش‌ازحد (Overcharge)، تخلیه‌ی بیش‌ازحد (Overdischarge) و عدم توازن ولتاژ بین سلول‌ها بسیار حساس‌اند. بدون BMS، ممکن است یکی از سلول‌ها بیش از حد شارژ یا تخلیه شود که می‌تواند به کاهش عمر باتری، کاهش ظرفیت واقعی، یا در موارد شدید، به خطرات ایمنی مانند داغ شدن، آتش‌سوزی یا انفجار منجر شود. BMS با پایش ولتاژ، جریان، دما و تعادل بین سلول‌ها، نه تنها ایمنی و عملکرد پایدار را تضمین می‌کند، بلکه طول عمر باتری را نیز افزایش می‌دهد. می توانید از این برد استفاده کنید
      ماژول شارژ و دشارژ BMS باتری لیتیومی 3 سل 20 آمپر

​اگر از برد محافظ شارژ و دشارژ (BMS) مخصوص باتری لیتیمی 3 سل استفاده کنی، باید ولتاژ شارژ 12.6 ولت را اعمال کنی، چون هر سلول به‌طور کامل تا 4.2 ولت شارژ می‌شود (3 × 4.2 = 12.6 ولت). این ولتاژ باید از منبعی تأمین شود که جریان مناسب برای شارژ باتری را نیز فراهم کند (مثلاً با جریان 1 تا 2 آمپر بسته به ظرفیت باتری). BMS از شارژ بیش‌ازحد جلوگیری می‌کند،​
      سلام و درود
      خب یه مشکلی که هست من از جای باتری 3 تایی استفاده می کنم و فقط یک خروجی مثبت و یک خروجی منفی داره
      چجوری می تونم وصلش کنم به این مدار ؛ نمیشه
      امثال ماژول های زیر که فقط یک خروجی دارن چی از این ها میتونم استفاده کنم؟

دیدگاه

بله می توانید از این ماژول هم استفاده کنید برای شارژ و دشارژ ایمن استفاده کنید با این تفاوت که دیگه امکان بالانس باتری ها رو از دست می دید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط smh72 نمایش پست ها
          باسلام وقت بخیر
          من یه ماژول پلیر دارای آمپلی + بلندگو و... رو ساختم
          ماژول برق 7 الی 24 ولت رو جواب میده
          من یه جای باتری 3تایی لیتیومی خریدم و 3تا باتری هم گذاشتم داخلش و هم به ورودی ماژول پلیر وصلش کردم و هم به یک سوکت مادگی برقی
          حالا سوالی که دارم برای شارژ این باتری ها الان من از طریق یک آداپتور 12 ولت 2 آمپر دارم شارژ می کنم و سیستم هم درست داره جواب میده.
          ولی یکی دو تا سایت خوندم که نباید آداپتور مستقیم بزنیم به باتری لیتیوم یونی
          موردی که هست یک سری شارژر مثل آداپتور هست که نوشته شارژر 3 سل ، یک سری مدار هست که باید از اولین باتری یکی یکی وصل کنی به مدار که خب جا باطری من فقط یک خروجی مثبت و منفی داره و وسط چیزی نداره ، بعد دوباره یسری سایت ها نوشتن این مدار ها و شارژر ها رو هم مستقیم به باتری نزنید و مدار محافظ می خواد!

من واقعا گیج شدم چجوری این باتری ها رو شارژ کنم ؟
          از چه قطعه ای باید استفاده کنم؟ ( باتوجه به شرایط موجود )
          آیا واقعا شارژ از طریق اتصال مستقیم آداپتور به باتری ها خرابشون میکنه ؟ ( البته حواسم هست و سر 2 ساعت در میارم آداپتور رو )
          با سلام ،
          وظیفه مدار شارژ و محافظ شارژ (PCM یا BMS) با هم متفاوته.
          محافظ شارژ ، از باتری در برابر تخلیه بیش از حد ، اتصال کوتاه و اور شارژ محافظ میکنه. اما نمیتونه کار شارژر رو انجام بده.
          وظیفه شارژر ، محدود کردن ولتاژ و جریان شارژ و تغییر این دو پارامتر متناسب با درصد و رویه شارژ باتری هست.
          خلاصه بخوام بگم ، استفاده از هر دو لازم و ضروریه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X