اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار محافظ اتصال کوتاه و اضافه جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار محافظ اتصال کوتاه و اضافه جریان

درود مهندسین عزیز، من یه منبع تغذیه متغیر با پاور کامپیوتر ساختم که توی اون از یک ماژول افزاینده ولتاژ 400 وات 15 آمپر برای تبدیل ولتاژ 12 ولت پاور به ولتاژ 37 ولت مورد نیاز ماژول کاهنده 300 وات 20 آمپر استفاده کردم، و خروجی ماژول کاهنده به وسیله‌ی ولوم‌های کنترل ولتاژ و جریان به صورت دقیق قابل کنترله اما مشکلی که هست اینه که ماژول کاهنده مدار محافظ اتصال کوتاه نداره، و در صورت اتصال کوتاه توی خروجی ماژول میسوزه، با توجه به فضای نسبتا کم توی قاب پاور می‌خوام یک ماژول محافظ کوتاه خروجی بسازم که در صورت اتصال کوتاه، برق خروجی ماژول کاهنده رو قطع کنه و با led قرمز و بازر ۵ ولت آلارم بده و اتصال کوتاه رو نشون بده تا آسیبی به ماژول کاهنده وارد نشه و بعد از رفع اتصال کوتاه به صورت اتوماتیک وصل بشه و led سبز نرمال بودن خروجی روشن بشه و برق خروجی ماژول نیز به حالت عادی برگرده با استفاده از کمترین و قویترین قطعات موجود می‌خوام این ماژول رو بسازم به طوری که کمترین فضای ممکن رو اشغال کنه و قدرت بالایی توی خروجی داشته باشه خروجی ماژول کاهنده به صورت متغیر بین 0 تا 35 ولته
    ماژول‌هایی که توی اموزشای سطح اینترنت ساختن با استفاده از رله ساختن و برای ولتاژ ثابتی مورد استفاده قرار میگیرن

ممنون میشم اگه کسی ساخته راهنمایی کنه و اگه ماژول آماده‌ای هست بهم معرفی کنید
    و یا اینکه لیست قطعات و شماتیک سر هم کردنشون رو بهم بدید
    می‌خوام پرقدرت باشه که بتونه جریان تا ۱۵ الی ۲۰ آمپر رو تحمل کنه

یه شماتیک از سطح اینترنت و با کلی جستوجو پیدا کردم و همینطور ویدیوی یوتیوبش رو اما به نظر ضعیف هستش و نیاز به ارتقا داره، من می‌خوام ماژول به صورت اتوماتیک قطع و وصل بشه و توی ولتاژ‌های متفاوت از ۰ تا ۴۰ ولت عمل کنه، تصویر شماتیک رو در ادامه قرار میدم، برای ارتقای مدار و تحمل جریان بالا چه قطعاتی رو باید با قطعات دیگه جایگزین کنم، توی الکترونیک مبتدی هستم و همه رو تجربی یاد گرفتم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

درود.
    والا در این ضمینه من خیلی تجربه ندارم اما تاجایی که شنیدم و دیدم از ماژول سویچینگ منبع تغذیه ازمایشگاهی در نمیاد.

شاید شما مدار محافظ هم بسازید اما بازم ماژول شما بسوزد.
    چون طراحی مدار اتصال کوتاه برای ماژول سویچینگ که با فرکانس مثلا ۴۰ کیلوهرتز کار میکنه کار سختی هست.

بهترین پیشنهادی که واستون دارم اینه
    از کیت انالوگ منبع تغذیه ازمایشگاهی استفاده کنید
    که جواب خودش رو پس داده و تقریبا هم قیمت همون ماژول سویچینگ شما هست و خیلی خرکاره و اصلا مشکلی با اتصال کوتاه ندارد.
    ولوم کنترل ولتاژ و جریان هم دارد

لینک ببین
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
      درود.
      والا در این ضمینه من خیلی تجربه ندارم اما تاجایی که شنیدم و دیدم از ماژول سویچینگ منبع تغذیه ازمایشگاهی در نمیاد.

شاید شما مدار محافظ هم بسازید اما بازم ماژول شما بسوزد.
      چون طراحی مدار اتصال کوتاه برای ماژول سویچینگ که با فرکانس مثلا ۴۰ کیلوهرتز کار میکنه کار سختی هست.

بهترین پیشنهادی که واستون دارم اینه
      از کیت انالوگ منبع تغذیه ازمایشگاهی استفاده کنید
      که جواب خودش رو پس داده و تقریبا هم قیمت همون ماژول سویچینگ شما هست و خیلی خرکاره و اصلا مشکلی با اتصال کوتاه ندارد.
      ولوم کنترل ولتاژ و جریان هم دارد

لینک ببین
      مرسی ممنونم، من که منبع تغذیه رو ساختم فقط مدار محافظ اتصال کوتاه رو میخوام، شماتیکی که قرار دادم رو ویدیوش رو توی یوتیوب دیدم، اما نمیدونم برای منبع تغذیه متغیر هم کار بکنه یا نه، چطور بفهمم ماژول کاهنده با چه فرکانسی کار میکنه؟
      شماتیک رو بررسی کنید ببینید چطور میشه اون رو ارتقا داد تا قطعات قوی‌تر بشن و مدار تحمل جریان بیشتری رو داشته باشه اما در صورت اتصال کوتاه فورا برق خروجی رو قطع کنه
      لینکی که گذاشتی کلیه قطعاتش به صورت جداست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X