اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تنظیم جریان خروجی ماژول افزاینده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تنظیم جریان خروجی ماژول افزاینده

سلام
    من یک ماژول افزاینده ولتاژ 250 وات خریده ام:

ولی فقط می تونم ولتاژ رو از طریق مولتی متر اندازه گیری کنم و متوجه بشم ولتاژ خروجی الان چند هست
    برای تنظیم جریان خروجی هم پتانسیومتر داره این ماژول و سوالم اینجاست چطور می تونم متوجه بشم جریان خروجی الان چند هست؟
    شما از چه طریق جریان خروجی این ماژول رو متوجه می شید که روی مقدار دلخواه تنظیم کنید؟ ممنون میشم پاسخ بدید

نوشته اصلی توسط mohsen1582 نمایش پست ها
    سلام

ولی فقط می تونم ولتاژ رو از طریق مولتی متر اندازه گیری کنم و متوجه بشم ولتاژ خروجی الان چند هست
    برای تنظیم جریان خروجی هم پتانسیومتر داره این ماژول و سوالم اینجاست چطور می تونم متوجه بشم جریان خروجی الان چند هست؟
    شما از چه طریق جریان خروجی این ماژول رو متوجه می شید که روی مقدار دلخواه تنظیم کنید؟ ممنون میشم پاسخ بدید
    باسلام
    برای سنجش شدت جریان، شما به یک آمپرسنج نیاز دارید و بعد خروجی رو به بار متصل کنید.
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

برای تنظیم جریان خروجی این ماژول افزاینده DC-DC، ابتدا باید ولتاژ خروجی را تنظیم کنید. این کار با استفاده از پتانسیومتر مخصوص تنظیم ولتاژ (معمولاً روی برد مشخص است) انجام می‌شود. ولتاژ مورد نظر را با استفاده از مولتی‌متر اندازه بگیرید و پتانسیومتر را آن‌قدر بچرخانید تا ولتاژ خروجی به مقدار دلخواه برسد. توصیه می‌شود این تنظیم را هنگام اتصال یک بار سبک انجام دهید تا ولتاژ بدون نوسان و دقیق تنظیم شود.

برای تنظیم جریان خروجی، به یک مقاومت مناسب برای بار نیاز دارید که توان کافی برای تحمل جریان را داشته باشد. مثلاً اگر می‌خواهید جریان را روی 3 آمپر محدود کنید و ولتاژ خروجی 12 ولت باشد، باید از مقاومتی حدود 4 اهم با توان حداقل 50 وات استفاده کنید (P = V × I = 12 × 3 = 36 وات، با در نظر گرفتن حاشیه ایمنی). سپس پتانسیومتر مخصوص تنظیم جریان را آن‌قدر بچرخانید تا جریان عبوری (که با آمپرمتر سری‌شده قابل مشاهده است) به مقدار دلخواه برسد. از این پس، اگر بار بیشتر از این جریان بخواهد، ولتاژ خروجی کاهش پیدا می‌کند تا از آسیب به مدار جلوگیری شود. حتماً در جریان‌های بیش از 4 آمپر از هیت‌سینک مناسب استفاده کنید و دمای هیت‌سینک را زیر 80 درجه سانتی‌گراد نگه دارید.

دیدگاه

سلام

با سلام،
        شما نیازمند یک مصرف کننده با جریان کشی بالا مثل لامپ هالوژن 100 وات خودرویی هستید.
        مصرف کننده رو باید به خروجی وصل کنید و آمپر متر رو هم باید با مصرف کننده سری کنید.
        حالا با چرخوندن مولتی ترن مربوط به جریان ، میتونید مقدار محدود کننده جریان رو مشاهده کنید.
        البته بسته به ولتاژ ورودی و خروجی تنظیم شده ، ممکنه نیاز به یکسری ریزه کاری ها داشته باشید.
        ​​​

دیدگاه

سلام منظورتون از ریزه کاریها رو میشه بیشتر توضیح بدید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
            شما نیازمند یک مصرف کننده با جریان کشی بالا مثل لامپ هالوژن 100 وات خودرویی هستید.
            مصرف کننده رو باید به خروجی وصل کنید و آمپر متر رو هم باید با مصرف کننده سری کنید.
            حالا با چرخوندن مولتی ترن مربوط به جریان ، میتونید مقدار محدود کننده جریان رو مشاهده کنید.
            البته بسته به ولتاژ ورودی و خروجی تنظیم شده ، ممکنه نیاز به یکسری ریزه کاری ها داشته باشید.
            ​​​

دیدگاه

به فرض اگر ولتاژ ورودی و مصرف کننده شما 12 ولتی باشه ، از یه حد به بعد جریان خروجی کاهش پیدا نمیکنه و نمیتونید متوجه تنظیم درست بشید.
              به همین دلیل باید ولتاژ ورودی به ماژول رو کاهش بدید یا از مصرف کننده با ولتاژ کاری بالاتر استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X