اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب موتور مناسب برای ساخت مینی دریل و پیچ گوشتی برقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب موتور مناسب برای ساخت مینی دریل و پیچ گوشتی برقی

سلام، برا ساخت مینی فرز برای برشکاری و سوراخ‌کردن پلاستیک و پلکسی و MDF پنج تا ده میلیمتر این موتور مناسبتره 3202004147
    یا این یکی: 3202004077
    با تغذیه سوییچینگ ۱۲ ولت ۵ آمپر قابل استفاده هستن؟

و اینکه
    با استفاده از موتور شیشه بالابر ماشین میشه پیچ‌گوشتی برقی ساخت؟
    موتور شیشه بالابر از نوع گیربکس هستش یا معمولی؟
    ممنون میشم سریع و کامل راهنماییم کنید

درود.
    من دقیق با این موتورهایی که گفتی تست نگرفتم.به نظر میاد ضعیف باشن.
    پیشنهاد موتور دریل شارژی های ۱۲ ولت هست که قدرت بسیار زیادی داره و برای مواردی که شما گفتی عالی هست و از همه مهمتره قیمتش خیلی خوبه حدود ۲۰۰ تومان هست.
    این موتور توی اکثر دریل شارژی های ۱۲ ولت استفاده شده البته با گیربکس مخصوص خورشیدی
    لینک رو ببین

موتور شیشه بالابر پراید گیربکسی از نوع حلزونی هست و سرعتش خیلی پایینه اما قدرتش زیاده
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
      درود.
      من دقیق با این موتورهایی که گفتی تست نگرفتم.به نظر میاد ضعیف باشن.
      پیشنهاد موتور دریل شارژی های ۱۲ ولت هست که قدرت بسیار زیادی داره و برای مواردی که شما گفتی عالی هست و از همه مهمتره قیمتش خیلی خوبه حدود ۲۰۰ تومان هست.
      این موتور توی اکثر دریل شارژی های ۱۲ ولت استفاده شده البته با گیربکس مخصوص خورشیدی
      لینک رو ببین

موتور شیشه بالابر پراید گیربکسی از نوع حلزونی هست و سرعتش خیلی پایینه اما قدرتش زیاده
      مرسی ممنون، برای مینی دریل استفاده سنگین ندارم فقط برا ریزه کاری و برای پیچ‌گوشتی برقی نیاز هست به موتور شیشه بالابر گیربکس اضافه کنم یا نیاز نیست و اگه میخواد چه مدل گیربکسی اضافه کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X