اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شوکر با چوک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت شوکر با چوک

سلام. من میخواستم یک شوکر با حدود ولتاژ خروجی 400 کیلو ولت بسازم.نظرم این بود که این کار رو با چوک اجام بدم.ایا مدار خاصی برای راه اندازی چوک است؟ایا اصلا برای این کار چوک لازم است؟
    اگر بخواهم چوک را خودم سیم پیچی کنم به چه زخامت سیمی لازم دارم؟چند دور باید باشه؟قطر هسته چقدر باید باشه؟هسته اش از چه نوعی باشه؟ ایا ارزش ساخت از لحاظ هزینه دارد؟

درود
    در تمام شوکرهایی که از چوک یا ترانس استفاده میکنند و بطور کلی مدارات های ولتاژ مشکل عایقبندی اولین مشکلی است که باید حل شود پیچیدن خود ترانس یا چوک با تعداد دور بالا و قطر سیم پایین یک چالش بزرگ و عایق بندی آن چالشی بزرگتر است. شما ظاهرا ایده ای از بزرگی عددی که ذکر کرده اید ندارید (400 کیلو ولت) این ولتاژ را اگر هم بتوانید تولید کنید مدار آنرا چگونه میخواهید عایق کنید؟

دیدگاه

راستش این عدد رو فقط برای سوال گفتم وگرنه فقط یک شوکر میخواهم که اسیب کمی به بدن انسان وارد کند و چیزی حدود 10 الی 50 کیلو ولت باشد.ایا از ترانس جرقه زن 10کیلو ولتی میتوان استفده کرد؟برای راه اندازیش فرکانس لازم است یا با برق dc هم کار میکند؟

دیدگاه

باسلام
        دوست عزیز ساخت مدارهای hi voltage سخت و پیچیده هست. اولین سختی در ایزوله کردن ترانس افزاینده بوده و دومین سختی در نحوه سوئیچینگ پایدار هستش.
        در ثانی، 400 کیلوولت ؟!!!!!! میدونید این مقدار ولتاژ چقدر خطرناک و البته آرک بسیار بزرگی تولید میکنه ؟! در فضای خلا (و تقریبا همین هوا) به ازای هر 1 کیلوولت شما 1 میلیمتر آرک خواهید داشت. برای 400 کیلوولت میشه 400 میلیمتر یا همون 40 سانتی متر!!!! کمتر از نیم متر جرقه رو میخواهید چکار ؟!
        مدارهای جرقه زن یا شوکر که در اینترنت با این اعداد خیالی و دروغین به فروش میرسند نهایتا 10-20 کیلوولت هستند نه بیشتر! مدار ساختش هم تو اینترنت فراوانه ولی ترجیحا یکی ازین ماژول های مثلا 400کیلوولتی! را بخرید بهتره.
        موفق باشید
        *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

من بیشتر می خواستم بسازم.و یک ولتاژی حدود 10 الی 50 کیلو ولت برای من کافیه.سوالی که دارم اینه که می توان با ترانس جرقه زن 10کیلو ولتی یک شوکر معمولی ساخت؟ برای راه اندازی جرقه زن به چه فرکانسی لازم است؟موج مربعی برایش خوب است؟دیوتی سایکل 50 درصد مناسب است؟

دیدگاه

اگر همین ولتاژ 10 کیلو ولت هم عایق بندی خاصی می خواهد شما پیشنهادی دارید؟چسب حرارتی یا رزین خوب است؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X