اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول zvs

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول zvs

سلام و وقت بخیر
    دوستان من برای فرم دهی لوله هایی از جنس پلی پروپیلن از ماژول ZVS https://eshop.eca.ir/%DA%A9%D9%88%D8...DB%8C-zvs.html) استفاده کردم. کویلی که هم برای اینکار استفاده کردم خودم پیچیدم که شامل 14 دور سیم لاکی قطر 1.5 میلی متر که قطر میانگین کویل هم 8.5 میلی متر بود . این کویل توانایی گرم کردن قالب و فرم دهی لوله مورد نظر را داشت اما وقتی که ضخامت قالب 1 میلی متر بیشتر شد این ماژول و کویلی که پیچیده بودم توانایی فرم دادن لوله را نداشت. قالب اولی ضخامتش 1 میلی متر بود و قالب دومی 2 میلی متر. سوالم این بود که چه تغییری ایجاد کنم که بتونم از قالب ضخیم تر هم نتیجه بگیرم.

نوشته اصلی توسط mohsen.mansouri نمایش پست ها
    سلام و وقت بخیر
    دوستان من برای فرم دهی لوله هایی از جنس پلی پروپیلن از ماژول ZVS https://eshop.eca.ir/%DA%A9%D9%88%D8...DB%8C-zvs.html) استفاده کردم. کویلی که هم برای اینکار استفاده کردم خودم پیچیدم که شامل 14 دور سیم لاکی قطر 1.5 میلی متر که قطر میانگین کویل هم 8.5 میلی متر بود . این کویل توانایی گرم کردن قالب و فرم دهی لوله مورد نظر را داشت اما وقتی که ضخامت قالب 1 میلی متر بیشتر شد این ماژول و کویلی که پیچیده بودم توانایی فرم دادن لوله را نداشت. قالب اولی ضخامتش 1 میلی متر بود و قالب دومی 2 میلی متر. سوالم این بود که چه تغییری ایجاد کنم که بتونم از قالب ضخیم تر هم نتیجه بگیرم.
    ایا از منبع تغذیه پر توان استفاده کردین؟منبع تغذیه چی بوده ؟منبع تغذیه باید بتونه تو حد اکثر ولتاژ مجاز این دستگاه حد اکثر جریان رو بدو افت ولتاژ تامین کنه این اولین قدمه که بتونید حد اکثر توان رو از این دستگاه بگیرید،اگر نشد باید ماسفتها رو که البته نمیدونم چی هستند با توان بالا تر تعویض کنید و جایگزین و با منبع تغذیه با توان بیشتر استفاده کنید،خنک کاری ماسفت هم مهمه میشه از فن کوچک پشت هیت سینکها استفاده کرد،کویل 14 دور هم بنظر برا این زیادیه بنظر من یع کویل 4-5 دور با لوله مسی تو خالی بسازید
    جدیدترین ویرایش توسط omid.mm; ۰۲:۴۱ ۱۴۰۴/۰۸/۲۷.

دیدگاه

سلام مجدد. منبع تغذیه استفاده شده برای این برد 24 ولت، 20 آمپر هستش. توان خروجی بهینه هم برای این برد طبق مشخصاتی که داخل سایت زده، 400 تا 600 وات هست. ماسفت آن IRFP250N هست
      جدیدترین ویرایش توسط mohsen.mansouri; ۰۸:۲۵ ۱۴۰۴/۰۸/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen.mansouri نمایش پست ها
        سلام مجدد. منبع تغذیه استفاده شده برای این برد 24 ولت، 20 آمپر هستش. توان خروجی بهینه هم برای این برد طبق مشخصاتی که داخل سایت زده، 400 تا 600 وات هست. ماسفت آن IRFP250N هست
        اگه مولتی متر دارین ابتدا قبل از وصل کردن به مدار ولتاژ منبع تغذیه رو اندازه بگیرید و بعد مدار رو بهش وصل کنید و همون قالب رو بذارین داخل کویل دوباره ولتاژ منبع تغذیه رو اندازه بگیرید ،اگه افت ولتاژ زیاد بود منبع رو با ولتاژ بالا تر تست کنید چون ممکنه منبع نتونه جریان مورد نظر بار رو تامین کنه اگه هم بتونید در دوحالت جریان هم اندازه بگیرید باز متوجه میشین که ماژول با چه توانی داره کار میکنه ،توان مصرفی زمان زیر بار بودن=ولتاژ زمان زیر باز بودن ضریدر جریان زمان زیر بار بودن ،اینطوری می فهمید ماژول با چه قدرتی یا توانی داره کار میکنه البته اگر خواستین ولتاژ رو زیاد تر کنید باید مواظب گرمای ماسفت و بقیه المانها باشید ،درسته منبع تغذیع مدار شما 24 ولت 20 امپر نامیه ولی حتی اگر بتونه 24 ولت 20 امپر هم در حالت ایدال تامین کنه طبق قانون نا نوشته :"جریان کشیدنیه نه دادنی" ممکنه ماژول شما بدلیل امپدانس ورودی نتونه با ولتاژ 24 ولت یا کمتر ،جریان 20 امپری رو از منبع بگیره (بکشه) پس زیاد کردن ولتاژ اعمالی می تونه جریان بیشتری هم بکشه و توان کل مصرفی بیشتر میشه،البته خود این آزمایش که گفتم ضرری نداره ولی بالا بردن ولتاژ دو مساله رو ممکنه بوجود بیاره که باید در نظر داشته باشین 1-با بالا بردن ولتاژ حتما توان دستگاه شما بیشتر خواهد شد ولی ممکنه باز به حدی که لازمه برای کار شما نرسه این توان2- ماژول شما بتونه توان در ولتاژ بالاتر رو تحمل کنه و المانهاش از جمله ماسفت هاش نسوزه چون توانی که معمولا می نویسند نامیه و ممکنه ماژول تا اون توان نتونه تحمل کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X