اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از کل توان ماژول شارژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از کل توان ماژول شارژ

سلام، من می‌خوام از کل توان ماژول شارژ 3011015300 استفاده کنم و ورودیش رو از برق ماشین بگیرم، کل توان ماژول توی چه ولتاژی وارد مدار میشه؟ نیاز به ماژول افزاینده ولتاژ هست که ورودی ۳۰ ولت به ماژول بدم تا توی خروجی ۶۵ وات کامل رو بهم بده و نیاز به فن خنک کننده داره یا نه و برقش رو از فندک بگیرم یا از باتری یا جعبه فیوز، و سر راهش فیوز چند آمپر قرار بدم؟
    ممنون میشم به صورت کامل و جامع راهنماییم کنید

نوشته اصلی توسط YaserMostofi نمایش پست ها
    سلام، من می‌خوام از کل توان ماژول شارژ 3011015300 استفاده کنم و ورودیش رو از برق ماشین بگیرم، کل توان ماژول توی چه ولتاژی وارد مدار میشه؟ نیاز به ماژول افزاینده ولتاژ هست که ورودی ۳۰ ولت به ماژول بدم تا توی خروجی ۶۵ وات کامل رو بهم بده و نیاز به فن خنک کننده داره یا نه و برقش رو از فندک بگیرم یا از باتری یا جعبه فیوز، و سر راهش فیوز چند آمپر قرار بدم؟
    ممنون میشم به صورت کامل و جامع راهنماییم کنید
    با سلام،
    1- برای دریافت 65 وات لازمه حداقل 21 ولت در ورودی ماژول داشته باشید ، محض احتیاط بهتره ولتاژ ورودی 24 ولت باشه.
    2- اگر بازدهی ماژول رو 85 درصد فرض کنیم ، حدود 9 وات تلفات توان داریم ، بنابراین بهتره فن و هیت سینک نصب بشه.
    3- اگر از باتری مستقیم سیم نمره 1.5 بکشید و سر راهش فیوز 5 آمپر قرار بدید ، خیلی بهتره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X