اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهنده ولتاژ با ورودی باتری لیتیم یون و خروجی 2.4 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهنده ولتاژ با ورودی باتری لیتیم یون و خروجی 2.4 ولت

میخوام ولتاژ یک باتری لیتیوم یونی را با استفاده از یک مدار کاهنده به 2.4 ولت برسانم، از چه ماژول یا رگولاتوری باید استفاده کنم تا در ورودی 4.2 فول شارژ و 3 ولت حداقل ولتاژ باتری را قبول کرده و همواره 2.4 ولت را در خروجی بدهد، ماژول های آماده معمولا ولتاژ ورودی کمتر از 4.5 ولت رو قبول نمیکنن
    شاید از AMS1117​-2.5 بشه استفاده کرد ولی از 3.6 ولت به پایین در ورودی، خروجی آن هم کاهش میابد و از طرفی تقریبا بخش بزرگی از ظرفیت باتری را به گرما تبدیل میکند که بازده را کاهش میدهد
    پیشنهاد دوستان در این مورد چیه؟​

سلام.من الان حضور ذهن کافی برای پاسخ کامل به این سوال ندارم ولی می توانم شما را به مسیر درست راهنمایی کنم.میتوانید با یه مدار فیدبک ساده با کمک گرفتن از ایسی tl431 و اپتو کوپلر 817 و یک تقسیم ولتاژ مقاومتی راه بندازیدش. این طور که رو با یک تقسم ولتاژ مقاومتی از ولتاژ خروجی تون 431 تغذیه کرده و 431 رو به 817 میزنید و با یک تقسم ولتاژ مقاومتی دیگه و قرار دادن 2 پایه ی بعدی 817 به عنوان مقاومت r1 یا r2 میتوانید ولتاژ خروجیی ثابت 2.4 ولت داشته باشید ولی باید مقدار مقاومت های هر دو تقسیم های ولتاژ رو خودتون حساب کنید. و با یک سرچ هم میتوانید در مورد ساخت یک مدار فید بک در اینترنت جستجو کنید شاید مدار بهتری را پیدا کردید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
      سلام.من الان حضور ذهن کافی برای پاسخ کامل به این سوال ندارم ولی می توانم شما را به مسیر درست راهنمایی کنم.میتوانید با یه مدار فیدبک ساده با کمک گرفتن از ایسی tl431 و اپتو کوپلر 817 و یک تقسیم ولتاژ مقاومتی راه بندازیدش. این طور که رو با یک تقسم ولتاژ مقاومتی از ولتاژ خروجی تون 431 تغذیه کرده و 431 رو به 817 میزنید و با یک تقسم ولتاژ مقاومتی دیگه و قرار دادن 2 پایه ی بعدی 817 به عنوان مقاومت r1 یا r2 میتوانید ولتاژ خروجیی ثابت 2.4 ولت داشته باشید ولی باید مقدار مقاومت های هر دو تقسیم های ولتاژ رو خودتون حساب کنید. و با یک سرچ هم میتوانید در مورد ساخت یک مدار فید بک در اینترنت جستجو کنید شاید مدار بهتری را پیدا کردید.
      با سلام .. مقدار جریان را مشخص نکرده‌اید ..اما .رگولاتور ۱۱۱۷ هم در جریان بیش از ۱۵۰ میلی،امپر خیلی،داغ میشود
      ای،سی رگولاتور LDO..
      .1,,,,.,,TPS7A. 1650.....
      2, در جریان 100 میلی آمپر در خروجی ،،.،60میلی ولت افت ولتاژ دارد. از این نظر رگولاتور بسیار خوبی،است ...
      LDO,:100ma,:,60mv
      3,,,..ولتاژ،ورودی،۳ تا ۶۰،،ولت ..
      ,,4,,در نوع ولتاژ متغییر قابل تنظیم
      ولتاژ،خروجی، از ۱.۲ ولت تا ۱۸ ولت قابل تنظیم است ..
      5,,رگولاتور کم مصرف می باشد ....5میکرو امپر
      6,,,حداکثر جریان خروجی،۱۰۰ میلی،امپر .
      7,,, با قابلیت .POWER GOOD......
      .,,8...برای،تثبیت خروجی،‌خازن ۲.۲ میکرو فاراد سرامیک
      در خروجی،لازم دارد....
      9,,,دقت ‌‌۲ درصد .
      ..رگولاتور خطی،LDO ,LP3966 ...و ،،رگولاتور. LDO LP3963 . ,که ۳ امپر هستند هم مناسب،است.
      جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۳:۲۸ ۱۴۰۴/۰۷/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ahamdi نمایش پست ها
        میخوام ولتاژ یک باتری لیتیوم یونی را با استفاده از یک مدار کاهنده به 2.4 ولت برسانم، از چه ماژول یا رگولاتوری باید استفاده کنم تا در ورودی 4.2 فول شارژ و 3 ولت حداقل ولتاژ باتری را قبول کرده و همواره 2.4 ولت را در خروجی بدهد، ماژول های آماده معمولا ولتاژ ورودی کمتر از 4.5 ولت رو قبول نمیکنن
        شاید از AMS1117​-2.5 بشه استفاده کرد ولی از 3.6 ولت به پایین در ورودی، خروجی آن هم کاهش میابد و از طرفی تقریبا بخش بزرگی از ظرفیت باتری را به گرما تبدیل میکند که بازده را کاهش میدهد
        با عرض،سلام ..
        ،،می‌توانید از رگولاتور LDO ,به شماره LP3964
        و رگولاتور LP3961 با جریان خروجی،حداکثر ۸۰۰ میلی،امپر ..استفاده کنید
        ،۱،، افت ولتاژ، در جریان ۸۰۰ میلی،امپر ..۲۴۰ میلی ولت
        .،۲،،.و ولتاژ ورودی، ۲.۵ تا ۷ ولت
        ،۳،،،،رگولاتور پاسخ سریع دارد . و مناسب برای، میکرو پروسسور می باشد ..
        .۴،،,,ولتاژ خروجی ۱.۲ ،تا ۵ ولت است .

