اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر LED به LED خودرنگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر LED به LED خودرنگ

سلام، وقتتون بخیر
    من می‌خوام LEDهای روی برد کیت CNG ماشین به LEDهای خودرنگ سه میلیمتری تغییر بدم،
    1. میتونم مستقیم LEDها رو پایه‌هاشون رو وصل کنم یا نیاز به مقاومت دارن؟ اگه نیاز به مقاومت هست چه مقاومتی باید استفاده کنم؟
    2. مقاومت نیم وات یک کیلو اهم کافیه؟ برا هر led باید یه مقاومت جدا قرار بدم یا یکی برا همشون کافیه؟
    مقدار ولتاژ ورودی به کیت رو نمیدونم چنده و چطوریه و اندازه LEDهای روی برد حدود یک چهارم led 1210 هستش و LEDهایی که می‌خوام جایگزین کنم LED خودرنگ سه میلیمتری با رنگهای سبز و زرد و نارنجی و قرمز هستن

باسلام
    بهتره تصویری از بردتون هم ارسال کنید ولی در حالت کلی اگر ولتاژ کاری جفتشون یکی باشه بله با رعایت پایه ها میتونید متصل کنید.
    موفق باشید
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط YaserMostofi نمایش پست ها
      سلام، وقتتون بخیر
      من می‌خوام LEDهای روی برد کیت CNG ماشین به LEDهای خودرنگ سه میلیمتری تغییر بدم،
      1. میتونم مستقیم LEDها رو پایه‌هاشون رو وصل کنم یا نیاز به مقاومت دارن؟ اگه نیاز به مقاومت هست چه مقاومتی باید استفاده کنم؟
      2. مقاومت نیم وات یک کیلو اهم کافیه؟ برا هر led باید یه مقاومت جدا قرار بدم یا یکی برا همشون کافیه؟
      مقدار ولتاژ ورودی به کیت رو نمیدونم چنده و چطوریه و اندازه LEDهای روی برد حدود یک چهارم led 1210 هستش و LEDهایی که می‌خوام جایگزین کنم LED خودرنگ سه میلیمتری با رنگهای سبز و زرد و نارنجی و قرمز هستن
      درود بر شما،
      بله میتونید به جای LED های معمولی از LED هفت رنگ استفاده کنید ،
      محض احتیاط بهتره باهاشون دیود زنر 3.6 یا 4.2 ولتی موازی کنید تا در لحظه تغییر رنگ و خاموش شدن ، بهشون ولتاژ 12 ولت نرسه.

دیدگاه

مرسی از راهنماییتون، ledهایی که استفاده میکنم هفت رنگ نیستن از ۶ تا led تک رنگ استفاده میکنم دوتا سبز و دوتا زرد و یک قرمز و یک نارنجی (از این مدل 2081003002) و ledهای روی برد از نوع smd ریز هستن، اگه ولتازشون یکی باشه موردی ایجاد نمیشه؟ یعنی وقتی خاموش میشن هم برق توشون جریان داره؟ به چه شکله؟ لطف میکنید دقیقتر توضیح بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X