اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضد آب کردن ماژول التراسونیک HC-HR04

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ضد آب کردن ماژول التراسونیک HC-HR04

سلام. من یه ماژول HC-HR04 رو به آردوینو وصل کردم و به خوبی فاصله رو تشخیص میده. اما وقتی این ماژول رو روی سقف یک مخزن آب که در پشت بام منزل هست نصب می کنم، در اثر تابش نور آفتاب به مخزن، آب داخل مخزن تبخیر میشه و روی ماژول التراسونیک قطرات آب به وجود میاد. سوال من اینه که آیا این قطرات آب مشکلی در عملکرد ماژول ایجاد می کنه یا نه؟ آخه وقتی ماژول رو خارج از مخزن آب به آردوینو وصل می کنم به خوبی کار می کنه اما وقتی داخل مخزن آب روی سقفش نصب می کنم فاصله ی سقف مخزن تا سطح آب رو درست اندازه گیری نمی کنه و خطای زیادی میده. اگه قطرات آب تشکیل شده روی ماژول، روی عملکرد ماژول تاثیر منفی میذاره، لطفا بهم توضیح بدید که چی کار کنیم که ماژول ضد آب بشه یا یک ماژول ضد آب شبیه این ماژول بهم معرفی کنید. ممنون.

درود
    - میتوانید در سقف مخزن یک سورخ ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود. ماژول را هم روی بدنه نصب کنید.
    - میتوانید مدار را با اپوکسی پوشش دهید تا ضد آب شود اما خود سنسورهای فرستنده و گیرنده را نمیتوانید با اپوکسی پوشش دهید چون ماژول دیگر کار نخواهد کرد.
    - روش اندازه گیری سطح آب در مخرن را تغییر دهید، البته روشی را که اکنون بکار برده اید ساده و ارزان است ولی خب دارای معایبی هم هست که الان با یکی از آنها مواجه شده اید برای آشنایی با روشهای دیگر لینک زیر را ببینید:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X