اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر و جایگزینی SMD روی برد با LED تک رنگ معمولی ۳ میلیمتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر و جایگزینی SMD روی برد با LED تک رنگ معمولی ۳ میلیمتری

سلام، وقت همگی بخیر من میخوام SMDهای روی برد کیت CNG ماشین رو با LED معمولی جایگزین کنم (۶ تا SMD رو با ۶ تا LED تک رنگ عوض کنم )
    نیاز به مقاومت هست که توی مسیر LEDها قرار بدم یا نه؟ اگه هست چه مقاومتی مناسبه؟ نیم وات یک کیلو اهم کافیه؟
    توی تصویر اول و دوم SMD‌ها مشخصات ۵تا در سمت راست (بند اول انگشت) و دوتا در سمت چپ برد (بند دوم انگشت)، دو smd سمت راست رو می‌خوام یدونه led به جاش قرار بدم و بقیه رو هم هر کدومشون یکی

تصاویر برد:

برد CNG ماشین

برد CNG ماشین ۲

برد CNG ماشین ۳

سلام
    وقت بخیر
    نوشته اصلی توسط YaserMostofi نمایش پست ها
    سلام، وقت همگی بخیر من میخوام SMDهای روی برد کیت CNG ماشین رو با LED معمولی جایگزین کنم (۶ تا SMD رو با ۶ تا LED تک رنگ عوض کنم )
    نیاز به مقاومت هست که توی مسیر LEDها قرار بدم یا نه؟ اگه هست چه مقاومتی مناسبه؟ نیم وات یک کیلو اهم کافیه؟
    توی تصویر اول و دوم SMD‌ها مشخصات ۵تا در سمت راست (بند اول انگشت) و دوتا در سمت چپ برد (بند دوم انگشت)، دو smd سمت راست رو می‌خوام یدونه led به جاش قرار بدم و بقیه رو هم هر کدومشون یکی

تصاویر برد:
    برد CNG ماشین

....
    در تصویر اول ،

LR1,LG1,LG2,LG3,LG4 در ردیف پایین
    و
    LG5,LR2 در ردیف بالا قرار دارند

چرا میخواهید ، یکی از ال ای دی های ردیف بالا ( LG5,LR2
    ​) رو حذف و بجای هر دو ! ، یک ال ای دی قرار بدید ؟

04-10-04
    جدیدترین ویرایش توسط amir_moayeri; ۲۱:۴۹ ۱۴۰۴/۱۰/۰۴.

دیدگاه

ممنونم، نیاز به مقاومت دارن تو مسیر که اضافه کنم یا نه؟ اون دوتا برای نمایش بنزینه و روی قاب فقط جای ی led هست می‌خوام یکیش رو اگه بشه از مدار خارج کنم

دیدگاه

ممنونم، نیاز به مقاومت دارن تو مسیر که اضافه کنم یا نه؟ اون دوتا برای نمایش بنزینه و روی قاب فقط جای ی led هست می‌خوام یکیش رو اگه بشه از مدار خارج کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
          سلام
          وقت بخیر

در تصویر اول ،

LR1,LG1,LG2,LG3,LG4 در ردیف پایین
          و
          LG5,LR2 در ردیف بالا قرار دارند

چرا میخواهید ، یکی از ال ای دی های ردیف بالا ( LG5,LR2
          ​) رو حذف و بجای هر دو ! ، یک ال ای دی قرار بدید ؟

04-10-04

دیدگاه

درود.
            روی برد مقاومت smd هست و اون مقاومت ها برای جریان اون الیدی ها مناسبه.
            اگر الیدی خودش قرمز باشه شما هم باید قرمز بذارید.اگه رنگ دیگه بخواین بزارین قطعا باید مقدار مقاومت ها عوض بشود.

باید تست کنید اگر الیدی رو عوض کردین و نورش کم بود باید مقدار اون مقاومت ها رو هم تغییر بدید.
            جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۳:۰۷ ۱۴۰۴/۱۰/۰۸.
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط YaserMostofi نمایش پست ها

اون دو ال ای دی برای قسمت حد اکثر دو مقدار مجزاست ، با دو مسیر متفاوت .

LG5
              و
              LR2

نمیشه یکیش رو حذف کنید ، یا بقول خودتون ، یکیش رو از مدار خارج کنید و بجاش ، یک ال ای دی قرار بدید !!

04-10-11

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X