دیدگاه

• Ahamdi
          Ahamdi دیدگاه ثبت کرد
          Editing a comment
          جریان کاری 230 میلی آمپر هست و این رگولاتور رو پیدا نکردم
          میخوام اگه شد از رگولاتور GL6030-2.5 استفاده کنم ولی ورودیش باید حداکثر 4 ولت باشه که با یه دیود میخوام 4.2 ولت باتری رو مقداری کاهش بدم

نوشته اصلی توسط Ahamdi نمایش پست ها
        با سلام ،
        برای این بازه ولتاژ ورودی ، دو آیسی مبدل باک TLV62569 و RT8059 پیشنهاد بنده هست که پر بازده و اقتصادی هستن.

دیدگاه

درود.

شما میتونید از ماژولlm2596استفاده کنید.
          ولتاژ ورودی شما برای راه انداختن مدار کافیه و ولتاژ خروجی رو میتونید با یک پیچگوشتی تا ۱.۲۵ پایین بیارید.
          تا دو امپر جریان کار میکنه که با هیت سینک تا سه امپرم میره
          من این رو با باتری ۴ ولت امتحان کردم و کار کرد فکر نمیکنم بخاطر ۰.۳ ولت مشکلی ایجاد بشه.

اگر شما جریان خیلی زیادی نمی کشید (فکر کنم برای لیزر به این ولتاژ نیاز دارید) میتونید از درایور لیزر که فقط دویاسه قطعه نیاز داره استفاده کنید که روش خیلی معمولی و معقولی برای لیزر هست

راه دیگه شما هم جایگزین کردن باتری لیتیوم با باتری نیکل متال هیدرید هست که این باتری ها فضای بیشتری میگیرن و وزن سنگین تر و همچنین شارژ طولانی تر دارن ولی هر سلول ۱.۲ ولت ولتاژ داره که دوتاش میشه ۲.۴ ولت.

دیدگاه

• Ahamdi
            Ahamdi دیدگاه ثبت کرد
            Editing a comment
            به عنوان مدار جایگزین بورد ریش تراش میخوام
            دارم تبدیل به لیتیوم میکنم، ماژولlm2596 تقریبا به اختلاف 1.5 تا 2 ولتی بین خروجی نیاز داره و ازطرفی داخل ریش تراش جا نمیشه
            جریان کاری موتور ریش تراش هم 230 میلی آمپر هست

با سلام ..
          باتری های،نیکل متال هیدرید در زمانی که پر هستند .
          ،،ولتاژ ۱.۳. ،،تا .۱.۴ ولت دارند ..ودر زمانی که خالی باشند.
          ،،۱.۲ ولت دارند ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X