اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع مشکل کیت مونتاژی بهنام کیت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رفع مشکل کیت مونتاژی بهنام کیت

سلام.
    من اخیرا یک کیت مدل بهنام کیت گرفتم که ساعت و تقویم سالنی ال ای دی بود.
    مشکلش اینه که وقتی تغذیه اش می کنم روشن نمی شود.لحظه ی اول یک جریان زیادی میکشد و دیگر جریان نمیکشد که این جراین اولیه هم فکر کنم برای خازن صافی 1000میکروی اون هست.
    تمام قطعات را تست کردم و همه سالم هستند.4 تا ای سی داره یکیش یه ای سی 8 پایه است که اسمش رو نمیدونم , 2 تاشونم uln2803 هستند, اخری هم اتمگا 8 هست.
    حدس من اینه که ای سی اتمگارو بدون کد فرستادندو برای همین هم کار نمیکنه.به نظر شما کیت رو برای شرکتش ارسال کنم تا تعمییرش کنه یا نه؟
    کسی هست که منو راهنمایی کنه؟
    کسی میدونه مشکلش چیه؟

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
    سلام.
    مشکلش اینه که وقتی تغذیه اش می کنم روشن نمی شود.لحظه ی اول یک جریان زیادی میکشد و دیگر جریان نمیکشد که این جراین اولیه هم فکر کنم برای خازن صافی 1000میکروی اون هست.
    تمام قطعات را تست کردم و همه سالم هستند.4 تا ای سی داره یکیش یه ای سی 8 پایه است که اسمش رو نمیدونم , 2 تاشونم uln2803 هستند, اخری هم اتمگا 8 هست.
    حدس من اینه که ای سی اتمگارو بدون کد فرستادندو برای همین هم کار نمیکنه.به نظر شما کیت رو برای شرکتش ارسال کنم تا تعمییرش کنه یا نه؟
    کسی میدونه مشکلش چیه؟
    با سلام ،
    آیا میتونید تصویری از کیت و مونتاژ خودتون ارسال کنید ؟
    آیا میتونید مدلش رو اعلام کنید ؟

دیدگاه

خیر متاسفانه امکان قرار دادن عکس رو ندارم ولی اسم کیت رو اگه تو سایت بزنید بالا میاره. کیت ساعت و تایمر پروگرامری سالنی LED
      راستش برای تابستان به کار اموزی در مغازه رفته بودم و برای یک مشتری این را مونتاژ کردم منتها کار نمی کند و کل کارکنان مغازه رو درگیر خودش کرده چون همه ی قطعات سالمه
      ولی کار نمی کنه.اتصالات هم صحیح است.

دیدگاه

خیر متاسفانه امکان قرار دادن عکس رو ندارم ولی اسم کیت رو اگه تو سایت بزنید بالا میاره. کیت ساعت و تایمر پروگرامری سالنی LED
        راستش برای تابستان به کار اموزی در مغازه رفته بودم و برای یک مشتری این را مونتاژ کردم منتها کار نمی کند و کل کارکنان مغازه رو درگیر خودش کرده چون همه ی قطعات سالمه
        ولی کار نمی کنه.اتصالات هم صحیح است.
        داخل سایت بهنام کیت پیداش کردم،
        اگر پروگرامر AVR در دسترس دارید بد نیست حافظه ATMEGA8 رو بخونید ، اگر مقدار بایت ها به شکل یکنواخت FF یا 00 بود ، یعنی میکروکنترلر خامه.
        خروجی رگولاتور 7805 هم بررسی کنید 5 ولت باشه.
        ولی در هر حال ، بهنام کیت پشتیبانی خوبی بابت کیت هایی که میفروشه داره و در صورت بروز مشکل ، خودشون میتونن براتون رفع عیب انجام بدن.

دیدگاه

سلام.
          خیلی ممنون از راهنمایی تون.

دیدگاه

سلام.
            کسی میدونه مشکلش چیه؟
            با سلام ،،باید برای شرکت بفرستید تا رفع عیب گردد..
            ...
            موفق باشید ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X